Hirdetés
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Notebook hibák
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
válasz
Victoryus #11352 üzenetére
Korai volt az öröm... az M1. M2-re kötve semmit nem csinál a dc motor.
M3, M4-re kötve megy. Megdöglött az a 2 motor kimenete ezek szerint a shieldnek? Tegnap még jó volt, meg ma 2 körig. Kicsit strapabíróbbra számítottam. Tegnap azért nem tolatott, mert a földre kötöttem a motor egyik kábelét. De mondom, ma végre rájöttem, helyreraktam, ment is a hátramenet. Ez kinyírhatta esetleg?
Maximális fordulaton még nem is használtam, csak most a dc teszt programmal. Nem raktam hirtelen előre-hátramenetbe se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest