Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
"néha kicsit beröccen"
Arra ne számíts, hogy ez nem fog, én december elején vettem, akkor undorítóan laggolt (és sok más baj is volt), azóta folyamatosan javul (gondolom a frissítések) - most már hasonló mint egy csúcs androidos. Keveset nyomkodom, ezért ritkábban látok laggolást, gondolom aki sokat nyomkolássza az többet fog látni. Ja, a rendszeren belül is van bőven, a beállításokban turkálva.Ami nekem nagyon fájó, a vibert nyomkodom többet, iOS 15-16-on vaj sima volt, soha egy androidos bármin nem láttam ilyen szépen működni. iOS 17 óta, hányingert kap a szemem attól amit lát viber használat közben - nem tudom bizonyítani, de úgy érzem nem viberék tehetnek erről.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest