-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rsanya87
tag
válasz
gyapo11 #10135 üzenetére
A pólusra állás azért nem ennyire egyszerű. A komplett mechanika fejet kell pólusra rakni, kézzel is kell bőven erőt kifejteni, + kétkezes mutatvány. Magának a pólusra álláskor a teleszkópnak semmi köze az egész folyamathoz, elvileg cső nélkül egyszerübb is, kisebb súly.
Sőt elvileg a GOTO-t is meg lehet vele tanittatni (goto mikor megmondom mit akarok látni és rááll. Csak a programozáshoz teljesen h.lye vagyok sajnos.... Ha tudnék programozni már olyan vezérlésem lenne beszabehu..
Ez a projekt ha boltban veszem meg 60ezer ft, Így szerintem max 15ezer ft a vége + az idő amit beleölök, de forrasztgatni építeni szeretek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest