Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Léghűtés topik
- iPad topik
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Hővezető paszták
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Milyen DVD-írót vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyo72
csendes tag
válasz
gyapo11
üzenetére
Én az Adafruit-GFX ajánlása szerint próbálom, de az x1-ből kivontam, a w-hez meg hozzáadtam pár pixelnyit, hogy biztos legyen a törlés, de így ott maradnak azok a kósza pixelek.
int16_t x1, y1;uint16_t w, h;tft.getTextBounds(string, x, y, &x1, &y1, &w, &h);
Tegnap még kipróbáltam én is amit ajánlasz, az talán jó lesz a normál karakteres fontoknál, még ellenőrzöm biztosan tökéletes-e. A spec., nem azonos szélességű karakteres fontnál, viszont ugyan úgy problémás a kiírás. Lehet elfelejtem azt a betűtípust, pedig jó, mivel kis méretű és méretezésnél nem pixelesedik.
Egyébként vannak Adafruit-GFX-el használható, csak számokat tartalmazó karakterkészletek?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold