- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- RAM topik
- Olcsó táblával készül a OnePlus
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
DigitXT #10956 üzenetére
Nem is értem, hogy az mire jó, de sebaj.
Resetelni a fokozatjelzőt.fontos(abb) paramétereket is nézhetnél,
Igazad van. Olvastam a cikket. Végül is van létjogosultsága. Utána nézek majd miből állna egy ilyen beavatkozás.Injektort nézem épp a bekötési diagrammon. Közvetlenül a computer-be van kötve mind a négy, külön-külön. Hát elképzelésem sincs ott miféle kommunikáció zajlik.
Ez lehet nem a beolvasok egy négyszögjelet kategória.Arról nem is beszélve, hogy a service manual nem tárgyalja a computer működését és felprogramozását. Injektortérkép nélkül meg mire mennék?
Fordulatszámnál én is sokat agyaltam hogy kéne számolni az impulzusokat.
Én végül arra jutottam, hogy a felfutó és lecsengő éleket is figyelem (kétszer annyi jelem van így, ami nagyon nem mindegy a minimálisan mérhető sebesség közelében) és 250 ms-enként összegzem, majd extrapolálom a kapott értéket emberi mértékegységre és súlyozott átlagolom az utolsó 1 másodperc méréseit. Így kapok egy nem túl pontatlan 250 ms-es frissítési frekvenciát.
Ennél jobb ötletem nincs impulzus számlálásra.Egy másik megközelítés, ha a periódusidőt méred. Ez instant eredményt ad és a hardveres RMT modul szerintem elég precíz is hozzá, hogy jó legyen. PCNT-t könnyebb volt kivitelezni; majd ilyenekkel akkor foglalkozom, ha már nem lesz más dolgom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest