Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mini-ITX
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Sikerült benéznem a polaritását csatlakozó krimpelésekor egy csokor digitális ledszalagnak, amiknek az elején volt egy pár 2000 uF-os elkó. Egy 15A-es dc-dc konverter adta a ménkűt, amiben van egy 15A-es bizti is.
Nos, nem vettem észre csak pár perccel később mikor már füstölt a vezeték. A bizti nem oldott le, de minden forró volt. Szerencsémre úgy tűnik az áramkörök nem sérültek, minden működik.
Gondolom nem tévedek nagyot, ha azt gondolom az elkók égtek ki. Még nem volt időm szétszedni a kábelköteget, amibe belecsavartam az elkókat is, de kb mire számítsak? Ezek nem robbanni szoktak fordított polaritásra? Ehhez képest még tüzet sem okoztak, legalábbis a szalag környékéről nem láttam füstöt, csak feljebb a tápnál. Ott a 10A-es vezetékekről leolvadt a szigetelés.
Gondolom ezt most megúsztam ennyivel, hogy újra kell húznom mindent és cserélnem a kondikat.
Meg egy intő jel, hogy lehet be kéne szerelnem egy biztosítékdobozt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- One mobilszolgáltatások
- Interactive Brokers társalgó
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- FÉLÁRON SZINTE ÚJ HP HyperX Cloud Stinger Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ekkold