Hirdetés
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen processzort vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- ASUS blog: jó árú notebookok karácsonyra
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
DigitXT
üzenetére
Nem is értem, hogy az mire jó, de sebaj.
Resetelni a fokozatjelzőt.
fontos(abb) paramétereket is nézhetnél,
Igazad van. Olvastam a cikket. Végül is van létjogosultsága. Utána nézek majd miből állna egy ilyen beavatkozás.
Injektort nézem épp a bekötési diagrammon. Közvetlenül a computer-be van kötve mind a négy, külön-külön. Hát elképzelésem sincs ott miféle kommunikáció zajlik.
Ez lehet nem a beolvasok egy négyszögjelet kategória.
Arról nem is beszélve, hogy a service manual nem tárgyalja a computer működését és felprogramozását. Injektortérkép nélkül meg mire mennék?Fordulatszámnál én is sokat agyaltam hogy kéne számolni az impulzusokat.
Én végül arra jutottam, hogy a felfutó és lecsengő éleket is figyelem (kétszer annyi jelem van így, ami nagyon nem mindegy a minimálisan mérhető sebesség közelében) és 250 ms-enként összegzem, majd extrapolálom a kapott értéket emberi mértékegységre és súlyozott átlagolom az utolsó 1 másodperc méréseit. Így kapok egy nem túl pontatlan 250 ms-es frissítési frekvenciát.
Ennél jobb ötletem nincs impulzus számlálásra.Egy másik megközelítés, ha a periódusidőt méred. Ez instant eredményt ad és a hardveres RMT modul szerintem elég precíz is hozzá, hogy jó legyen. PCNT-t könnyebb volt kivitelezni; majd ilyenekkel akkor foglalkozom, ha már nem lesz más dolgom.
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Linux kezdőknek
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- Diablo IV
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128GB eladó!
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40 EXPO/XMP -2 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast White RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL 30 EXPO/XMP -2 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Arról nem is beszélve, hogy a service manual nem tárgyalja a computer működését és felprogramozását. Injektortérkép nélkül meg mire mennék?
ekkold