Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
markknight #198 üzenetére
Pedig jol irta. Egy szo neked: emberismeret.
-
markknight
veterán
válasz
Roland861010 #196 üzenetére
Azért ez elég kemény kijelentés, tegyük hozzá rengeteg olyan app van ami pont Androidon ingyenes és iPhone-on fizetős, mellesleg az appok tetemes része ingyenes. Egyébként erősen kétlem, hogy létezik olyan akinek nem marad pénze pont ilyen pittyegős 2-3 ezer forintos appokra, persze az előfizetés (spotify, youtube premium ingyenes használata már más téma)
-
gattolino
senior tag
válasz
Stauffenberg #190 üzenetére
Ott a kamera van lemaradva. Ezért mondtam, hogy kell még 3-4 év mire eljutnak odáig. És hidd el rá fognak még jobban feküdni az üzemidőre. Nálam elmegy annyit a laptop, érdekes lehet azért mert még 1 hónapos
-
Roland861010
veterán
Ezek azok a pro Android userek akik : módosított romokat, kernel szintű hozzáférést, torrentet, apk. telepítést igénylik kétes oldalakról letöltve mert a több százezer Ft-os telefon mellett nem marad már pénz alkalmazást venni...
Én is imádtam hogy mindent is lehet velük csinálni de már öreg vagyok hozzá.
Itt pont elég az hogy bétázok a munkás telefonnal a rendes pedig szépen el van a stabil verzióval. -
Roland861010
veterán
válasz
Joachim21 #193 üzenetére
A kérdeznek szól nem neked.
Én azt nem értem hány éves lehet az ismerős és mi a pic.nak neki egy ilyen telefon ha másnak kell összerakni.
Nem értem. Szóval aki meg örök androidos és semmilyen készsége nincs a rendszerek közötti váltásokhoz az minek áll neki mást használni.
Ezek lesznek mind a két oldlat az örök nyavajgok. -
slein
tag
Szép részletes teszt
Időnként elgondolkodok hogy milyen jó lenne újra egy próbát tenni Apple telefonnal de aztán a végén (szerencsére) mindig a racionalitás nyer, hogy inkább ne.Az én felhasználási szokásaimhoz kevés amit nyújtani tud, de ettől függetlenül remek készülék lett az 15pm.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
gattolino #168 üzenetére
Ez egy irreális elvárás, más platformokon sem jellemző 14-15 óra képernyőidő telefonon. Mellesleg nekem is van M1-es MacBookom, nem bír ennyit, inkább 10-12 óra a reális csak böngészőt hajtva.
A 120 Hz-et meg felesleges kikapcsolni, ahány telefonom tudta, nem volt szignifikáns az eltérés üzemidőben ha lekorlátoztam 60 Hz-re. Ha ennyire nem érdekel a 120 Hz, vegyél iPhone 15 Plus-t, az a valaha volt leghosszabb üzemidejű iPhone.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Roland861010 #186 üzenetére
-
nozs23
addikt
válasz
Roland861010 #186 üzenetére
Nem értem, szerinted itt a helye a 2mp-esre tömörített fotódnak, egy teljesen irreleváns telefonról?
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Roland861010 #181 üzenetére
Oké, köszönöm a választ.🙂
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Roland861010 #173 üzenetére
Szép kép!
Fotós topikba is tedd be.(Ha eddig nem tetted) -
Zsolt,72
senior tag
válasz
Roland861010 #176 üzenetére
Biztos?
Itt még 15 Pro Max-ot említettél: [link] .
-
Kösz a tesztet....Tetszik, de maradok a sima 15-nél.
-
markknight
veterán
válasz
Roland861010 #176 üzenetére
És ennek mi köze van ehhez a cikkhez?
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Roland861010 #173 üzenetére
Ez bizony rendben van.
-
hogabesz
aktív tag
Értem, köszönöm! Igazából akkor simán lehet, hogy pl. GB alatt csúcson pörög a proci, de mivel gyorsan lefut nem melegszik annyira a telefon, a kritikus appok esetében pedig visszavettek az órajelen, amit egy átlag júzer észre sem vesz, hisz felesleges maximális órajelen futtatni, és ennek ellénre is gyors marad a készülék.
-
Roland861010
veterán
-
Årpi
őstag
válasz
hogabesz #169 üzenetére
Nalam 17.0.2 alatt semmi sem melegedett (jobban, mint 7,11,13 vagy 14 Pro alatt) igy sajnos viszonyitasi alapom nincs, tovabbra is huvos. Sokan a hivas kozbeni melegedesre panaszkodtak, az biztosan javult a visszajelzesek alapjan. Az akkumulatoridom viszont merhetoen javult az uj verzion, +2 ora SOT siman osszejon a masodik napon is. Jo munkat vegeztek, de en is kivancsi lennek, hogy pontosan mit mokoltak. Viszont joval regebbi keszulekek is erintettek voltak, nem biztos, hogy (csak) az A17 Pro volt a hibas.
Ahogy korabban is irtam, nem a 44 es 46 fok kozotti kulonbseget erzi meg a juzer, hanem ha 25 helyett 40+…
-
hogabesz
aktív tag
Geekbench alatt? Ha igen, pont azért kérdezem. A melegedést más appokra mondták.
A kérdésem arra irányult, hogy a “melegítő” appok haszálata közben vajon csökkenhet a teljesítmény vagy nem? Az egy dolog, hogy a GB tesztek bizonyítják a 17.0.3 féle “teljesíménystabilitást”, de a teszt - ami viszonylag rövid ideig tart - alatt nem biztos, hogy egyébként is melegedett a telefon.
Remélem érthető amit meg szeretnék tudni
-
evR
aktív tag
A fonokom i12 hasznalt. Valtott Pixel7-re. Majd beruhazott egy i13-ra. Droidrol visszavaltasa utan comment: "home again, no bullshit, works for me." Minden vallalti laposunk Dell, minden telonk es tabink Alma. Mindenki boldog. Az IT support-unk brillians. Az IT rendszerunk toplistas. Btw. Nekem i14pro van. Hibatlan. Bar ha lenne meg Windows Phone, biztos az ebresztene. Ebbol kb latszik a hitvallasom. Nincs. MS, Apple. Ez nem epp egy barati tarsasag. Ja, Google hianyzik. De van az is. Egy Samsung tabi, amit bongeszesre kell hasznalnom. Azt ellensegemnek sem kivanom. Egyebkeny 11-rol valtottam 14-re, mert olcsobb lett, mint fenntartani, mint a regebbit. Elotte i7, azelott meg a Lumiak. Ez egy velemeny. Ez kb leirja a vallalati strategiat. Ez a vallalat ezt kovette.(Egyebkent nem valasztanek Android rendszert magan celra, mazochistanak ereznem magam. Sztem annak valo, aki elmerulne az ilyen mindent szemelyre szabok izekben.. Par ev es kb leszarom, csak tegye a dolgat). Egyebkent a kovetkezo beruhazasom egy Samsung S kategorias telo lesz. Van a kornyezetemben es erzem, h kb mas mit erezhet. Jo minoseg az tuti 😉
-
Alusky
senior tag
válasz
janeszgol #116 üzenetére
Az a százalékos izé mese
, harmadik szifonom van és totál semmi köze nem volt a valósághoz amiket az kiírt. Az első még mindig el akarja hitetni, hogy 80%-os, közben meg 10 perc böngészéssel 100%-ról lemerül 40-re és elsötétül, bekapcsolni se lehet csak töltőre téve.
Az én értelmezésemben ez egy 5%-os akku lenne.Az előzőt 86%-nak írja, az még bír fél napot, de 40%-tól lefele drasztikusan gyorsul a merülés, 5%-nál már nem enged fotózni, már lag van mindenhol és ki is kapcsol. A mostanit még 100%-nak írja, de ezen is érzem, hogy nem olyan, mint fél éve volt.
Ha jól rémlik említik is az iPhone topik összefoglalóban, hogy 80-85%-tól lefele kukaérett az akku, nem 0%-hoz közeledve, úgy tervezzen vele az ember.
Azért egy olyan nívós cég termékénél, mint az Apple is, igazán fordíthatnának több figyelmet az ilyenekre, mert ez nemhogy becslés, ez konkrétan hazugság amit kiír, de hát minden gyártónak megvannak a szélütései... -
gattolino
senior tag
válasz
Elit3Zotya #156 üzenetére
Ilyenkor úgyis borítékolható, hogy a következő szériáig marad majd maximum
-
mepet
addikt
válasz
Kolondrum #149 üzenetére
Nem nehez, itt minden magatol ertetodo, ez nem android!
Elso inditaskor valassza ki, h androidrol jon es kovesse az utasitasokat. Ha valami megsem masolodik at, akkor mindket telora ez az app: Copy my data
Vigyazat, az appok es az azokon beluli adatok nem fognak atkerulni. (Tipikusan a 2 faktoros belepteto cuccokkal lehet nagyot szivni ilyenkor, pl google authenticator.)(szerk) hivatalos video errol
-
Årpi
őstag
válasz
atiska007 #147 üzenetére
Meg azt is tegyük hozzá, hogy nem feltétlenül 15 Pro hiba volt ez, régi készülékeknél is panaszkodtak és ott is javulás következett be a 17.0.3. után. Mármint igen, lehet 1-2 fokkal melegebb aPro / Pro Max, de nem a 44 és 46 közötti különbséget érzi meg a júzer, hanem 30 helyett 40+.
-
Végre megjött a PM. Iszonyat az én színem ez a natúr titán!
Remélem maradni fog jó ideig, most az a terv... -
greyslay
aktív tag
Pixel 6 pro ról gondolkodom 15 prora váltani.
Esetleg valakinek van némi összehasonlítási tapasztalata? -
Üdv. Ismerősöm beruházott egyre. Örök droidos volt korábban. Nekem kinai az egész, de mégis nekem kéne összerakni a telt. Valami tanács erre vonatkozóan? Köszi!
Engem nem fogott meg, nem ér(t)zem miért ~600k. -
atiska007
senior tag
A károgóknak:
Kint a 15 pro/max javítás, le is teszteltékMelegedés megszűnt, és teljesítmény csökkenést sem tapasztaltak
De a sokprogramozó
itt megmondta, majd jól visszaveszik a teljesítményt, csak hogy ne melegedjen.
The update most likely didn’t affect the performance of the iPhone 15 Pro. At least, not in most cases.
Nem jött be... -
Gubu0101
veterán
-
mcfing
csendes tag
Vártam az usb-c -t de csak ezért nem cserélem most lesz a 14pro -t
pedig jó lenne, de anyagileg egy csőd lenne
-
Atee94
tag
válasz
#53058560 #121 üzenetére
Szerintem semmi sem mos le semmit, szimplán csak igényektől függően az emberek nagy részének az egyik vagy a másik felel meg jobban. Beszélhetünk a biztonságról android terén, hogy konkrétan 2022.novemberig idegen sim kártyával(PUK kóddal való szarakodás,https://news.sophos.com/en-us/2022/11/11/dangerous-sim-swap-lockscreen-bypass-update-android-now/) konkrétan törhető volt az összes androidos mobiltelefon, még az IOS már évekkel ezelőtt integrálta ennek a sebezhetőségének a kivédését, vagy arról hogy a Google olyan pofátlan szinten mászik az arcodba az első indításkor, hogy legszívesebben földhöz basznám a telefont. Apple készülékeit is földhöz basznám, mikor brand new Apple gyári kábellel a számítógép rear I/O panelhez kötve is megszakad a mentés, mikor a telefonról akarom a videókat windows pc-re másolni, vagy csak az Apple féle böngészőmotor használatának a lehetősége, vagy az hogy kurva körülményes az appok közötti átjárás,60 hz a 300 ezer forintos telefonoknál.
Konkrétan a pixel esetében a exyfos modem és a tensor chip külön megérne egy misét, hogy fényévekkel le van maradva bármilyen snapdragonos vagy bionicos chip megoldástól.
Mondom ezt úgy hogy munkás telefonnak konkrétan Pixel 6-ot használok, GrapheneOS-sel, ez mellett az otthoni telefonom pedig egy i13 mini.
Mindkettőről tudnék kisregényt írni, hogy mi az ami szar benne SZÁMOMRA, és mi az ami miatt szeretem mindkettő OS-t.De hogy az egyik fényévekkel jobb lenne mint a másik, azért az kétlem.Amit jobban elhiszek, hogy NEKED az android sokkal jobb mint az IOS, mint ahogy akinek válaszoltál, NEKI sokkal jobb az IOS mint az android. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
markknight #135 üzenetére
-
gattolino
senior tag
válasz
markknight #135 üzenetére
Hát mert rendesen meríti a telepet és nem 1-2 évre terveznék telefont venni. Amúgy egy későbbi generáció érdekelne csak. Amíg a mostani készülékem szintjét nem éri el addig felesleges váltani. Akksiban jobb egyedül
-
gattolino
senior tag
Itt ki lehet kapcsolni a 120Hz-et?
Gondolom rendesen meríti a telepet -
tildy
nagyúr
Szerintem egyáltalán nincs messze a művelet gomb, én nőként is simán elérem . Lehet neked van kis kezed?!
-
-
blueMerle
veterán
válasz
hallerlaller #129 üzenetére
aztán a sok mütyürkézéstől elromlott a szeme, szemüveges lesz, meg vehet nagyobb telefont.
Ennek kb akkor a valóságalapja, minthogy elvisz a tollas ha rossz leszel Pistike
A látás romlásának elsősorban a kor az oka, vagy genetikai - születési rendellenesség. A külső tényezők nagyon, nagyon de nagyon kis mértékben befolyásolják (pl. hegesztés, kémiai anyagokkal való munka, stb...). A 12 Mini kijelzőjére való fókuszálás pedig megnyugtatlak: egyáltalán nem
-
ilor14
tag
A fél óra etetés 1-től 49%-ig addig nem tűnik csak hosszúnak, amíg ki nem derül az iFannak, hogy számos rivális biztonságosan és hűvösebben végez az egésszel negyedóra alatt, magas ciklusélettartam garanciával. - Minőségi újságíró valamilyen szinten független, nem kellene csak úgy le iFanozni mindenkit
-
Joachim21
őstag
válasz
Luck Dragon #93 üzenetére
Nekem ez a fehér van, van hogy ezüstös árnyalata van attól függően, ahogy rávetül a fény.
-
janeszgol
félisten
válasz
Zsolt,72 #113 üzenetére
No igen, ez a félelmem. Ugye írtam a 15-ös iPhone hír topicjában, hogy akarok venni használtan egy 12 vagy 12 Minit, de utóbbiról lebeszéltek páran az üzemidő miatt. Ebben a hónapban akartam megvenni, mivel már 100 és 150 ezer ft között van választék, és átlagemberektől van, nem tesóktól. Hát én ilyen dilemmában régen voltam. 78%-87%-ig voltak az akkukapacitások, kb azonos idősek lehettek a telefonok (ahogy leírták). Ez 9%. Egy tizede eltérés. Sok! Persze mind eredeti, nem cserélt, erre is rákérdeztem.
Szóval két lehetőség van. December-január magasságában használtan egy i13, bár már itt is voltak 90% alattiak (87-89%), de volt 91%-os is. Tudom, hogy ez a % szerintem semmit nem jelent, de nem tudom pontosan, hogy mennyire jelenti a semmit. Vagy 2024 nyarán, amikor úgyis hosszabbítok előfizut vagy kötök egy újat más szolgáltatónál számhordozással, akkor majd kivárva a szeptembert az iPhone 16 simára menni. De csak akkor, ha 8 GB ramot kap. (Az én tippem az, hogy még ne, majd 2 év múlva kap a sima ennyit.)
Van még egy i11 87 ezerért a vaterán. 2021 nyarán vette a tulaj. 82%-os az akku (sok lement). De mivel van egy Xs Maxom, amit amúgy már nem használok, el van téve, így nem láttam értelmét a 11 vásárlásának.
iPhone helyett tegnap meg vettem egy olyan patika állapotú, patika működésű S21U-t 16/512-ben kereken 150 ezerért egy volt munkatársamtól (Telekom, onnan is van a teló, az ő cégese volt és megvette 2 év után), hogy ha otthagytam volna, dögöltem volna meg!
-
törölt tag
"konkurencianal jobb OS."
Viccelsz?
Az Android lemossa az Ifo@t.
Ne csamcsungokat nézz az a leggagyibb ..
Pl a pixelem stabilabb is (pedig az iOS szinte mindig stabilabb volt főleg a dzsunka gyártók által beletúrt driodoknál)
Párhuzamosan használom tudom
mert a tabletem Ipad.
Illetve a családban mindenkinek Iphone-a van.
de majd a tabletem is eredeti androidos , lesz a következő.
Hogy miért vagyok itt akkor?
Mert újat akarnak...14
pro kilőve ,a 14 meg hát ennyi pénzért 60h
de hát ez van az Apple soha nem az ár érték arányáról volt híres -
válasz
Zsolt,72 #117 üzenetére
Nekem még iOS 17 előtt elkezdett a 14PM, 11 hónapig volt 100%, után meg egy hónap alatt lement 95-re. Valószínűleg csak "aktualizálta", plusz Coconuttal megnéztem, 105%-ról indult minimum (csak fél évesen teszteltem le, akkor mutatott még annyit). Most 15PM is 103%, mert a gyári követelmény 4441 mAh-tól kicsit nagyobb, 4539 mAh.
-
csubííí
senior tag
válasz
janeszgol #111 üzenetére
Ismerőseim között többen vannak akik össze-vissza töltik/ töltötték készülékeiket voltak aki aksit cseréltek, volt aki azt mondta inkább vesz másik készüléket, nem cserél aksit.
Én mindig minden készülékemet 100%-ra töltöm, 20% alá soha nem engedem. A 8 éves Samsung is még a családban, eredeti aksival, amit használok Samsung 3 éves szintén eredeti aksival.
Mindig teljesen kikapcsolt állapotában vannak töltve, rátöltve, össze vissza töltve soha nem voltak.
Köszönik, jól vannak. -
Gubu0101
veterán
válasz
Zsolt,72 #113 üzenetére
1 eves most az enyem,eddig tartotta a 100%-ot.Most kezdett mar el csokkenni a %. ~ heti 1% most 97%-on van.
Nekem is szerencsere a max tartomany folott volt,ezert is kezd el most csokkeni,ennyi ido elteltevel.
15 PM valamivel jobb lesz ilyen szempontbol,kicsivel nagyobb akkumlator plusz ha szerencses leszek,akkor az is magasabb kapacitassal lesz mint a megadott ertek.(remelem) -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
janeszgol #111 üzenetére
Jah régóta ismerjük egymást és konkrétan kicseszett jó az üzemeideje még mindig. Ha nem az lenne- és te ezt tudod jól - már rég lecseréltem volna. Pedig ez a telefon kapta az ívet tőltésileg tőlem, mint írtam és igen, még mindig 100%, de amikor tavaly eladtam a pro max 13-at (itt), az is 100%-os volt.
Ettől függetlenül teljsen igaz, ez a 100%-os kijelzés a legnagyobb f...ság, ami csak benne lehet az Apple telefonokban.Az új telefonról annyit, hogy eddig minden oké, de az autómban néha-néha megszakad a car play kapcsolat ezzel a 15-ös pro max-al, szerintem ez a része itt még bugos lehet.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
janeszgol #111 üzenetére
Az ott megjelenő, százalékos kapacitás-megjelenítés valóban egy erősen tájékoztató jellegű információ, ezt bizony jól látod. 🙂
Mondharjuk, hogy ez olyan, mint a szerencsejáték. A gyártó megad egy minimum kapacitást, ami az akkukhoz tartozik, de a valóságban egy „-tól -ig” tartományban szereplő akkukapacitással történik a gyártás.
Amennyiben a minimálisan előírt kapacitásnál jobb értékkel bíró akku kerül a telefonba, a kijelzett érték nagyon sokáig marad(hat) 100%-on, miközben egy, a minimumot éppen csak elérő teljesítményű akku viszont igen hamar és látványosan csökkenő számot fog produkálni. Ez a tényező a „szerencsejáték” alapja, azaz hogy éppen mekkora kapacitású akku került a telefonba (ami természetesen a minimum elvárt szintet biztos eléri, de nem biztos, hogy jelentősen magasabb szinten van).
Természetesen a felhasználók (jó esetben) tisztában vannak azzal, hogy az első bekapcsolástól folyamatosan megtörténik a degradáció, viszont ez nem feltétlenül jelenik meg rögtön a kijelzésben. [link]
Szerk.:Tapasztalat szerint, a 3uTools Windows programban vagy a „Battery stats” parancs által elérhető adatokban pontosabb információk szerepelnek az akku állapotát illetően.
-
janeszgol
félisten
Eagle, ismerjük egymást régen itt a fórumon. Azért te sem hiszed el azt, hogy fél-egy év használat után nem degradálódik az akku.
Mondjuk az össze-vissza töltés pont nem árt a Lion akkunak. De tele van a használt piac 2-3 éves i12-vel és i13-al, amik 78-90% közötti akkuval vannak (gyári).Ha neked tényleg 100%, akkor kb ennyit ér az a kijelzés (erről régebben is meg voltam győződve). Mondjuk ez nem újdonság, amikor a 80-85%-os akku is simán hozza a gyári üzemidőt. A százalékokból az ember azt gondolja, hogy az Apple gyenge minőségű akkukat használ, a Samsungé jobban bírja az éveket, de még egyszer mondom a 85%-os akku is lehozza a gyári SoT-t többeknél. Valakinél meg már nem. Semmit nem ér az a kijelzés.
-
Mometazon
csendes tag
-
Årpi
őstag
válasz
Graphics #106 üzenetére
Sokkal kellemesebb a Pro súlya, a 14 Pro-hoz képest, gondolom hasonló lehet a Pro Max esetében is a különbség. Meg azért ANNYIRA nem gyengítette, Jerry-n kívül nem is igazán sikerült sokaknak elpattintania az üveget, pedig jópáran próbálkoztak azóta. Sőt, ő maga is elmondja a (sima) 15-ös videójában, hogy rengeteg dolog miatt pattanhatott ilyen hamar az üveg. Az az 1mm meg lehet kevés, ha csak önmagában nézzük, de így is 30-40%-ka a keretnek.
-
szanyi20
tag
Hali. Két napja használok 15 Pro Maxot. Nagyon élem. Egyáltalán nem érzem azt hogy jobban melegedne, mint a 13 Pro Max. Nagyon bírom az AOD-t, maga a kinézete is nagyon ott van, a kamera is nagyon tetszik. Összességében egyelőre rendben van.
-
Méretei alapján nem annyira nagy, mint gondoltam.
Ami viszont roppant fájó ez az 1mm vastag titán-izé bullshit... Ezt nem értem miért kellett, amikor ennyire gyengítette a terméket minőségileg.
Így mindig van mit csiszolni a következő szériára.
Kár érte.
De legalább a melegedés nem probléma a továbbiakban.
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #104 üzenetére
Igen, tudom, hogy ezek az opciók vannak, csak magam sem tudok dönteni
-
Hallosz
senior tag
Felraktam a frissítést, úgy tűnik a melegedés megoldva. Megy a piros pont.
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #86 üzenetére
Igen, kamerában majdnem s23 ultra de még az sem, és még az is kevés lenne. Vissza meg nem akarok lépni kamerában semmikép, a mostani is kevés.
-
Nagyon-nagyon ritkán hordok tokot szóval ezért fontos a szín nekem. Úgy néz ki holnap végre megjön az enyém is.
Voltam bent megnézni a szineket és nekem az jön be legjobban. Olyasminek tűnik, mint a régik 6S oldala amit imádtam és a hátlap is tetszik nagyon. Persze ez mindenkinek ízlés dolga, mint mindig a színek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Classic / Xbox 360
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Óra topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! PC Specialist Recoil VIII 17 notebook - i9 14900HX 16GB RAM 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest