Hirdetés
- 3DMark 11 eredmények
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
páran már mondták hasonlót, pedig ez egyáltalán nem így van csak másfajta megközelítéssel szemlélettel gondolkodom.Gyakorlatias és visuális tipus vagyok és ezért nem a száraz olvasott anyagot preferálom hanem tapasztalati úton a saját problémámon keresztül megoldva.
én úgy szeretnék megtanulni , hogy közben valami hasznosat és olyan dolgot csinálok ami érdekel és nem egy olyan dolgot amit valaki más gondolatmenetét tükrözi esetleg 20 évvel ezelőtti megoldás aminél mostanra már talán van egyszerűbb megoldása is.
Sokkal jobban megmarad és előbb is megtanulom, ha nem másvalaki példaprogramját írogatom , hogy megtanuljak egy funkciot programozni inkább úgy, hogy akkor tanulok meg egy funkciót amikor az én programomban szükség lenne rá.
Mert lehet hogy megtanulok könyvből 10 funkciot, de a problémámra csak 5re van szükség, de 2-t pont nem tartalmaz az a 10 amit már tudok. szóval addig míg nem tudok mindent addig jobban koncentrálnék arra ami épp kell .Csak az a másik, hogy azt se tudom mikor mi kellegyébként köszönöm a felajánlást, de nem tudom, hogy ez jo hely lenne e hogy összerondítsuk mindenféle very basic levellel
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold