-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
magmakocka #3197 üzenetére
Használj mp3-at ogg helyett.
A neve legyen mindig bootaudio.mp3 -
magmakocka
aktív tag
Sziasztok! Bocsi a zavarásért!
Nos lenne egy kis problémám! Szeretnék az androidomon, egy olyan boot animációt, amikor elindul a telefon, s lefut bootnál egy kis zene! Nézegettem és keresgéltem, de valamiért, mikor indítom a telefont lefut a boot animáció, de hang nincsen! Mielőtt elkezdi valaki, hogy milyen file féle tipusban, meg milyen néven és hova, akkor elmondom!
Leszedtem egy tetszőleges *.ogg file-t és beraktam a /system/media/ mappába és adtam neki a Permissions-ben 3 READ-et és 1 WRITE-ot, tehát 644-es számot is írhattam volna a PERMISSIONS-ben!
Utána Rebootoltam és még mindig nem volt hang! Próbálkoztam a /system/media/audio/ui mappában is, de ugyanaz..
Megpróbáltam a BAC-al is, installáltam a sound binary-t ahol fura módon, kiírta az elején, hogy „Service not avalibe" majd „Binary Installed!", de akkor is ugyanaz a felirat állt rajta, hogy „Binary is not installed!" a zenét beimportálta a mappába, de akkor sem volt bootolásnál hang!
Egyébként meg, ha valaki kérdezi, akkor egy PS1-es boot zenéjével próbálkozom!
Üdv !
Lemérem tudtok segíteni! -
szimi57
őstag
Még egy kérdés: ha a scatterben system.img esetén a kezdö cim 0xb000000, a méret 0x7d000000, akkor jól adom meg a Flash Toolnak, ha ugyanezeket beirom kezdö ill. hossz értékeknek? Vagy a hossz értékét a következö partició kezdö értéke szabja meg?
Az FT a hossz(length) értéket kéri és ez egyenlö a scatterben szereplö mérettel (partition_size: 0x7d000000)?
-
szimi57
őstag
Sziasztok!
Az SP Flash Tool alkalmas-e rootolt gyári rom lementésére ill. visszaflashelésére?
-
include777
aktív tag
válasz
Keeperv85 #3191 üzenetére
Üdv !
De kár hogy ma olvastam el ....
Kérdésem lenne. Kezembe került egy beex smart massive 6572-es telefon, melyen 15 agresszív trójai volt, amiből 3 trójait sehogysenemse lehetett leírtani. Nem volt semmilyen romom, mivel a cégnek a honlapján rossz romot raktak ki. A telefont rootoltam, root uninstaller az istennek nem bírt a 3 appal, ami trójai volt.
Működött volna gondolom akkor ez a megoldás, amit itt írtatok ugye ? (img kiment, app töröl spflashtool-sal újraír).A telefont végül egy hummer h5 rommal újrafelsseltem(+a bootanimot és a hangot kicseréltem) (telót szétkaptuk, volt egy rev szám dátummal, ami hálistennek megegyezekk a hummer h5el), működik is hibátlanul.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
silver-pda #3190 üzenetére
Azt is jó megoldás, amit írsz, csak a fájlkezelő root jogokkal kell fusson.
-
silver-pda
aktív tag
Korábban (az én hozzászólásom előtt) adott egy linket Keeperv85 .
Én egyszerűbben csináltam, plusz tudtam, hogy melyik app a bűnös.
A telóról lementett system.img-t (ez már nem tömörített, mint ami a gyári romban volt) linux alatt felcsatoltam. Nem parancssorból, hanem "filekezelővel" (pl.: Nautilus), megkerestem az adott app.-ot töröltem. Lecsatoltam a system.img-t, aztán beflasheltem. 5.1x flas tool-t használtam, volt scatter file-om is. Az én 5.1 droidos telómnál elég volt ennyi.
Parancssoros mount is meheta pontos parancsot megtatlálod Keeperv85 linkjében. -
imicip
csendes tag
válasz
silver-pda #3170 üzenetére
Szia,
tudnál segíteni nekem, hogyan kell megcsinálni, vagy hol keressek leírást?
Köszi -
Makifeju
tag
Ha már itt vagyok,tessék még egy rom ami kompatibilis mindkét ezen készülékkel:
BEEX DUO / MYAUDIO FORCE 3+ Tesztelve,működik.http://www.needrom.com/download/beex-duo/
-
Makifeju
tag
Persze,dobom!
Ha esetleg valakinek kell egy Vervan Vs 5+ / Hdc G900f rom (Mtk 6592 proci) tessék a link:
http://www.needrom.com/download/hdc-s5-sm-g900f/
A rom rootolt,superuser fent van,cwm recovery szintén. A tárhely átparticionált,telepítés után 2.2 GB ram lesz a telón. Kínai vírus appok kiszedve,működik mindene rendesen,hibát eddig nem találtam,illetve jó mindkét változathoz (1 illetve 2 simes). felrakásnál a PRELOADER.BIN-t nem flesseljük!!!
Én benéztem és simán benne hagytam azt is,aztán jött a copóka!
Fel lehet rá rakni ennek a romnak is a preloaderét,csak előtte jöhet a teló formatálása,flashtool újraindítgatása,míg aztán elkapja és megcsinálja.Ja:Imeit mentsd!!! Nálam hol elszállt hol nem,biztos ami biztos!
-
Makifeju
tag
Köszi urak,menet közben megoldottam. Találtam egy efox romot cwm recoveryvel vírusok nélkül,most az ketyeg a házban.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #3182 üzenetére
Fogadni mernék a vendor/operator/app mappára....
-
Makifeju
tag
Üdv Mindenki!
Nos kérnék egy nagyon szaki segítséget,mert lassan a guta üt meg!
A gondom: Vervan vs5+ telón levő gyári vírusprogramokkal volna.
A készülék elszállt annó,így egy HDC G900f rom van rajta,sajátot nem találtam.
Ebben viszont ott csücsül néhány gyári vírus amit egyszerűen nem bírok kiiktatni.
Root megvan,abból törlöm a szóbanforgó rendszeralkalmazásokat,viszont elég egy hard reset és minden visszajön,mintha mi sem történt volna. Eladnám a telcsit,ezért volna fontos hogy teljesen tiszta legyen.
Valaki tud valamit???? -
janaman01
addikt
válasz
tibcsi0407 #3178 üzenetére
Legegyszerűbb az lenne pedig...flashtool azt csókolom...
-
golya32
senior tag
cappa72 csinálta meg nekem, nem tudom most elérni, a teló meg kellene, mert az A5 pofára esett
Javítás ota nem piszkáltam bele csak gyári állapot visszaállítás történt. -
golya32
senior tag
Gondom van csináltam gyári állapotra visszaállítást és most azt írja a kijelző közepén folyamatosan:
Unfortunately, setup wizard has stopped
ok nyomva újra előjön. nem tudom eltüntetni.
Lenovo vibe x2 ről van szó, tudna valaki segíteni mit csináljak? -
szimi57
őstag
Sziasztok!
Melyik progi alkalmasabb egy rootolt rendszer lementésére SP FlashT. v. MTK Droid T. Nincs CWM-em, és nem is tudok csinálni. A teló: iNew U3.
-
imicip
csendes tag
válasz
Keeperv85 #3169 üzenetére
Köszi a linket. Egy No.1. N3-as telóról van szó, 6589-es proci és 4.3-as droid van rajta. Ha a linkkelt hozzászólásodat jól értelmezem, akkor linux alatt kell végigvinni. A laptopon 64 bites Win7 van és letöltöttem ezt a op. rendszert; linuxmint-13-mate-dvd-64bit. Asszem Te vagy Cappa ajánlotta.
Egy kérésem lenne, leírná nekem valaki szájbarágósan, sorról-sorra hogy hogyan csináljam az elejétől a végéig?
Köszönöm a türelmet és a segítséget. -
imicip
csendes tag
válasz
cappa72 #3166 üzenetére
Köszi Cappa.
Namostan a gyomlálás alatt ugye a kínai testvéreink alattomos progijainak törlését értem. A blogodban olvastam a mentett renszer MtkDT-vel történő visszatöltésről, de ennek így (fertőzötten) ugye nincs értelme. Azt még nem tudom, hogy melyik fájlt kell kinyitni és átírni. De pár oldallal ezelőtt egyik fórumtárs mintha ezzel kapcsolatban írt volna, és a system.img fájlról lenne szó. Ezt viszont, olvasatom szerint, csak linux alatt lehet megvalósítani. Tudnál-e ezzel kapcsolatban segíteni, hogy milyen programmal és hogyan kell ezt megcsinálni, vagy hol találok róla leírást? Köszönöm. -
Azt szeretném megkérdezni, hogy az MtkDT-vel lementett rendszert "gyomlálás" után vissza lehet-e rakni?
Igen.Lenne értelme, kivitelezhető?
Igen, igen.Mivel minden szakasz lementve, ezért ha a preloader-t nem flesseled el (értsd: a saját lementett és átalakított preloader-edet használod), akkor jó eséllyel megmented a téglásodástól. Persze nem rá való rom okozhat még meglepetéseket (érintő végleges hibája), de alapesetben megmarad a telefon élőnek.
-
imicip
csendes tag
-
oris
aktív tag
válasz
cappa72 #3106 üzenetére
Kipipálva is próbát tettem:
BROM ERROR : S_CHKSUM_ERROR (1041)Van bármilyen lehetőség a feltámasztásra, vagy kuka?
Meory test:
=============== Memory Detection Report ===============
Internal RAM:
Size = 0x00020000 (128KB)
External RAM:
Type = DRAM
Size = 0x40000000 (1024MB/8192Mb)
NAND Flash:
ERROR: NAND Flash was not detected!
EMMC :
EMMC_PART_BOOT1 Size = 0x0000000000200000(2MB)
EMMC_PART_BOOT2 Size = 0x0000000000200000(2MB)
EMMC_PART_RPMB Size = 0x0000000000200000(2MB)
EMMC_PART_GP1 Size = 0x0000000000000000(0MB)
EMMC_PART_GP2 Size = 0x0000000000000000(0MB)
EMMC_PART_GP3 Size = 0x0000000000000000(0MB)
EMMC_PART_GP4 Size = 0x0000000000000000(0MB)
EMMC_PART_USER Size = 0x00000000EC000000(3776MB)
============ EMMC Test ============ -
Akkor most megkérném a résztvevőket, hogy a vitát itt zárjuk le.
-
-
-
Keeperv85
nagyúr
Amit most teszel, azt én úgy hívom, hogy a "gyilkos jóindulat". Önerőből akarod megoldani, de kb. ez olyan, mint egy szívátültetést végrehajtani valakin házilag... Biztos hogy nem éli túl.... Már mondtam: csak tesztpontokkal játszva fog feléledni a teló, vagy úgy sem. Ez nem rosszindulat, sajnálatos tény. Kimerítetted a rendelkezésre álló lehetőségeid vele!
-
válasz
Keeperv85 #3147 üzenetére
Csak próbálkozok, hátha.
Mondjuk azt nem egészen értem, hogy "hol a preloader nem indul, hol a DA..."!
Ez azt jelenti, hogy amikor az egyik nem, akkor a másik igen?
Én Cappa úr válaszából azt vettem le, hogyha sikerül egy elfogadható preloadert rátenni SP-vel, már nyert ügyem van...
Akkor hogy van ez? Ártani nem fogok neki, de ha nem megy akkor küldöm. De! legalább nem mondhatom, hogy Én meg sem próbáltam minden tőlem telhetőt!
Nagyon hálás vagyok minden segítő kommentért, ötletért, vagy felajánlásért! De az utóbbit csak az után merem elfogadni, hogyha a saját erőforrásaim végleg kimerültek! /ez olyan büszkeség dolog, hogy legalabb próbálkozok és nem adom fel!/Úgyhogy szeretném kérni a romboló kommentek és negatív kritikák /úgysemfogsikerülni-féléknek/ mellőzését!
Az eddigi segítségekért is hálás vagyok és köszönöm, de remélem nem ennyi volt és a jöbőben nem csak a negatív jön!Változatlanul jelenleg tippeket, ötleteket kérek szépen!
-
válasz
cappa72 #3144 üzenetére
Ugy ertem, hoggy mikor ramentem, felhozta a mega.akarmit es az kozolte velem, hogy amit hasznalok bongeszo /firefox/ nem tamogatott, toltsek le chrome ot vagy ilyesmit. De azt nem szeretnek, jo nekem a firefox.
Egyebkent ha mar preloader. Van ra esely, hogy talalok olyan romot, melynek a preloaderje fel fog menni SP n keresztul? Orulnek neki, ha ez igaz, csak megtobb remeny -
-
-
válasz
tibcsi0407 #3140 üzenetére
Egy direkt linket kerhetnek?
-
válasz
tibcsi0407 #3138 üzenetére
8GB
-
válasz
tibcsi0407 #3133 üzenetére
Amit belinteltel, 269MBnal kiirta, error. Probalok mast
Tud valaki kuldeni nekem erre egy direkt linket?
http://www.needrom.com/download/cwm-for-doogee-dg280/
Firefoxot nem tamogatja, de nem fogok linuxra mast leszedni
-
válasz
tibcsi0407 #3133 üzenetére
Koszi, leprobalom azt is ha ez nem megy. En is a needrom oldalt hasznalom
Am eleg lassan tolt, de turelem rozsat terem...
-
beg
veterán
"Most neztem csak, 3 fajtat adtak ki belole. 4, 6 es 8GB osat. Nem gondolnam, hogy ez befolyasolja, de lehet"
Lehet?
Sumó bajnokra XS-es gatyát is rá lehet húzni csak sok munka és viszonylag nem az lesz a végeredmény mint amit elsőre várnánk.
A készülékre illő, a készülékhez pontosan való FW-t ajánlott használnod a partíciókiosztás miatt.
-
válasz
tibcsi0407 #3131 üzenetére
Akkor most ezt probalom le elobb koszonom
-
válasz
tibcsi0407 #3129 üzenetére
Rendben, megprobalom megint masikkal
Most neztem csak, 3 fajtat adtak ki belole. 4, 6 es 8GB osat. Nem gondolnam, hogy ez befolyasolja, de lehet
-
válasz
tibcsi0407 #3126 üzenetére
Eleg valoszinu. Konkretan nagyon sokat probaltam mar, de eddig ez hozott mast is, mint az utobbi
-
válasz
tibcsi0407 #3123 üzenetére
QObject::moveToThread: Cannot move objects with a parent
Connecting to BROM...
Scanning USB port...
Search usb, timeout set as 3600000 ms
add@/devices/pci0000:00/0000:00:1a.1/usb4/4-1add@/devices/pci0000:00/0000:00:1a.1/usb4/4-1/4-1:1.0
add@/devices/pci0000:00/0000:00:1a.1/usb4/4-1/4-1:1.0/tty/ttyACM0
vid is 0e8d
device vid = 0e8d
pid is 0003
device pid = 0003
com portName is: /dev/ttyACM0
Total wait time = -1454949500.000000
USB port is obtained. path name(/dev/ttyACM0), port name(/dev/ttyACM0)
USB port detected: /dev/ttyACM0
BROM connected
Downloading & Connecting to DA...
COM port is open. Trying to sync with the target...
Failed to Connect DA: S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL
Disconnect!
BROM Exception! ( BROM ERROR : S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL (4032)[EMI] Enable DRAM Failed!
[HINT]:
Please check your load matches to your target which is to be downloaded.)((ConnectDA,../../../qt_flash_tool/Conn/Connection.cpp,127))Ez masik porton. Konkretan irja meg a sebesseget is, amivel kommunikal 800+ kb/s
-
válasz
cappa72 #3110 üzenetére
Nos... Probalkozok, de nem nagy sikerek aran.
Viszont kiolvastam es be is irom, amit a terminal csinal, mikor dolgozik..QObject::moveToThread: Cannot move objects with a parent
Connecting to BROM...
Scanning USB port...
Search usb, timeout set as 3600000 ms
add@/devices/pci0000:00/0000:00:1a.0/usb3/3-2add@/devices/pci0000:00/0000:00:1a.0/usb3/3-2/3-2:1.0
add@/devices/pci0000:00/0000:00:1a.0/usb3/3-2/3-2:1.1
add@/module/cdc_acm
add@/devices/pci0000:00/0000:00:1a.0/usb3/3-2/3-2:1.0/tty/ttyACM0
vid is 0e8d
device vid = 0e8d
pid is 0003
device pid = 0003
com portName is: /dev/ttyACM0
Total wait time = -1454944216.000000
USB port is obtained. path name(/dev/ttyACM0), port name(/dev/ttyACM0)
USB port detected: /dev/ttyACM0
BROM connected
Downloading & Connecting to DA...
COM port is open. Trying to sync with the target...
Failed to Connect DA: S_BROM_DOWNLOAD_DA_FAIL
Disconnect!
BROM Exception! ( BROM ERROR : S_BROM_DOWNLOAD_DA_FAIL (2004)[H/W] Fail to download DA to baseband chip's internal SRAM!
[HINT]:
1. There's an cable communication problem between FlashTool and BootROM.
2. Target might be shutdown unexpectedly or target lost power supply.
[ACTION]
1. Try again.
2. Proceed H/W checking in download cable and target side com port.
3. Monitor if power-drop occured in target side.)((ConnectDA,../../../qt_flash_tool/Conn/Connection.cpp,127))Habar profi ebben nem vagyok, azt veszem le, latja a keszuleket csak valamiert nem tud vele mit kezdeni.
A power gomb nyomogatasa nincs hatassal ra, leprobaltam /mert nem ronthatok vele mar/ a formazast, de a negyezres kod jott ki, nem kezd vele semmit. Otletek? -
svgyula
addikt
válasz
Outlander #3118 üzenetére
Szia! Ha egy kicsit(pár oldalt) visszaolvasol akkor láthatod mi lesz ebből. Már pár hete szóraoztatja itt a közönséget egy Úr!
Nekem is volt sajna egy ilyen esetem. A "Cubot one s" és a "Tronsmart Ts7" sajna az azonos SOC ellenére a kijelző más és hiába sikerült felraknom a flashtool-al a ROM-ot többször is sikeresen sajna nem látom a telefon működését csak hallom
Fement rá 2db N8000-es rom is. Sajna azoknál meg a kijelző kalibrálásával van gond. Mivel égen földön nincs hozzá "gyári" ROM így halott a dolog. Csak recoveryből telepíthető Firmware lenne de mivel az UBOOT.bin (lk.bin) hiányzik semmire nem jó. Na meg a legszebb az, hogy adb-n keresztül nem tudok rá recoveryt flashelni sem. Ha nem akarod magad copatni
akkor inkább bele sem kezdesz. Bár te tudod.........
-
válasz
Outlander #3118 üzenetére
Ha csak a systemet írod felül, akkor is esélyes, hogy nem indul el, de legtöbb esetben nem vágja haza teljesen a célkészüléket.
Ha a SoC azonos, attól még lehetnek erőteljes eltérések. Úgy mint lcd, kamera, stb. modulok, amik nem biztos, hogy "átjáthatóak".
Tehát elsőre kizárólag a system-et, semmi mást. És csak saját felelősségre.Láttam már működni olyan Sungsam S4mini-t, amin olyan rom volt, ami nem hozzá való volt: nem töltötte ki a teljes képernyőt a megjelent tartalom, kamera rózsaszínű volt; de meglett a hozzá való rom, és hibátlan lett a telefon (természetesen a saját korlátain belül hibátlan: gyári állapotba került vissza)
(#3119)@ tibcsi0407
Így vala.
Ne tessék mesterezni, ha kérhetem. -
Outlander
addikt
válasz
tibcsi0407 #3117 üzenetére
Igen, jó kérdés... na ebbe nem gondoltam bele.
Hmm..hmmm.... lehet h megcopatom magamat valamikor, kíváncsi vagyok.
Mondjuk ha tudnám előre, ami ugye nehéz, hogy ha el is bacom, tehát nem megy, h akkor is visszatudom-e rakni az erdeti a romot az eredeti eszközre... vagy annyira meghülyül h flashtools se látja?! Ez a legnagyobb problémám.
-
Outlander
addikt
válasz
tibcsi0407 #3114 üzenetére
Igen, ez a portolás, de ez más... ezt én is csináltam annó... itt gyakorlatilag "hozzáidomítod".
Viszont én konkrétan a gyári romot akarom ráerőszakolni flashtoollal egy másik telóra....
Pusztán kíváncsiságból... elméleti téma, illetve csinált-e már valaki ilyet.
Hisz a célhardver egy és ugyanaz.... elméletileg nem kellene h akadálya legyen a dolognak.
(#3115) cappa72
Hmmm...
Na majd jobban megnézem ezeket is otthon...
-
válasz
Outlander #3113 üzenetére
Ha a gyári rom preloader-ében lévő azonosító azonos, akkor a system esélyesen elindulhat, ha:
- nem bántod a boot.img-t
- nem bántod az uboot-ot (lk-nak is nevezik)
- nem bántod a recovery-t
- a system partíció mérete legalább akkora a céltelefonon, mint a forrás telefonon
- felbontások megegyenek.Illetve - nem utolső sorban - többféle mentésed van.
Csak hogy legyen mire visszaállni.Nem garantált, hogy elindul.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Outlander #3113 üzenetére
Régebben sokan így csinálták. Persze kérdés, hogy ez még működik-e.
-
Outlander
addikt
Üdv.
Olyan elméleti kérdésem lenne, hogy adott két telefon ami specifikációt tekintve egymás koppintása, (cpu,ram, kijelző, felbontás, tárhely stb stb) gyakorlatilag csak a név a különbség...
Vajon keresztbe flashelésnél lehet-e többet kihozni a dologból, mint soft/hard brick?!
-
oris
aktív tag
válasz
cappa72 #3106 üzenetére
Köszönöm a tippet, ki fogom próbálni (ma sajnos nincs nálam a telefon) és beszámolok az eredményről. Ha nem írható az emmc, akkor az miből eredhet? Javíthatatlan? Most mindig a 2016.január 25-i állapotra áll be... előtte pár nappal még "engedte" a gyári állapotra visszaállítást.
-
-
Illetve még egyszer megkérdem (neten eltitkolják a létét is), mi az a meta mód?
Olyan spec mód, ahol olyan dolgokhoz is hozzá lehet férni írásra olvasásra, mint az nvram. Ezzel igen sok és veszélyes dolog is lekérhető, módosítható - megfelelő adatbázisfájllal.A kábel cserélve lesz, akksira rámérek, de megéri akkor ezt a ROMot próbálgatni?
Ha gyári, akkor igen. És ha tényleg gyári, akkor igen.Ui.: miért világít a proximy szenzor (az összes eszközön bekapcsoláskor), ha elvileg nincs ami világítson benne?
Mert valami azt mondja neki, hogy világítson. Elflesselt telefonok esetén ez előfordul.(Működőnél is, de csak akkor, ha olyan benne a szenzor. Pl. a Siswoo i7 esetén ha használom az AutoScreenOn programot, akkor ott is látszik a haloványka piros "világítás" egészen addig, míg a képernyő felold. Ez persze nem rendellenes működés.)
-
válasz
cappa72 #3108 üzenetére
Ez az első rom, amire gyakorlatilag nem hülyeséget írt. Legalábbis ez volt eddig a leg normálisabb indokösszeállítása. A kábel cserélve lesz, akksira rámérek, de megéri akkor ezt a ROMot próbálgatni?
Illetve még egyszer megkérdem (neten eltitkolják a létét is), mi az a meta mód?
Illetve ha köze van a flash hídhoz (preloader), akkor mily módokon lehet átbillenteni rá?
Ui.: miért világít a proximy szenzor (az összes eszközön bekapcsoláskor), ha elvileg nincs ami világítson benne? -
Gondolom nem a #3106-ra volt a válaszod igazából.
A kábellel lehet gond a flashtool és a rom között.2. Target might be shutdown unexpectedly or target lost power supply.
A cél esetleg váratlanul leállt, vagy elvesztette a töltöttségét. (magyarul lemerülhetett)1. Try again.
Próbáld újra.2. Proceed H/W checking in download cable and target side com port.
Nézd meg hardveresen a kábelt, hogy jó-e. Ellenőrizd a com portot (esetleg válassz másikat)3. Monitor if power-drop occured in target side.
Ellenőrizd, hogy nem merült-e le a cél (mármint a telefon).Az ekezetek miatt elnezest, a linux angol kiosztast adott
Elnézzük. -
válasz
cappa72 #3106 üzenetére
"
Mr. Y
(újonc)
Egy ismetelt masfele reakcio.
Uj ROM, firmware update es nem ment el a piros 100ig, hanem 2 masodpercen belul ezt kozolte:
BROM ERROR : S_BROM_DOWNLOAD_DA_FAIL (2004)
[H/W] Fail to download DA to baseband chip's internal SRAM!
[HINT]:
2. Target might be shutdown unexpectedly or target lost power supply.
[ACTION]
1. Try again.
2. Proceed H/W checking in download cable and target side com port.
3. Monitor if power-drop occured in target side.
Na ez megint mas. Az ekezetek miatt elnezest, a linux angol kiosztast adott" -
Hát... ez akár hardverhiba is lehet.
Érdemes bekapcsolni (v5.x esetén) a DA DL all with checksum opciót, ez megnézni, hogy a felírás helyes volt-e.
3.x esetén van egy DA DL all with checksum jelölőnégyzet, azt pipáld be.Ha ezek után flesseled, és a checksum ellenőrzésnél lelakad, akkor látszólag írható az emmc (nand flash), valójában nem.
-
beg
veterán
Itt találsz hozzá fw-t és leírást.
Ez alapján meg a gyárit fel tudod tenni flashtools-al.
Ha ezután sem jó, akkor valamit nem jól csinálsz, esetleg próbálj másik romot, goto első link.
-
beg
veterán
Ez egy s4 klón, elég sok problémával. A legtöbb amit meg tudsz nézni az ez az xda topik de sok jót ne remélj.
-
oris
aktív tag
Sziasztok!
No1S6 (MT6589) telefon a következőket produkálja:
- Normál használat esetén bármit telepítek vagy távolítok el, újraindítás után visszaáll az eredeti (belakott) állapotra.
- Recovery alól formázáskor látszólag végrehajtja, de bekapcsoláskor megint az eredeti állapotra áll vissza.
- Flashtool alól újrahúzva látszólag végigcsinálja, de megintcsak arra a bizonyos eredeti állapotra tér vissza.Mivel próbálkozzak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest