Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Temérdek játékhoz kínál friss profilt az új AMD Software
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Kösz!
. Tényleg megoldotta a problémát. Eredetileg benne volt, csak valami nyűg miatt kivettem, láttam úgy is megy, de akkor még nem volt egyparaméteres függvény benne. Ez csak az egyparaméteresnél jött elő, ezért erre nem is gondoltam.
Közben előkaptam egy régi rendszert egy másik diszken, hogy azon is próbáljam. Ott meg újra előjött a korábbi probléma, hogy nem ismerte fel az uint8_t -t típusként. Korábban az Arduino.h includolása megoldotta a problémát, de most az se. Valami más tipus-definíciós fájlt kellett volna includolni, de sehogy sem ment, nem találtam ami jó lett volna.
Vannak váratlan események. A napokban a szabványos (kisbetűs) stringet használtam az arduinos (nagybetűs String) helyett, de ott meg nem volt meg a to_str függvény. Nem értettem a dolgot, hiszen a C++11 dolgait eddig úgy találtam, hogy tudja. Utánanéztem a neten, kiderült, hogy a gcc ezen verziójából kimaradt. Írták, hogy van újabb verziója, amire ki lehet cserélni, de annyi mindent kellett volna átírni, hogy bele se fogtam. Átraktam Stringre. Abban legalább jól meg van oldva a konvertálás is.
Köszi, mégegyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- MotoGP & WSBK
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest