- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
látszolag nem sok változott, de talán igy kevésbé felismerhető karakterek vannak .
aryes: mint irtam lehet , hogy a komunikácio félreérthető volt akkor, mert azokat a példakapcsolásokat amiket néztem , azok is I2C kapcsolás volt felhuzo ellenállások nélkül csak a 4 kábel. Vagy én értem félre, hogy ha valamit az SA és SDL-re teszek az azt jelzi, hogy I2C be akarom használni, ha viszont meg valamelyik másik számos pinre akkor soros kapcsolásra.
Ezzel nem azt mondom, hogy nem kell ellenállás a I2C-hez, mert olvastam a müködéséről, csak azt gondolom, hogy talán azok a modulok amiket használok és néztem már alapbol tartalmaz mindegyik modul ilyen elleállást és ezért már nem is kell pluszba.
És majdnem ugyan e a helyzet a 5v vs 3.3 volttal is. Amiket néztem kapcsolásokat mindenki csak direkten rádugta az 5Vra és meg sem emlitették, hogy nem lenne jó az 5 v neki hanem csak 3.3.
Ezért vagyok néha megzavarodva, hogy mikor mit hogyan használjak és hova tegyek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest