-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Dißnäëß #12960 üzenetére
"hanem a C++ egy heréltjét látom ha minden igaz, az Arduino-k default nyelvét,"
Én úgy gondolom, hogy nem teljesen. Nem egy herélt verzió, hanem egy korábbi C++ BŐVÍTETT verziója, ami ki van bővítve egy halom
osztállyal, konstanssal, rutinnal, miegymással, hogy passzoljon az Arduinohoz is.
Lehet tévedek, mert a 8266-ot rég nem használom, de a 32-n BIZTOSAN így van. A C++11-ig bezárólag tudja a dolgokat,
a szokásos szabad fordító fordítja, nem egyéb Arduino fordító.
Hogy mi megy még rajta, azt nem tudom, mert nekem a C++ elég, nem akarom keverni, kavarni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vezetékes FEJhallgatók
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Xbox Classic / Xbox 360
- Milyen TV-t vegyek?
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Milyen autót vegyek?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest