Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
látszolag nem sok változott, de talán igy kevésbé felismerhető karakterek vannak .
aryes: mint irtam lehet , hogy a komunikácio félreérthető volt akkor, mert azokat a példakapcsolásokat amiket néztem , azok is I2C kapcsolás volt felhuzo ellenállások nélkül csak a 4 kábel. Vagy én értem félre, hogy ha valamit az SA és SDL-re teszek az azt jelzi, hogy I2C be akarom használni, ha viszont meg valamelyik másik számos pinre akkor soros kapcsolásra.
Ezzel nem azt mondom, hogy nem kell ellenállás a I2C-hez, mert olvastam a müködéséről, csak azt gondolom, hogy talán azok a modulok amiket használok és néztem már alapbol tartalmaz mindegyik modul ilyen elleállást és ezért már nem is kell pluszba.
És majdnem ugyan e a helyzet a 5v vs 3.3 volttal is. Amiket néztem kapcsolásokat mindenki csak direkten rádugta az 5Vra és meg sem emlitették, hogy nem lenne jó az 5 v neki hanem csak 3.3.
Ezért vagyok néha megzavarodva, hogy mikor mit hogyan használjak és hova tegyek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest