- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ati Radeon X1900XT/XTX - X1950XT/XTX
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakany2001
senior tag
válasz
zenit73 #2926 üzenetére
Én használtam iPhone 11-en, meg 15 Pro-n is a 17-t és nem tapasztaltam semmi problémát vele. Sokat nyomkodom és tényleg semmi beröccenés vagy bug nem volt.
Vaj-sima az egész, nem mintha egy S24 ne lenne az például vagy egy Xiaomi 14, ezek mind olyan gyorsak hogy kb. semmit megállás vagy lagg nem tapasztalható.
Bár való igaz én nem a megjelenéskor vettem, hanem pár hete de sokat használom(5-6 óra SoT megvan naponta) szóval nem kímélem.Tényleg nem tudok mondani bosszantó tényezőt, itt nincsenek olyan hibák sem, ami a 11-nél előjöttek.(ott a kijelző simán életre kelt a zsebemben, itt szó sincs ilyenről)Enyhe melegedést tapasztaltam, amikor belaktam. A 80-as limitet teszteltem pár napig de úgy olyan keveset bírt, hogy inkább kikapcsoltam(Pro Max-nál lehet van létjogosultsága).
Ezeket leszámítva nem tudok belekötni, tökéletes telefon.(sima 15 Pro, nem a Pro Max)
Üzemidő most teljesen okés, ha sokat nyomkodom le tudom meríteni 1 nap alatt, vegyes használattal viszont lazán kibír másfél napot de este mindenképpen töltőre teszem.
Ha tényleg meglesz az 1000 ciklus(80% körüli értékkel) akkor 3 évet tökéletesen meglesz aksi csere nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest