Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Melorin #12445 üzenetére
Ezek a ledek zabálnak rendesen. Tehát led táplálása: külső, 5V-os táp. Értelemszerűen a GND és a +5V közé.
Arduino táplálása pl.USB-ről. Led szalag, Arduino összekötés: GND-GND, megfelelő pin(Arduinon)- dataszalagon).
Amikor összekötötted az Arduinot,és a szalagot, adj USB-t az Arduinora. Elvileg az Arduino elindul,semmi egyéb. Utána add a tápot a szalagra, hogy lásd,mi történik. Elvileg működik a szalag.
Azért én mindenképpen a fordított polaritásra gondolnék! Én is vettem a múltkoriban olyan tápból egy nyalábbal, amin fordítva van a csatiba bekötve a polaritás, azaz 0 belül, + kívül. Mellesleg én is WS2812-höz használom őket,konverter közbeiktatásával.
(Végre normális könyvtárba raktam a régebben elkészült ESP32-re való WS2812 meghajtó drivereket. Most(is) látom, mennyire jó az ESP32: 8 led szalagot tud(na) párhuzamosan kezelni különböző mintákkal)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest