Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pityu89
üzenetére
Safari tud, de a magyar még nem került bele sajnos, várni kell rá (hogy meddig jó kérdés).
Gyári bill nem tud swipeot magyarul szintén. Pl. Swifrkey igen, de bármi más nem gyári billt használsz majd, ne lepődj meg, ha jelszó, és egyebek kitöltésénél visszavált a gyárira privacy okok miatt.
-
Pityu89
senior tag
Na kedd óta használom teljes elégedettséggel. Nem is értem, miért nem váltottam korábban.
Bár most eszembe jutott két kérdés: Szafari nem tud oldalakat fordítani? Keressek másik böngészőt?
Gyári billentyűzet nem tud swipeot( hogy betűkre húzom ujjam)? Ezt is megszoktam már. Létezik alternatíva? -
Cry0
őstag
Egy dolog ami rettentően zavar mióta váltottam androidról. Esetleg van rá mód hogy a telefon hogy töltés közben ki jelezze hogy mennyi idő van hátra a teljes feltöltésig ?
-
Cry0
őstag
válasz
csakakod
üzenetére
Androidról váltottam,ott a raiffaisen sajat fizetési alkalmazását kellett használni ami katasztrófa volt,használhatatlan.Itt 3 hete használom az apple pay-t ami eddig hibátlanul működött,akár mikor vettem elő egyből csippant.Ráadásul az is pozitívum hogy külön küld értesítést a fizetett összegről.
-
csakakod
csendes újonc
Sziasztok!
Apple pay rendesen működik? Elég sok negatív tapasztalatot lehet külföldi oldalakon olvasni ezzel kapcsolatban IS. Kíváncsi lennék a hazai helyzetre is. A legtöbb említett bug közül az idegesítene a legjobban, ha nem megfelelően működne a fizetés.
Tervezek telefont váltani és a 15 pro/14 pro között gondolkozok. Az alapmodell kiesik 60 Hz miatt(bár most emagon akciózták a simát, így már 140e Ft-tal kerül többe a pro...).
Ksözönöm! -
Tatu-1981
tag
Sziasztok! Android után csatlakoztam egy 15 PM-mel. Még ismerkedek az IOS-szel. Arra van lehetőség, hogy az always on displayen ne jelenjen meg az utoljára nézett youtube vagy spotify szám és widget? Azt tudom, hogy ha kilövöm az appot használat után, akkor nem jelenik meg, de nem akarnám mindig bezárni. A beállítások, értesítésekben kikapcsoltam a lock screen-t mégis ott van.
-
sweatyy
csendes tag
Épp most készülök rendelni
Ha inkább hivatalos forrásból venném, van bármi különbség, hogy közvetlenül AppleStoreból apple.hu-n rendelem, vagy mondjuk egy MediaMarktba vagy hasonló üzletbe? -
misi111
tag
válasz
matehajagos
üzenetére
Igen nekem 14 pro max-nál volt ugyanez. 15 hoz jövőtéten jön meg a pitaka,remélem az jobb lesz??

-
nVIPER
senior tag
válasz
mindthecrap
üzenetére
Próbáld ki a Kingston Datatraveler Max pendrive-ját. Attól disk bench teszten nekem 900MB/s felett olvas és 800MB/s felett ír. Megy vele a LOG felvétel is. Van type c verzió is (fekete színben) és az ára is elfogadható.
-
surgery
senior tag
Ahogy nézem a 15 pro max árakat nem is nagyon érdemes venni hivatalos helyről. Annyit estek az árak hogy jobban jár az ember ha nem hivatalos forrásból vesz. Egy év garancia úgyis van plusz egy AppleCare+ gyakorlatilag árába ugyanott van mint ha hivatalos forrásból lenne.
-
mindthecrap
aktív tag
-
GALARDO
addikt
válasz
juhaszroli
üzenetére
Én várnék még egy évet. Ha nem történt volna baleset a 13pm-el még mindig azt használnám, és eszembe nem jutna váltani.
-
madgie
titán
válasz
mindthecrap
üzenetére
Szerintem egy Samsung T7 szintű SSD alatt lutri a dolog, vagy ha mégis ragaszkodsz a pendrive-hoz, vagy épp a belső tárhelyhez, a Blackmagic Camera appban elég sok féle opció van (ProRes 442, vagy LT a 442 HQ helyett, vagy ott a H265 is, én azt használom)
-
mindthecrap
aktív tag
Valaki rögzít esetleg pendrive-ra ProRes-t vagy felejtsem el? Van egy USB3 Sandiskem, engedélyezi is rá a felvételt de utólag derült ki, hogy egy csúnya fps droppal (9-10 fps).
Aztán csináltam egy sebességtesztet és valóban nagyon vérszegény, 10 másodpercig kb 80 MB/s az írás aztán beesik 20 MB/s-re és ott is marad. Az olvasás stabil 140 MB/s.
Múltkor is néztem a kínálatot és sok termék alatt dühöngtek, hogy az USB 3-as pendrive még az USB2.0 névleges sebességét sem tudja...
-
xhege
veterán
válasz
juhaszroli
üzenetére
Nyilván indokolható (action button, kapszula, 5x zoom stb) és ha nem megterhelő, akkor hajrá. Az újabb nyilván jobb. A mindennapokban azonban nagy ugrást szerintem nem fogsz érezni.
-
juhaszroli
tag
Sziasztok, 13 PM-ről váltanék. Aki erről váltott, mit gondol, megéri? Amiért váltanék, az a kapszula és az, hogy azért ez már csak 2 éves, és úgy gondolom, most még viszonylag jó áron meg is tudok majd válni tőle. Na meg persze a natúr titán szín, könnyebb, stb. Csak eltelt 2 év, mégha nem is annyira számottevő a változás a kettőben.
Köszi!
-
magicbox
senior tag
válasz
david199801
üzenetére
Nálam ez két kocsiban is hibátlan (műszerfalon van, nem üvegen). Spigen
-
Adee_91
aktív tag
válasz
david199801
üzenetére
-
s.Oliv3r
őstag
válasz
david199801
üzenetére
Autós tartóból ugreen magnetic Phone holder, egyszerűen zseniális.
[link] -
david199801
tag
Milyen magsafe töltőpadot és/vagy autóst tartót használtok 15 pro maxhoz? A cubenest termékeit néztem de hátha van tapasztalatotok hogy melyik milyen.
-
pamesz
tag
Lejárt a szerkesztés. Csak jól megszívtam vele. Mivel berendeltem a szeptemberi premierre, telefon meg november közepén érkezett, letelt bőven a 14 nap visszaküldési idő. Így nem tudom visszaküldeni, használom. Max eladom később, és veszek egy Tacticalt, Benkset vagy Spigent.
-
pamesz
tag
válasz
matehajagos
üzenetére
Nálam MagEz Pro 4 változat van. Ez hibátlanul illeszkedik. Viszont a felülete, valahogy nekem olyan gagyi műanyag tok hatású. Előtte 13PM-en valahogy jobb fogása volt. Ott érezni lehetett az aramid szövését. Ez olyan mintha festve lenne egy olcsó műanyag tok. Sima a felület, újlenyomat mágnes. Kicsit csalódás a Pitakától.
-
Tibiajax
nagyúr
semmi, megoldódott.
-
-
s.Oliv3r
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
a tok dolog ettől totál független …1mm-rel simán kintebb tudna húzódni a fólia, csak spórolni akartak gondolom.
-
hoy
tag
válasz
icecave
üzenetére
Szia! Sajnos nem tévedtek. Ezek szerint ennyire szórhat a minőség…
Attól tartok ,hogy a műanyag gyűrű megsérti a telót egy esésnél, koccanásnál…
Nem beszélve, hogy a sarka mocorog a toknak, koptathatja a keretet…. Ma néztem egy pitakát ott szintbe volt. Ha kell valakinek priviben el tudom küldeni s jelenséget… -
gidion90
tag
Sziasztok! Kicseréltem a hátlapot, és azóta a főkamera autofókusza nem reagál, szerintetek mi lehet a gond? Fekete géles ragasztóval tetem vissza, hogy követekző cserénél könnyebb legyen leszedni a hátlapot, mint a getves technokolos ragasztós gyári megoldástól.
-
xhege
veterán
Benks MagClap Mist tok kapcsán revidiálom kicsit a korábbiakat. Pár nap használat után kevésbé csúszós a tok, mintha az a viaszos érzés kopna a használattal. A bőr tok a héten megérkezik. Kiváncsi vagyok.
Más: a 15 Pro Max aktívabb fotózás mellett tud azért melegedni. Nem kellemetlenül, de érezhetően. -
válasz
tuzpenge
üzenetére
Hát pont nem ezt írtam. az 1500D ami jobban tapad, a 600D kevésbé. A tactical az pl 1500D-s, és jól tapad. Most itt van a telefonon, nekem nem mozog benne a telefon, akárhogy próbálkozom. Rendeltem egy Benks ArmoAir-t is, de arra még várni kell. Az ugyan 600D, de meglátjuk, más gyárónál is jellemző-e, hogy kevésbé tapad ez a szövés.
-
hoy
tag
Sziasztok!
Aki tactical aramid-t használ: Nálatok is tud mozogni a tok a telefonon? Pl: kameránál megfogom a tokot, s egy kicsit tudom mozgatni a tokot. Nem feszül rá a telefonra...
-
s.Oliv3r
őstag
Kicsit csalódott vagyok ezzel a Spigen üveggel kapcsolatban….. nem ér ki teljesen a kijelző széléig
kicsit zavaró. -
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Egy apró érdekesség. Évek óta nekem úgy van beállítva a telefon hogy az iCloud díját ráterheli a szolgáltatómnál a számlámra. Most viszont folyamatosan ezt az üzenetet kapom. A szolgáltatóval lehet gond van az iOS rendszerével?
-
Pityu89
senior tag
válasz
Zsolt,72
üzenetére
Köszi. Ennyi pénzért megszokom ha fene fenét eszik is.
Milyen átlátszó tokot ajánlotok rá?
Illetve mennyire szükséges a fólia? (P30-on sose volt, vigyázztam rá, konkrétan nagyító alatt biztos találnék mikrokarcot, de több sem.)
Még mindig az üvegfólia a csúcs, vagy van már más? -
s.Oliv3r
őstag
Ti találkoztatok már olyannal, hogy az appstore-ban a frissítéseknél semmilyen appot nem mutat? Olyan mintha nem lenne rajta semmi, pedig akad rajta. Tegnap költöztem 14 Pro-ról.
-
Cry0
őstag
Sziasztok!
windowsal kommunikál valamennyire a telefon ? vagy egyáltalán lehet vele valamit kezdeni ? pl másolás stb.
illetve jelenleg ilyen mappáim vannak, ezeket hogy kéne értelmeznem ? vagy esetleg androidról való költözés végett lettek ezek ilyenek ?
-
s.Oliv3r
őstag
hellou everybody! átjöttem ide rosszalkodni a 14 pro max-os topikból
itt is üdv icecave
-
pamesz
tag
Itt is megkérdezem, mert a fő iPhone topikban nem kaptam rá választ. Az alany egy 15PM. Az miért van, hogy megyek autóval, CarPlay aktív, YouTube premiumról megy a zene, közben navi is megy, és amikor olyan helyre érek, hogy elmegy a térerő kb 2 percre, fogja magát a YouTube és full kilép. Kotorhatom elő a telefont, kershetem újra a zenét, stb. Idegesítő tud lenni, 13PM nem csinálta. Amikor visszajött a térerő, ment tovább a zene.
-
válasz
tuzpenge
üzenetére
Tapasztalataim szerint az 1500D jobban tapad sokkal, mint a 600D-s szövés. Én is ezért nem mertem bevállalni, Pitaka-ból is ami utóbbi, az nem elég "grip" szerintem. Használattal javul, mindegyik olyan, mintha új korában volna rajta egy viaszos réteg, ami ha lekopik, akkor tapadósabb lesz a kézben.
Én most Tactical Aramid-et használok, ami az eddigi legjobb, ha mindent nézünk, egyedül talán ebben is az az egy negatívum, hogy a magsafe része nem mágnes, csak sima fém karika körben, ami nem is gond, de néha sikerül azért nem pont középen felcuppannia és akkor igazgatnom kell. Persze akkor is tölt, meg minden, csak az én szemem bántja, hogy nem tökéletesen áll a telefon a töltőn. Az biztos, hogy ez is, miután lekopik az említett réteg, nagyon jól tapad a kézben, és ez a legfontosabb.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Pityu89
üzenetére
Ha össze tudtok szokni, akkor reális lehet a 4-5 évre történő tervezés.
Ez mindenkinél egyedi, mennyire sikerül az átállás. Anno nekem cirka egy hét volt 8 év Android és kis WP után az iOS megszokása (a tanulása pedig még 5 év után is tart
), más pedig fél év alatt sem szokik hozzá… -
Pityu89
senior tag
Kedden érkezik hozzám Pro Max.
Erdekes utazás lesz, 12 éve csak androidom van. A mostani P30-am 3 éve nyúzom.
Ezzel is egy 4-5 évre tervezek.
-
formula01
senior tag
Ez a %-os dolog már csak azért is nettó baromság, mert függetlenül attól, hogy milyen szám van odaírva, ha havi szinten csak fél, azaz éves szinten max 6%-ot degradálódna egy akksi az inkább csodálatos lenne, mint aggasztó. Kötve hiszem, hogy az egyszerűség kedvéért amelyik telefon most tud ~10 óra SOT-t az 2 év múlva ilyenkor még szűk 9-et fog tudni ugyanazzal az akkuval. Ha ez így lenne, az akku csere, mint fogalom, kb nem is létezne, mert tényleges havi fél százalékos degradáció mellett simán lehetne bírni a gyári akksival bármi probléma nélkül minimum 5-6 évig. A valóság sajnos nagyon más, teljesen mindegy melyik telefonról beszélünk.
-
xhege
veterán
Csak egy kis beszámoló. Megjött a Benks fólia és a MagClap Mist tok a 15 Pro Maxhoz. A fólia teljesen jó, a tokkal viszont nem vagyok maradéktalanul elégedett. Jól néz ki, pontos feszes, nagyon jó gombokkal, de sajna eléggé csúszós. Külön csomagban jön a bőrtok is, az remélem jobb lesz.
-
pamesz
tag
válasz
icecave
üzenetére
Az a baj ezzel a százalék kijelzéssel, hogy mi igenis tudjuk, hogy blsht, viszont eladásnál nagyon is nézik. Én most adtam el a napokban a 13PM 2 éves telefonom. 88% volt az akkuja. Hát hogy is mondjam, 10-ből 9 vevő ezen volt fennakadva, és inkább megvette a bizonytalan forrásból származó, inkább karcos, de 97 százalékos telefont. Hiába mondtam neki, hogy pedig ez is simán elmegy power felhasználás mellett még egy napot. Én örvendeznék, ha az Apple kivenné belőle ezt a százalékos kijelzést. (Coconuttal az én 15PM-em 103 százalékos.)
-
misi111
tag
válasz
icecave
üzenetére
Nem naponta nézegetem, csak volt sima 14 prof,közel egy évesen 100%-al adtam el. Mint látható a 14 pm fél évesnek kevés töltéssel még mindig 100%. Egyik ipahonom sem csinálta még ezt. És engem speciel zavar, ha nem lenne Bene ez a funkció,biztos amúgy hogy le sem szarnám, csak van, és mindig minden telefonomnál azért nézegettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Yettel topik
- Arc Raiders
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Azt se hittem volna, hogy ezt a 80% töltés korlátozást berakják, erre tessék. Bugos is lett

de azért köszi a tippet