-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabikaa39
újonc
válasz
Janos250 #12744 üzenetére
Sajnos nem sikerült beilleszteni a glcdfont.c-ben az ékezetes betűket. A nagy Á betűt 2 karakterben írja ki (először egy vízszintes csík fut - ez 5 led, utána meg egy u betűnek tűnő karakter, az É betűnél egy függőleges vonal és utána egy "sakktábla" karakter. A program, amit használok a matrixtest.ino, az AdafruitNeoMatrix libből. Tudom bután hangzik, de egyszerűen nem tudom értelmezni a hexa adatokat, ami a glcdfont-ban van. Próbáltam olyan programot találni, ami a hexa adatok helyét adja meg a pontmátrixban (mármint kimásolok egy hexa kódsort és a progi megmutatja hogy melyik pontnak felel meg. Azon is gondolkoztam nem-e ezzel van a probléma,: static const unsigned char font [] PROGMEM = {
Elnézést kérek, ha kicsit zagyvára sikerült... Próbálnám megoldani viszonylag kevés segítséggel, ezáltal is kényszerítve magam a tanulásra és a folyamatok megértésére... Előre is köszönöm mégegyszer a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest