- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Nagyon hasznos input-ok, köszi a részletes hsz-t
Beszéltem egy ilyenekkel kütyüző villamosmérnökkel is, tőle megtudtam a maradékot: úgy dughatom a Pi-re, hogy felülnézetből pontosan fedik egymást, így 6 láb kimarad a rácuppanó soron és csak a maradék megy rá a Pi tüskékre (abból sem mindre), de így jó lesz.Még nem pukkant el egyik sem, és nem is mutatja elkülönítve sem hibának jelét, úgyhogy bízom benne, minden OK
(Az Arduino GPIO-ra menő sora 2x13-as, azaz 26 tűre ül rá, a Pi GPIO 40 tűs, gyakorlatilag bárhogy elcsúsztatva rá tudnám tolni az Arduino-t). Tápot az Arduino viszont nem a Pi-ről vesz, hanem a hozzá adott USB átkötő kábelen keresztül, tehát Pi4 egyik USB portjára rádugom, majd a micro-USB végét az Arduino shield-re és akkor indul be.
De nekem ez így teljesen jó próbálgatni, a vége úgyis az lesz, hogy tüskén keresztül tápolom meg a Pi-t is és az Arduino-t is, egy külön kis trafóról + utána stabilizált DC-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest