- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Na, ezek egy része nekem teljesen új. Tehát több kocsi beszélget egymással, hogy ne ütközzenek össze, mint a madárraj, vagy a repülőgépek mikor alakzatban repülnek? Ha a led és az érzékelő fölé raksz egy csúcsára állított tükröző kúpot, akkor talán eléggé terít is 360 fokban.
Én továbbra is szétválasztanám a távolság mérést és a kódot, ha már mindenképpen ragaszkodnék az infrához. Adnék egy rövid burst jelet (talán minden kocsin különböző frekivel), ennek analóg mérném az alsó és felső értékét, és a különbség lenne a jel erőssége. Aztán külön küldeném a kódot, amit továbbra sem tudom, hogy mi akar lenni, de ez tk. nem is érdekes.
"A háromszögelés pedig 1 adó + két vevő között történne"
Ezt így este már nem nagyon tudom felfogni, hogy ha egy háromszögnek ismered egy pontját (adó), és két oldal hosszát, kéne még egy adat, de Te bizonyára érted, mit akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple iPhone 17 - alap
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest