- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
A Facebook App-ban alul az ikonoknál Nálatok sincs felirat, csak ikonok?
Régebbi iPhone-on iOS 16 alatt az ikonok alatt ott vannak a feliratok. (Pl. kezdőlap, hírfolyamok, értesítések) -
bgyg1
aktív tag
Köszönöm szépen a segítséget. Most olyan bajom van, hogy szeretnék ébresztőnek beállítani egy dalt azt mutatja hogy be is van állítva viszont nem azt játsza le mi lehet a gond?
-
zool1
őstag
Fejlesztői iOS 18 beta 2, kint van. Nekem működik minden rendesen.
-
bgyg1
aktív tag
Sziasztok! Utoljára 4s iPhone-m volt, azóta androidos voltam. Vettem egy ilyen csoda készüléket de nagyon hozzá kell szoknom. Pl: hogy lehet kikapcsolni? Hiába nyomom jobb oldalt a gombot nem akar kikapcsolni!
-
Ferdzsoo
addikt
Telekom +1 soha nem volt bajom-..
-
zsoltyyy
senior tag
~1hetes használat során vodánál nem tapasztaltam még ilyet.
-
csakany2001
senior tag
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Bednarik #3366 üzenetére
Szia! Ez bizony nem egyszerű kérdés. Nekem 8 év Android után alig pár nap volt az átállás, nem egészen 1 hét alatt össze is szoktunk. Más pedig évek alatt sem képes megszokni az iOS rendszert.
Én pont amiatt kedvelem, amit mások a hátrányaiként emlegetnek: fapados, egyszerű rendszer, kevés (bár egyre inkább bővülő) testreszabási lehetőséggel. -
válasz
Balzsika47 #3363 üzenetére
Ide írj inkább. Sokkal nagyobb esély van rá, hogy tudnak segíteni!
-
Balzsika47
csendes tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy ide írok, de teljesen halott az iPhone 8 topic. Remélem maradhat majd.
Tegnap előtt voltam a szervizben és nem tudták megmondani mi okozza a hibát. Van egy iPhone 8-as telefonom, amit nagyon szeretek és szeretném használni még egy ideig. Egy pár hete kezdte el azt a jelenséget produkálni, hogyha tételezzük fel kilépek egy alkalmazásból és ugyebár visszadob a telefon oda, ahol van az összes alkalmazás. Ha úgy hagyom feloldott képernyővel egy pár percig, beleégnek az ikonok a kijelzőbe. Ez sötét háttérnél a leginkább észrevehető. Viszont el is tűnik magától kb. 1 órán belül, tehát nem marad ott végleg.
Ma azt mondták a szervizben, hogy ennyiért teljesen felesleges kompletten kijelzőt cseréltetni, amikor maga a kijelző karcmentes és semmi más gondja nincs.
Eredeti, gyári kijelző van a telefonban, soha nem volt megbontva.
Mellékelek egy képet nektek, hogy milyen ez a hibajelenség.
Tudnátok segíteni kérlek, hogy mi lehet a gond és hogy mivel tudnám orvosolni a hibát? -
rankesz
veterán
válasz
Joachim21 #3358 üzenetére
Ha esetleg valaki keres még ingyenes alternatívát és nem ismeri annak
Blackmagic Cam -
Joachim21
őstag
Sziasztok, gondoltam bedobom ide a videózás szerelmeseinek. Van egy új ingyenes Apple app, amiben viszonylag szabadon tudsz beállítani mindent: Final Cut Camera
Nekem egyenlőre túl pro, de lehet valaki ki tudja majd használni a képességeit.
-
joey04
titán
"Úgy gondoljuk, hogy az új funkciók közül hármat - iPhone Mirroring, SharePlay képernyőmegosztás-fejlesztések és Apple Intelligence - nem fogjuk tudni bevezetni az EU-s felhasználóink számára idén" - közölte a cég.
-
törölt tag
Sziasztok!
Gyári Apple szilikon tokot milyen gyakran kell tisztítani, belülről mennyire porosodik? Mivel érdemes tisztítani?
Ma a telefonom töltés közben írta, hogy felfüggesztette a töltést az iPhone magas hőmérséklete miatt. Más is találkozott ilyennel?
-
domos
senior tag
-
domos
senior tag
Az hogy lehet hogy én sosem figyelek az ilyesmire, mégis jól bírják az akksik a telefonjaimban?
-
xhege
veterán
válasz
scofield89 #3339 üzenetére
Lightroom. Szerintem az egyik legprofibb és rengeteg oktató videót találsz hozzá.
-
scofield89
csendes tag
Sziasztok! A fotók jobb szerkesztéséhez melyik fizetős alkalmazására érdemes előfizetni?
-
Sogi74
tag
Sziasztok!
Napokon belül csatlakozom a társaságotokhoz egy 15 Pro-val!
Kérdésem lenne a MagSafe működik tok nélkül is azaz mágneses a telefon hátlapja?
Ha igen akkor miért vannak külön MagSafe-s tokok?
Előre is köszönöm a segítséget! -
zsoltyyy
senior tag
Vásárlás előtt állok. Szerintetek érdemes venni "szürke" gsm boltból? Fontos, hogy 27%áfás legyen, és ne mediamarkt, istyle árban. (netto 300körül lenne rá keret.)
Gyártói garancia gondolom vonatkozik mindegyikre.
Köszi!
-
törölt tag
-
Dnalorr
tag
válasz
csakany2001 #3315 üzenetére
Akkor valami szoftveres anomália lehet amit évek alatt nem sikerült még kijavítani
Szerencsére nekem se napi szinten jelentkezik, talán 3x két hónap alatt, csak nem tudtam hova tenni, hogy csörög a kezembe mint a bolond, én meg huzigálom mint a hülye, de semmi…
-
s.Oliv3r
senior tag
-
Dnalorr
tag
Sziasztok!
Nem először járok úgy az iPhone 15 Prommal, hogy a hívást nem tudom felvenni. Amikor húznám jobbra a felvevő zöld ikont, mintha lefagyna a telefon. Nem reagál semmire, csak a képernyő zár gomb kétszeri megnyomásával elutasítani tudom. Ismert hiba ez? Járt már így valaki? -
snorbi82
senior tag
1. Nekem néha azt mutatja hogy netem, de nem tolt be semmit (mobil net), repülő és vissza
2. iMessage néha hiba csatalok be képet, nem csinál semmit csak 2. vagy 3.ra
3. Síri néha makacs, hiába beszélek hozza
4. szem követés… inkább nem is írom
5. volt nem fogadott hívásom, nem mutatta csak miután felodottam, ugyan ez iMessagenel is - ez talán kétszer volt eddig
6. első nap valamiert nagyon merült, töltés után jó lett!
biztos van meg, de most ez jutott eszembe -
joey04
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged