Hirdetés
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Valami baja van a tápomnak
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálunk még kazán sincs, csak előre gondolkodok

@Imaresz : Én csak a saját webkamerás megoldásomról nyilatkoznék : ez a belső wifin érhető el, külső hálón meg van egy webszerverem, azon egy külön jelszavas felületen lehet nézni a képét, ha megy, de itt nincs direkt kapcsolat a kamerás eszköz és a webszerveres között, a webszerver csak áthúzza a képet, mert ő belső hálón eléri
. Jellemzően akkor menne (nincs összerakva) amikor nem vagyunk otthon.@Dißnäëß : Pontosan ez a bajom nekem is. Tök jó lenne, hogy meg tudom nézni, égve hagytam-e a gázt, vagy ha tudom, hogy megyek haza, befűteni, de ezt biztonságosan, ha kitről el kellérnem, akkor a saját gateway-emen át, amit csak én érek el. Pl. a távszervizhez is mi kell? Kéne egy gomb, amivel kifele küld üzenetet, vagy mondjuk megnyomástól 1 órát kapcsolódik kifelé. Ehelyett agyatlanul vagy kimegy vagy nem.
A többivel egyetértek, az ilyesminek maximálisan átláthatónak és fenntarthatónak kéne lennie, ami csak OS eszközökkel biztosítható. Fenntartható, értsd, ne kelljen kidobni valamit azért, mert a hálózati modul már nem tud hova csatlakozni, mert mindent cseréltek körülötte.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF GTX 1660 SUPER OC
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- újszerű MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Dell Latitude 7410 - Core i7-10610u. 16GB ram, Vil. magar bill, 12 hó gar.
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Jellemzően akkor menne (nincs összerakva) amikor nem vagyunk otthon.
ekkold