- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Windows rendszeren dolgoztam mindig is, programozásokat, ROM módosításokat, meg minden egyéb hasonló kis dolgomat azon intéztem, de összerúgtam vele a port. Mindig is jobban szerettem Linuxon dolgozni, de azon programok, melyek a segítségemre voltak a fájlmódosításokhoz, azon Windowsra voltak elérhetőek. Például ilyen volt a DaemonTools nevű program, melyek a képfájlokat tudtam ki, illetve becsomagolni.
A DaemonTools mindmáig ingyen elérhető program, csak sajnos túl azon, hogy a Microsoft erre is rátette a kezét és teleszórta a kémprogramjaival, még vírusos is lett az egész és nem érhető el egy éppeszű frissítés sem hibátlanul, ráadásul az alap telepítőt törölték. Tudom, ilyenkor jöhetne a kérdés, hogy miért nem mentettem el, stb, és igaz is, miért nem mentettem el? De! Mivel a múltba nem tudok SMS-t küldeni, így hozzátok fordulok segítségkérésemmel.
A DaemonTools megfelelőjét szeretném kérni (programnév, lehetőleg elérhető legyen a marketből, de ha külső fájl, az sem baj) Linux platformra, amit tudnia kell;
ISO, IMG, stb képfájlok kicsomagolása és becsomagolása. Nem baj, ha telepíteni nem tud, az nem érdekel.
Azon személyek közületek, aki Linux rendszeren mókol, mit használtok erre a célra?Egy használható program nevét elküldőnek előre köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Windows 10
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest