-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
páran már mondták hasonlót, pedig ez egyáltalán nem így van csak másfajta megközelítéssel szemlélettel gondolkodom.Gyakorlatias és visuális tipus vagyok és ezért nem a száraz olvasott anyagot preferálom hanem tapasztalati úton a saját problémámon keresztül megoldva.
én úgy szeretnék megtanulni , hogy közben valami hasznosat és olyan dolgot csinálok ami érdekel és nem egy olyan dolgot amit valaki más gondolatmenetét tükrözi esetleg 20 évvel ezelőtti megoldás aminél mostanra már talán van egyszerűbb megoldása is.
Sokkal jobban megmarad és előbb is megtanulom, ha nem másvalaki példaprogramját írogatom , hogy megtanuljak egy funkciot programozni inkább úgy, hogy akkor tanulok meg egy funkciót amikor az én programomban szükség lenne rá.
Mert lehet hogy megtanulok könyvből 10 funkciot, de a problémámra csak 5re van szükség, de 2-t pont nem tartalmaz az a 10 amit már tudok. szóval addig míg nem tudok mindent addig jobban koncentrálnék arra ami épp kell .Csak az a másik, hogy azt se tudom mikor mi kellegyébként köszönöm a felajánlást, de nem tudom, hogy ez jo hely lenne e hogy összerondítsuk mindenféle very basic levellel
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest