- Everest / AIDA64 topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Sikerült benéznem a polaritását csatlakozó krimpelésekor egy csokor digitális ledszalagnak, amiknek az elején volt egy pár 2000 uF-os elkó. Egy 15A-es dc-dc konverter adta a ménkűt, amiben van egy 15A-es bizti is.
Nos, nem vettem észre csak pár perccel később mikor már füstölt a vezeték. A bizti nem oldott le, de minden forró volt. Szerencsémre úgy tűnik az áramkörök nem sérültek, minden működik.
Gondolom nem tévedek nagyot, ha azt gondolom az elkók égtek ki. Még nem volt időm szétszedni a kábelköteget, amibe belecsavartam az elkókat is, de kb mire számítsak? Ezek nem robbanni szoktak fordított polaritásra? Ehhez képest még tüzet sem okoztak, legalábbis a szalag környékéről nem láttam füstöt, csak feljebb a tápnál. Ott a 10A-es vezetékekről leolvadt a szigetelés.
Gondolom ezt most megúsztam ennyivel, hogy újra kell húznom mindent és cserélnem a kondikat.
Meg egy intő jel, hogy lehet be kéne szerelnem egy biztosítékdobozt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest