- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kompakt vízhűtés
- Amazon Kindle
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Izeka82
csendes tag
Köszi a hozzászólásokat!
Megfontolom, és átnézem mit tudok tenni. Azt hiszem van itthon 3.3V-os arduinom is még, helyem van akksinak, mert még nincs semmi doboz. Ledeket már leforrasztottam róla, illetve az altatás is megy, csak 5 percenként ébred fel, mér, és küldi is. 18650-re csak a könnyebb töltés miatt gondoltam.
Amúgy igen, ez egy kültéri mérő lenne erkélyre, ha elkészül egyszerMert már jó pár éve készül, úgy fél évente pár napot rááldozok
Valahol még napelemem is van, csak azt fizikailag nem tudom elhelyezni sehol sajnos.
Ha már el tudok jutni addig, hogy egy hónapot kibírjon, akkor örülni fogok
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest