- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hamory1
kezdő
Sziasztok! Megéri venni még most 15 Pro Max telót venni? MM, 3 év garancia, 527 ezer. Vagy a 16- ot érdemes lehet megvárni? Annak az ára kb. mennyi lehet?
-
törölt tag
Sziasztok!
Valahogy meg lehet oldani, hogy két képet egymás mellé tegyek?
-
törölt tag
Sziasztok!
Yetteles e-SIM-et hogy kell beüzemelni iPhone-on?
-
Joachim21
őstag
Sosem értem az applikáció fanokat, miért jó hogy plusz egy szoftver külön megfigyel a Google/Apple pároson felül még.
-
Zsolt,72
senior tag
Itt tudjátok felvenni a kapcsolatot velük: [link]
-
waszabi07
aktív tag
Tudom nem telefonhoz kapcsolódik, de ios-en ezt a fórumot csak böngészőből tudom elérni? Nem találtam itt az app-ot..
-
ptgmaster
tag
válasz
Sasi001 #3663 üzenetére
Nekem ilyen egy hónap használat és egy esés után. Pontosan illeszkedik, könnyű és a gombok belseje sem éles.
Viszont tisztítani nehéz, mert az apró szövetszálak közül szinte lehetetlen kiszedni az esetlegesen odakerült folyékony szennyeződést. Az esés zseb magasságból járdára történt. Nekem csalódás, 30 ezerért többet vártam. Néha még felteszem, de az sérülés a sarkán mindig elveszi tőle a kedvem. Persze vigyázni kell rá és nem történik ilyesmi.
-
Sasi001
senior tag
válasz
#31816946 #3669 üzenetére
Amikor áttörlöm a kijelzőt akkor szoktam sima szemüvegtörlő kendővel áttörölni, de ha nagyon maszatos akkor enyhén vizes kendővel. Havonta egyszer leveszem de nekem semmi por nincs alatta, persze ez biztos függ a használati körülményektől. Régebben hamar kopott a sarka most ezt nem vettem észre. November óta két gyári szilikon tokot használok és nincsennek megkopva.
-
rizso
addikt
Nálam ami nagyon bevált, az az ESR kitámasztós tok fekete kerettel és áttetsző hátlappal.
-
Zsolt,72
senior tag
-
-
waszabi07
aktív tag
Whatsapp csevegés hogy a legegyszerűbb áthozni ios-re androidról? Képekkel együtt szeretném
-
paksameta
újonc
válasz
paksameta #3650 üzenetére
Update:
- ki lett ma próbálva egy 15 pro-n ott sem működött jól,-kipróbáltam csak a kábellel töltést dokkolóba dugva úgy jól működött,
-egy másik kábellal kipróbálva az adaptert se hozott sikert,
-másik adapterrel (Samsung) összedugva jól működött a töltés,
-itthon volt még egy ilyen apple töltőfejem és azzal is egyből “hibásan” töltötte.
Tehát: az adapterrel van a gond, de akkor két régebbi Iphone-t miért tölti jól mindkét apple adapter? -
Zsolt,72
senior tag
válasz
paksameta #3650 üzenetére
Szia,
ha van rá lehetőség, próbáld ki másik vezetékkel, illetve nézz be az USB C csatlakozó környékére, hogy nem került-e bele valami.
Új telefon mellé csomagolt gyári vezeték is lehet hibás, több tízmilliós nagyságrendben gyártják, ritkán, de előfordulhat ilyen eset. -
paksameta
újonc
Sziasztok,
új 15 pro max első töltéskor (40%-ot töltve) folyamatosan jelezte a telefon kb 20x, hogy töltődik , mintha ki be dugdosnám, tapasztalt valaki hasonlót? Mi lehet a gond?
Próbáltam megfordítani a kábelt, de nem segített, Apple 20w adapterrel (korábban semmi probléma vele) + dobozában lévő kábellel töltve. -
Ha van a telefonnak mozgása a hozzá való tokban, akkor az… az mégsem a hozzá való tok.
Volt már jópár féle telefonom és hozzájuk megannyi féle tok, de ilyennel még sohasem találkoztam.Még csak az hiányozna egyébként, 1 hét alatt rommá karcolná a tok mindenhol a telefont.
Még olyan esetek is vannak ugye, hogy nem mozog a telefon a tokban, mégis szétkarcolja a tok. -
jacis
nagyúr
Sziasztok, vettem az év elején egy nomad tokot a telefonomra de kicsit csalódás mert a sarkoknál buggyos egy kicsit és így mindig teli megy kosszal. Arra jutottam hogy veszek egy gyári apple szövet tokot. Valaki esetleg vett már ilyet és ha igen mi a tapasztalat vele kapcsolatban?
-
knox83
senior tag
válasz
typical bro #3642 üzenetére
Meg lehet próbálni csak a biztonságiak rád fognak ugrani
-
-
knox83
senior tag
válasz
typical bro #3640 üzenetére
Azért azt ne felejtsük el hogy a 16pm 163mm lesz ami nem éppen kényelmes zsebben hordva. Nekem a 15pm pont jó, számít az a néhány mm, előtte honor magic 5 prom volt ami pont akkora mint a 16pm lesz és zsebbe téve egy szenvedés volt vele az élet. A sima pro is nagyobb lesz, szerintem ha számít a méret az jó vétel lesz.
-
typical bro
csendes tag
válasz
waszabi07 #3639 üzenetére
Szerintem várj egy hónapot és a 16-os szériát hozd, ha anyagilag egyben combos, akkor akár részletre. A fentiek alapján szerintem a 16 PM az az ideális választás, ami minimális kompromisszumot igényel és előrendelés után kvázi gyorsan megkaparintható. Hazudnék, ha azt mondanám, nem gondolkodom ezen is, mivel eddig az Android oldal minden eleme tartogatott egy “de” faktort, ami az eddig kiszivárgott 16 PM infomorzsák esetén szerencsére úgy fest, kimarad az egyenletből.
S24 Ultra topik azért tartalmaz bőven demotiváló tényezőt üzemidő tekintetben is (meg kamera, kijelző, stb.), Z Fold 6 ár/érték aránya nem szimpatikus, Magic V3 pedig van hova fejlődjön SW fronton. Mindegyik jó, de talán itt lesz a legkevesebb negatív tényező. De ez csak az én véleményem.
-
waszabi07
aktív tag
válasz
typical bro #3638 üzenetére
Köszi mindenkinek
nekem kb 3-5 óra kijelző idő van egy nap, kocsiban vagyok kb 70%-ban de szeretem ha nem kell töltögetni. Egyenlőre pro max felé hajlok mert a 13 pm-ot imádtam, de ha csak 15 pro-t tudok beszerezni szerintem azzal is el leszek a hozzászólások alapján.
bár egyenlőre nem kapkodnak a 24 u-ért, lehet jobban járnék ha eladnám és úgy vennék valamit, nem csak cserèlni szeretném. -
typical bro
csendes tag
válasz
waszabi07 #3631 üzenetére
Szubjektív 15 Pro tapasztalat, átlagosnak nem mondanám:
Meglepően jól bírja, sokkal rosszabbat vártam. Készenlétben (akár napközben, akár este) alig merül. Egész napos mobilnetes nyomokodás mellett - értsd napi 8-9 óra képernyődiő - kétszer töltöm (egyszer munka elején, egyszer pedig munka végén edzés előtt), illetve ha becsúszna egy kis játék délutánra, akkor természetesen estére is felugrik. Bőven többet használom, mint egy átlag user és nem az akku miatt sírok elsőként, de néha az is előjön azért. Alkalmanként munkában is hatékonyabb vagyok telefonról, mászkálás közben egykezes használatra és power case használatával is teljesen jó, ez valamennyire kárpótol.
Több évig volt Pro Maxom, most egy 14 Pro Max baleset miatt kellett gyorsan telefon és már csak Pro volt a boltban. Nehéz megszoknom a méretet, illetve melegszik is rendesen ha hajtom például játékokkal. Ezen kívül természetesen az akku ereje is a Pro Max javára billenti a mérleget. Power case / powerbank egész addig megoldás, ameddig a telefon nem melegszik túl és veszi a töltést. Kamerája amúgy pacek, de már 12 Pro Max óta nem érzek óriási különbséget, bár nálam a fotózás kimerül az utazós fotókban, nem vagyok profi.
Ha ilyen napi 2-4 óra kijelzőidőd van, plusz energia nélkül is hű társad lesz a mindennapokban. Ha több és nem tudsz töltő közelébe kerülni, érdemes gondolkodni a plusz erőforrás beszerzésén. Laptopra dugva is egész gyorsan feltölthető, így ha irodai munkád van és van C csati a környéken, akkor sem lesz baj plusz energia nélkül.
Remélem tudtam segíteni!
-
válasz
waszabi07 #3635 üzenetére
Nagyon light-os felhasználó vagyok, 3-5 naponta töltöm, leg jellemzőbb a 4 nap.
Nálam a készenléti fogasztással nincs gond, soha nem is volt, december 4.-e óta használom. Ha már írtad az S24U-t, akkor egy példa: haveromnak S23U van, ő disszidált innen, így viberen tartjuk a kapcsolatot, nem ritka, hogy dumálunk sok órát egyhuzamban.
Múltkor kipróbáltuk, hogy mindketten 100%-ról indultunk, és a teszt kedvéért én is mobilnetről beszéltem, mindkettőnknél jó a térerő, ő fülessel, én kihangosítva szoktam beszélni ami több energiát igényel. Néhány óra beszélgetés után megnéztük az akku százalékot, övé 1%-al mutatott többet - viszont abban 54%-al nagyobb az akku.
Elég jól takarékoskodik a 15P az energiával. -
moordavid
aktív tag
-
moordavid
aktív tag
válasz
Pl a pénteki napom. Reggel 7kor töltőröl le. Délelőtti mütymüty a telefonon, majd másfél óra waze töltés nélkül. Délutántól késő estig mütymüty és minimál tartalom fogyasztás majd haza megint másfél óra waze még mindig töltés nélkül, lefekvéskor 36%al raktam töltőre. Bőven kibír egy napot.
-
waszabi07
aktív tag
válasz
csakany2001 #3632 üzenetére
Hmm akkor elgondolkodtató. 11 pro meg 13 pro max nálam pont készenlétben volt nagyon jó.
S24 ultra van most, de ez készenlétben sokat merül, wifin brutál jól bírja de mobilneten nem az igazi.
Az a baj munka közben nem is tudom tölteni, de van hogy este 30%on vagyok ezzel 4-5 óra kijelző idővel kb. -
csakany2001
senior tag
válasz
Közel kibír egy munkanapot, de töltő mindig legyen nálad.
Nem azt mondom csalódás, de még van hova fejlődni ebben a méretben, így nekem 3 hónap után ez jött le.
Melegedni ez is képes így nyáron, töltés közben is.
Készenléti üzemideje tud furcsa dolgokat csinálni, de ebben remélem a 17.6 segít majd kicsit, ott a 17.5.1 környékén valamit elszúrtak.Én használtam előtte SE2020-t, arról viszonylag nagy lépés volt és el merek vele menni 1 napra, úgy hogy nem kell annyira félnem a lemerüléstől. A 11-hez képest nehéz számokban meghatározni, de ez határozottan erősebb. Amikor azt feltettem 20%-on töltőre, ebben még volt 40% szufla.
Szerk:
Tölteni viszont azért viszonylag hamar fel lehet ha van nálad gyorstöltő, nálam a 33w-os Alzás jó szolgálatot tesz, egy USB 3.2-es kábellel. De ha van nálad kéznél notebook töltő az is jó, ha csak hírtelen kell, azért 20 perc is csodákra képes.(persze tudom, a konkurens gyártók ennél többre is képesek, szóval elképzelhető, hogy számodra nem feltétlen újdonság ez) -
waszabi07
aktív tag
Sima pro-val van valakinek tapasztalata? Lenne pár kérdésem hozzá, leginkább az akksiról.
-
Wito
csendes újonc
Igen, és azt hogyan pontosan? Hagyjam a bétázást abba?
-
Wito
csendes újonc
Sziasztok
IOS 18 dev. frissítés óta nincs mobilnetem, próbál a készülék felcsatlakozni, beugrik a 4G vagy 5G ikon, de nem marad fent a hálózaton.
Tud valaki segíteni hogyan lehetne megoldani?
Köszönöm. -
waszabi07
aktív tag
Ha valaki nem tud megbarátkozni az ios-el, egy pro maxért cserébe lenne egy s24 ultra-m.
-
knox83
senior tag
válasz
GordonSamway #3618 üzenetére
Mi volt a megoldás? Vagy van külső mikrofonod?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
GordonSamway #3616 üzenetére
Gondolom sok a bejövő hangerő, külső mikrofont ezért szokták használni.
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok . Járt már valaki úgy, hogy vett fel videót és az eleje pár másodperc tökéletes és utána olyan a hang, mint ha víz alá merítettem volna a telefont? Nagyon dühítő volt egy három napos zenei fesztiválon 😭
Iphone 15Pro -
válasz
icecave #3611 üzenetére
Mondjuk utólag komolytalannak is tűnhet a kérdés abból a szempontból, hogy ha valóban létezik felelősség, akkor Apple-éknek bőven van idejük az ezutáni frissítésekkel írni olyan módosítást, hogy az algoritmus mindenképpen csak a vállalt időn túl csökkentse le az akku állapotot, azután viszont aztán lehet teljesen őszinte. 😁
-
válasz
tomiiikaaa #3607 üzenetére
Az Apple azt vállalja, hogy ellentétben az eddig szériákkal, a 15-ök akkuja 1000 ciklus után is min 80%-osak maradnak. Tehát 50 ciklusonként romlik 1%-ot, még az is elfogadható... Ehhez képest bőven jobban szokták bírni, viszont sosem arányosan esik a %. Van, hogy többszáz cikluson keresztül ugyanazt mutatja, majd aktualizálja a dolgot rövid idő alatt.
Nem kell erre annyira rápörögni, használd és kész -
MikeWazowski
veterán
válasz
tomiiikaaa #3606 üzenetére
Soknak tűnik, de szerintem inkább az a fontos, hogy mikor romlik le 90%-ra. Ha az 2 év után történik az teljesen jó. Ha előbb, akkor lehet problémás. Nem vagyok szakértő, ez csak az én véleményem.
-
tomiiikaaa
csendes tag
-
tomiiikaaa
csendes tag
nem kopik tul gyorsan az akksim?😂 3het alatt 3%-ot romlott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest