Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Másnál nem mutatja eléggé hektikusan az értesítéseket az ikonoknál? Nálam hol mutat olvasatlan értesítést, hol nem. Teljesen kikészít.
(iOS 17.2.1)
-
törölt tag
Sziasztok most váltottam iphonra 15 pro maxra az lenne a kérdésem,hogy a Facebook, messenger értesitéseit lehet e hangosabban állítani? Hangerőnél maxra van minden állítva. Eddig androidos voltam ott hangósabb volt. Köszönöm.
-
Köszönöm! Csak érdekelt mi lehet ez, nincs vész, bárcsak ez lenne a legnagyobb bug
-
Az akku fogyasztók között szinte minden nap szerepel egy "csillagászat" fogyasztó. Ez mi?
-
Sasi001
senior tag
Kellemes Ünnepeket Kívánok minden fórumtársnak!🌲🍾
-
s.Oliv3r
senior tag
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
#85679616 #1585 üzenetére
Szívesen!
Nem biztos, hogy ugyanazt kaptuk mindketten (amikor én jártam náluk, többféle fólia is volt 15-höz), a tied amúgy is nagyobb példány.
Nálam az elmúlt bő 1 hónap során nem mutatkozott gond, az érintése valóban jó és a működést sem gátolja.
Korrekt, hogy cserélték nálad a szöszös eredmény miatt.
Neked is kellemes ünnepeket
!
-
Sasi001
senior tag
Gondolt egyet és megszűnt a haptikus visszajelzés. Hiába kapcsoltam ki be semmi. Végül a soft reset segített. 15pm
Más. Minél tovább nézem a natúr titán keretét egyre inkább úgy tűnik, hogy karcos ami valójában nem igaz de érdekes a szálcsiszolása. -
törölt tag
válasz
Zsolt,72 #1547 üzenetére
Köszi az ajánlást! Két telóra is feltetettem, sajnos az egyik nem sikerült tökéletesre (alatta maradt vmi szöszmösz), előfordul, másnap visszamentem és gond nélkül kicserélték, úgyhogy most minden jó.👍🏼 Sokmindent még nem tudok mondani róla, érintésre mindenesetre kellemes, majd az idő eldönti, h megérte–e azt a 9 000 Ft.–ot.
Ezúton is kellemes ünnepeket kívánok minden kedves fórumtársnak!
-
closer
csendes tag
Mi a tapasztalatod a Nillkinnel? Valóban jobb, mint a Spigen?
Eddig kizárólag Nillkint üveget (CP+ Pro) használtam a korábbi modelleken, ezt a minőséget szoktam meg, "lefelé" nem váltanék, de 15 Pro vékonyabb kávája, és lekerekített szélei miatt nem egyértelmű, hogy melyik a jobb választás.
Illetve opció még a Benks GlassArmor is, ha a tokot is tőlük rendelem.
-
Sasi001
senior tag
Sziasztok! Valaki esetleg hátha tudna segíteni. I centre netes rendelés 15PM gyári szilikon tok 14 napos visszaküldés tudja valaki, hogy működik? Telefonon nem érem el őket. Köszi
-
psajti
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy esetleg parancsok segítségével vajon megoldható lenne, hogy Gboard billentyűzet használatakor gépelés közben csak akkor adjon rezgő visszajelzést amikor a telefon le van némítva? Jelenleg csak annyit lehet állítani hogy rezegjen e vagy ne, de az üzemmódot nem veszi figyelembe.
Másik kérdés, aki annyira nem barátkozott meg a gyári billentyűzettel van még más ajánlott alternatíva? -
Sasi001
senior tag
A kameránál kb 2mm a kijelzőnél 1mm. Egységes mindenhol, a gyári bőrtok a 14pm-nél nem volt egyforma, pedig volt három bőrtok is hozzá egyiknél sem. Azt kell, hogy mondjam jobb mint a gyári bőrtok volt. Ha jól olvastam, valamivel kezelve van. A gyári tok ahol sokat fogtam sötétedett amit ennél nem veszek észre. Spiegen ez fit teljes kijelzővédővel használom fekete keretes tökéletesen passzol. Nekem jobban tetszik a fekete keretes mert így nem látszik, hogy van rajta üveg. Valaki fentebb mellékelt egy képet amit megnéztem, nem igazán takar ki semmit.
-
djnice
veterán
Tegnap megérkezett a 15 Pro, azt vettem észre hogy videónál sosem vált a 3x-os teleobjektívre, hanem a főkamerát használja szoftveres nagyítással. Ez ilyen, vagy beállítás kérdése? Előtte 12 Pro Max volt, ott nem volt ilyen gond.
-
-
tuzpenge
őstag
Igaz nem bőr, de ha minimalista tokot szeretnétek ami jó védelmet ad akkor a phone rebbel flex szériája perfect…Az X-en is használtam az asszony 12 pro-jára is az ment és most várom hogy megérkezzen a 15 pro-ra. Nem olcsó de abszolúte tökéletes, látszik rajta hogy foglalkoztak a kialakítással, tesztelték , stb, mert nagyon prémium a kialakítás és könnyen kezelhető benne a telefon.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Joachim21 #1563 üzenetére
Kék, barna, bordó. Nagyon patentek a gombok, tökéletes mindenütt, nem áll el a sarkoknál, pont jó a felrakás is nem nehéz de nem is könnyű. A fenti linken ott a három szín. Sajna fekete nincs, de még a gyártó oldalán sem találni. Barnát vettem de lehet veszek egy kéket is.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
gretzky77 #1564 üzenetére
A különböző méretű widgetekkel lehet picit variálni: [kép]
Illetve, ha jól emlékszem, korábban szóba került, hogy léteznek erre a célra alkalmazások, melyek “üres” widgetet tudnak kirakni. Nem jártam bővebben utána, mert nekem teljesen megfelel, ahogy azt az Apple megírta az iOS-ben.
-
gretzky77
veterán
Sziasztok abszolút új vagyok iOS vonalon, a kérdésem az lenne, hogy a kijelzőn nem tudom odatenni az app ikont ahová én szeretném, csak a kijelző felső részére rakja és fixen odarendezi? Köszönöm
-
Sasi001
senior tag
Most vettem. Normális bőrtokot nem találni. Mujjo-t vettem, hibátlan. Szerintem jobb mint a gyári. 15PM-ra egyedül az i centre ahol lehet kapni, mindenütt hiánycikk.
https://icentre.hu/kereso?search=Mujjo+15+pro+max&price_from=24990&price_to=24990&sort=default -
xhege
veterán
Tudtok ajánlani jó minőségű bőr tokot 15 PM-re, ami komolyabb ütésállósággal is rendelkezik? 14 Pro-ra anno vettem egy Nomad-ot mert az régebben szerettem, de nem voltam vele elégedett, mert nem volt elég feszes, a telefonon a szélénél picit elállt. Lehet, mondjuk, hogy csak az az adott tok volt hibás.
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
mindthecrap #1551 üzenetére
Jeleztem már, ahogy a kérdésben is szerepelt, nem tudják "megfogni" a hibát mert nincs hibaüzenet egyszerűen csak nem reagál az app semmire.
-
smallcurrant
tag
Köszönöm szépen a válaszokat.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
smallcurrant #1550 üzenetére
Spigen ez fit üveg, töltő baseus Mini 20w
illetve a gép USB c 3.2 portjáról töltöm 7,5wattal.
-
tothl
addikt
válasz
smallcurrant #1550 üzenetére
Szerintem a Belkin jó. Töltő tök mindegy.
-
válasz
mindthecrap #1551 üzenetére
Akkor nem tehetsz mást, mint jelzed a hibát a fejlesztőknek…
-
smallcurrant
tag
Ti milyen üvegfóliát használtok a telóhoz?
Ez Fit-ből melyik márka ajánlott, ami nem olyan drága, de jó is?
Töltő, adapter melyik javasolt?
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
tuzpenge #1548 üzenetére
Kiskőrös, Yettel, november 8-án (emlékszem, mert aznap vettem át a mostani telefont és rögtön került is rá fólia).
A dobozát nem kértem el, így kidobták, ezért a típust nem tudom megmondani.
Az eltérés okai között szerepelhet az is, hogy akkor éppen 25-30 százalékos akció is futott (talán ez most már nem él). -
Zsolt,72
senior tag
válasz
#85679616 #1546 üzenetére
Szia!
A MediaMarkt-os fóliáról olvastam elég sok posztban, nagyon vegyes volt az eredmény. Nem próbáltam ki, ezért inkább nem szólok se mellette, se ellene.
Ami bevált: Yettel-nél voltam ügyintézni és közben láttam, hogy forgalmaznak sok féle fóliát. Választottam egyet, méretre vágták (kértem, hogy legyen kivágás a dinamikus szigetnél) és nagyon szépen fel is rakták helyben. Nem is volt drága (3-4 e Ft). Ha útba esik neked Yettel üzlet, szerintem egy próbát megér. -
törölt tag
Sziasztok👋🏼 mennyire ajánlott a Media Marktos kijelzővédő fólia❔ill. milyen alternatívái vannak? (Csak olyan érdekel, amit bemegyek és feltesznek nekem vhol, otthon pepecselős most nem!) Köszönöm!
-
SharpSA
veterán
válasz
zenit73 #1543 üzenetére
Parancsokban új parancsot készítesz: jobbra fent +, majd művelet hozzáadása, beírod AOD, ráböksz a megjelenő "Mindig bekapcsolt kijelző beállítása"-ra, majd a "kapcsolása" helyett kiválasztod az "álváltása"-t . Felül átnevezed amire akarod, ikont adsz neki.
Rányomsz alul a megosztásra, majd a "Főkényernyőhöz adás"-ra. Ennyi az egész. -
tuzpenge
őstag
válasz
supershape #1537 üzenetére
Majdnem biztos hogy azzal lesz a gond. Nekem 15 pro van voda fizikai és yettel esim. Nem tapasztaltam még problémát...
-
válasz
mindthecrap #1541 üzenetére
Újratelepítés megvolt?
-
mindthecrap
aktív tag
Van köztetek aki K&H appot használ? Kb két hete frissült és megjelent egy "cashback" szolgáltatás, de én azóta sem tudom használni. Miután megnyitom megjelennek a boltok de onnantól semmire nem reagál az app, csak kényszeritett bezárás. Az ÜSZ nem tud nagyon mit mondani...
-
nVIPER
senior tag
válasz
supershape #1532 üzenetére
15 pro, Yettel e-sim, Telekom normál sim, net a yettelen. A váltást a kettő között ki van kapcsolva. Eddig nem tapasztaltam hibát én sem.
-
Krapulax76
tag
válasz
15 PM, Telekom E-SIM, Voda fizikai, én még nem tapasztaltam ilyet.
-
Dex0620
csendes tag
válasz
Szia!
Bő 1 hete van meg a 15P. Ts esim + voda fizikai. Folyamatosan van mobilnet, nem tapasztaltam ilyen hibát.
-
supershape
csendes tag
válasz
Bleifrei100 #1534 üzenetére
Köszi a választ.
-
Bleifrei100
csendes tag
válasz
Szia!
Nekem 15PM van, Telekom e-sim és Voda fizikai sim van benne, minden kapcsolatra a Telekom e-sim az elsődleges. Folyamatosan használok mobilnetet melóhelyen, utazáskor, autópályán, stb. Nem tapasztalok ilyen problémát. -
smallcurrant
tag
Milyen adaptert ajánlotok / használtok 15 pro hoz?
Érdemes venni még egy kábelt+adaptert?
Köszi előre is.
-
supershape
csendes tag
Sziasztok!
Bemásolom ide trobi bejegyzését az iphone topicból és amit én írtam válaszul, hátha tud valaki segíteni, vagy van még "sorstársunk":
"Egy hetes 15 pro legfrissebb szoftverrel folyton eldobja a mobilnetet
Mutatja, hogy 4-5 G de adat nem jön. Amikor repülőbe és vissza kapcsolom akkor megjön minden e-mail stb. E SIM az elsődleges kártya plusz van benne egy másik fizikai SIM is. Ráadásul úgy van beállítva, hogy ha nincs adat az elsődleges kártyán, menjen a másodikról. Úgy tűnik, hogy ilyenkor mindkettőt eldobja.
Találkozott már valaki hasonlóval?"Válaszom ez volt:
"Nálam ugyanez a probléma, pár napja án is feltettem ezt a kérdést, garanciális javitást javasolt valaki. Én Vodafone-os e-sim-mel ésTelekomos fizikai sim kártyával használom. A Telekomos kártyával rendesen működik a Vodafone-os e-sim--mel jelentkezik a probléma. Azóta kétszer voltam a Vodánál, kivizsgálták a jelenséget, szerintük nálunk minden rendben van. Ezután - még belefértem a 30 napba - az EMAG-nál kicserélték a telefont. A helyzet az új készülékkel ugyanaz. Nagyon dühitő, hogy egy több mint fél millió Ft-os készülék nem működik rendesen. Teljesen tanácstalan vagyok. Lehet, hogy egy 15 PRO tipushiba?"
Találkozott valaki ilyennel esetleg 15 PRO MAX-on is? Vagy egyáltalán használ valaki e-sim-mel kétkártyás telefonként 15 PRO MAX-ot? Ha a PM biztosan jól működik, kicserélném arra, bár nem akartam akkora telefont.
-
-
-
Szoktam a rothadó nyugatra disszidált haverokkal hosszúkat beszélni viberen.
Tegnap este volt egy ilyen, és zavart, hogy a képernyő folyamatosan világít, (telefonálásnál is), ezért beállításokban kikapcsoltam AOD-ot. Van arra lehetőség, hogy AOD aktív, de ha viberen beszélek 5 órát akkor ne világítson? -
válasz
icecave #1519 üzenetére
Iphonon másfél éves vagyok, kevés a tapasztalatom, azt tudom, hogy 100x több a bug mint amit 10 évig hallottam amíg androidoztam. Apple payt fél éve használom, közben volt telefon és óra váltás is, és tökéletesen működött, ezért is lepődtem meg, hogy szombaton nem tudtam a telefonnal fizetni. Azért is kérdezek mert alma új nekem, és ha valami nem kerek akkor arra gondolok, hogy user error, mert nem vagyok biztos magamban. Pay esetében kapcsolgattam, újraindítottam és csak ez után írtam, mivel nem jött válasz töröltem a kártyát és az megoldotta, tegnap fizettem is vele.
Csak egyszer legyen stabil, soha többé egy almás készülékre sem teszek fel friss OS-t (sajnos nem mindig tudja elkerülni az ember)! Ne rajtan béta teszteljen apple és az app készítők.
-
joey04
titán
-
Tudom, milyen volt régen, 2008-ban, vagy hogy kezdtem, az első iPhone-al, amit még jailbreakelni kellett,hogy itthon tudd használni. Akkor is volt azért bug, de nagyon ritka volt, de emlékszem pár respring-elésre, pedig nem volt tele a telefonom cydia-s megoldásokkal.
Persze, jóval egyszerűbb volt az OS, emlékszem, csomó ideig még multitask sem volt, meg copy-paste, stb.
Az biztos, hogy évek óta a sok felesleges változtatás, meg a nyolcszázadik emoji helyett inkább az alap, sokat használt funkciók működnének rendesen... -
válasz
zenit73 #1518 üzenetére
Nem!
Amúgy a sima iPhone topikban is mindig csak csodálkozom - nyilván nem rád értem -, hogy hányan vannak, akik beírnak 1-1 bugot, de eszükbe sem jut legalább újraindítani a telefont, vagy 1-1 appot újrarakni, stb. Csak állnak és néznek, hogy akkor most mivan, meg beírják a fórumba. Nem is értem.
-
smallcurrant
tag
Köszönöm a válaszokat, akkor így rámegyek arra a színre, ami a legjobban tetszik és választok egy hozzáillő tokot.
-
Mi lehet az oka, hogy ma telefonnal nem tudtam fizetni?
13 minin működött telefonnal is és órával is, nem vagyok szakértője a dolognak, de elsőre sikerült beállítani.
15 pro-n is beállítottam, de ma csomagautomatánál hiába nyomtam duplán az oldalsó gombot, nem történt semmi. Órával már többször fizettem, az hibátlan, telefonnal ma próbáltam először. A tálca appban be van kapcsolva az oldalsó gomb dupla nyomás, azt még ott az automatánál ellenőriztem, ki-be kapcsoltam de utána sem működött.
-
Sasi001
senior tag
FineWoven tokot használ valaki? Belül a gomboknál nagyon élesnek tűnik, vajon nem karcol? Egyébként jónak tűnik.
-
joey04
titán
válasz
smallcurrant #1508 üzenetére
Fekete van, nem kopik.
-
madkiller
őstag
válasz
Szept 25 óta van blue titan PM tokban hordom néha kiveszem. Kopás nincs rajta, ugyanolyan patika, mint amikor kivettem a dobozból.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Szia, szerintem egyáltalán nem kopnak. Nekem natúr titán van amúgy, mert az tetszett a legjobban. ESR tokok elég jók.
-
smallcurrant
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy benevezek egy 15 pro-ra a napokban/ hetekben. A kérdésem, hogy melyik színben ajánlott?
Azt olvastam, hogy könnyen kopik. Ha tokban használom már szinte a kezdetek kezdetétől, akkor is kopni fog?
Milyen tokot érdemes hozzá venni? A kamera védelme lenne fontosabb a toknál, ha az adott, utána majd kiválasztom, azt ami tetszik is.
Előre is köszönöm. -
soko70
aktív tag
Sziasztok, ma vettem észre a 17.2 telepítése után, hogy a 80% fölé tölt a készülék. 80% van beállítva. 90%-nál vettem észre, de már használtam. Esetleg ötlet, vagy így megy? Vezeték-nélküli töltéssel töltöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia Akku 100%
- Apple iPhone 13 128/256GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia
- Ritkaság! Samsung Galaxy Z Flip 6 512GB Olympic Edition, 1 év globális garanciával!
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest