- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rdt89
addikt
válasz
aytukabozs #4597 üzenetére
Huhh ezt még ennyire részletes leírással nem láttam sehol, neki is veselkedek, hatalmas köszönet neked.
A leírásért pedig Keeperv85
Megpróbálom és beszámolok hogy sikerült.
-
rdt89
addikt
válasz
cappa72 #4593 üzenetére
Elolvastam azok egyike se segített. Az engineer módban nekem nincs CDS information, valamint semmi telekommunikációs lehetőség, a MAUI nem is akar IMEI-t írni, sőt ahol ki lehet választani legördülő listát nem elérhető számomra, SPTools nem akar egyik romnál se Imei-t hozzá rendelni, próbáltam gyári rom vissza tételével, azoknál se reagált rá, próbáltam főzött romokat azok is figyelmen kívül hagyták, még a Xiaomi mtk író programját is próbáltam de zsákutca. Nem maradt más, mint a needrom összes elérhető rom-jának kipróbálása utolsó mentsvár ként. De ha bármilyen javaslat van nagyon nagy örömmel és hálával fogadom.
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
a google spell checker ("annoying red lines") kikapcsolására van egyszerűbb mód ennél, root nélkül?[link]
MIUI7-nél még volt lehetőség a google keyboard disable-re állítására ami megoldást jelentett.
MIUI8-nál már inaktív a "disable" funkció.Eszköz: Redmi note 3 pro ineternational "Kate".
OS: MIUI Global 8.0 Stable. Android 6.0.1 MMB29MTerminal Emulator-ban is próbáltam, de:
settings put secure spell_checker_enabled 0 <
Error while accessing settings provider
java.lang.SecurityException: Permission Denial: Do not have permission in call getContentProviderExternal() from pid=23800, uid=10039 requires android.permission.ACCESS_CONTENT_PROVIDERS_EXTERNALLY
at android.os.Parcel.readException(Parcel.java:1620) at android.os.Parcel.readException(Parcel.java:1573) at android.app.ActivityManagerProxy.getContentProviderExternal(ActivityManagerNative.java:3572)
at com.android.commands.settings.SettingsCmd.run(SettingsCmd.java:141)
at com.android.commands.settings.SettingsCmd.main(SettingsCmd.java:63)
at com.android.internal.os.RuntimeInit.nativeFinishInit(Native Method)
at com.android.internal.os.RuntimeInit.main(RuntimeInit.java:253)
u0_a39@kate:/ $ -
rdt89
addikt
Sziasztok!
Van egy Lenovo Vibe X3 Lite dual sim telefonom, és frissítés után eldobta az imei-t, a Maui-val se sikerült visszahozni, MTK engineer részben meg nincs CDS Information és semmi telekommunikációra utaló rész, minden segítséget előre is köszönök. MTK engineer részben se engedte. -
Keeperv85
nagyúr
-
RVR400
veterán
válasz
Viktor0610 #4583 üzenetére
Nem tűnne el, talán csak a komplett formázással,viszont akkor ugye az NVRAM is ugrik, meg kell hozzá egy komplett FW.
-
Oh.
Sajnálom.
Visszatérve az egy héttel ezelőtti problémámra.
Kiderült, a TWRP készítője hibázott, azóta kiadott egy új verziót, azzal hibátlanul felment az e heti ROM.
Bodottá van! -
MurdR
veterán
válasz
Viktor0610 #4583 üzenetére
Csak hogy sehol sincs hozzá rom.
-
-
MurdR
veterán
Sziasztok!
A Dual SIMes droidtopicból irányítottak át ide, hátha Ti tudtok nekem segíteni.
Adott egy Bjorn SP-500 Dual-SIM okostelefon.
Kölcsönadtam egy kollégámnak pár hónapra, mert nem volt telefonja. Most sikeresen visszakerült hozzám, viszont beállított rajta valami kódot (Adatvédelmi jelszó), ami wipe-factory resetnél is megmarad, semmit sem tudtam vele kezdeni.Tudom, nem ér a telefon 8000forintot se, de nem lenne szívem kidobni.
-
magmakocka
aktív tag
Sziasztok hát az eredmény elég érdekes eredmény.. Ugye mentettem, majd wipeoltam a cache,data,system, internal storage-t és ROM telepitésnél ezt irta:
E:Error executing updater binary in zip '/external_sd/MIUI20160209-Y360.zip
Error flashing zip '/external_sd/MIUI20160209-Y360.zip
Most lefutattam mégegyszer, de előtte felajánlotta wip caches-t de most olyan lassan telepiti, hogy az már fáj, de végzett.. Addig szeretnék kérni ezekre válaszokat, hogy miért..A másik ROM-nál is ilyen hülyeséget csinált, de ott nem irt ki ilyen hibát, de ott is a wipe caches oldotta meg.
Egyébként a MIUI felment, de itt is NVRAM ERROR fogad,de internet az van és a kamera működik valamint frissitést talált 6.5.5 és elkezdte letölteni 445MB
-
viewdetails
addikt
válasz
viewdetails #4577 üzenetére
Visszaraktam a gyári romot, visszatértek vele az IMEI-k is végül (meg a hunglish felület is). Köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
válasz
Keeperv85 #4578 üzenetére
& SunyaMacs:
Szuperek vagytok!!!
Köszi a helpet!Nem volt egyszerű a menet (a ROM a készüléken volt, a gépre átmenteni MTP-n nem tudtam, az OTG pendrive is megviccelt a lassú másolási sebességgel, majd az Win 10 Fájlkezelője is ellenem volt), de összehoztam!
Xiaomi EU ROM a készüléken!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4576 üzenetére
Nem szabad kibontani az egész fájlt, csak PC-n bele kell húzni az új scriptet.
-
viewdetails
addikt
válasz
Keeperv85 #4575 üzenetére
Nagyon köszönöm a tanácsokat! Preloadertől óvakodom, a (kiindulásnak számító) nyelvi problémával nem jutottam végül előre, mert a Gionee angol-t és a hindi 40 nyelvjárását tartalmazza mindösszesen.
Adok neki még egy esélyt egy régebbi verzióval, aztán visszarakom az Allview-t és megnézem, kell-e az IMEI-vel szórakozni. -
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
viewdetails #4573 üzenetére
Az utóbbi nem annyira, max nem bootol be vagy nem lesz kép. De a preloadert én nem biztos, hogy kockáztatnám....
-
SunyaMacs
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4572 üzenetére
igen
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
viewdetails #4569 üzenetére
recovery > biztosan megy, ha a boot ment
lk > nem lenne kép, ha nem illene a kernel mellé (boot), ugyanakkor ez a másodlagos bootloader....
secro > ezzel olvassa az nvramot
tee1, 2 > ez meg ugyan az a fájl szokott lenni, számomra még nem derült ki miért felelős.preloader: ezzel csak egy próbálkozás lesz, több nem valószínű.... Ha nem megy a másik, nem nagyon lesz alkalmad visszakozni....
-
SunyaMacs
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4567 üzenetére
ZIP/META-INF/com/google/android/updater-script
-
viewdetails
addikt
válasz
viewdetails #4564 üzenetére
Na, közben önhatalmúlag úgy döntöttem IMEI-vel egyelőre nem foglalkozom, viszont a nevük alapján biztonságosnak nyilvánítottam a boot, logo, system, cache, userdata fileokat. Kérdés a recovery (factory reset esetén kellhet?) illetve a preloader, lk, secro, tee1 és 2 ?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4567 üzenetére
Ez a default.prop a recovery-be van csomagolva, elméletileg nem tudod futásidőben szerkeszteni....
A módosított scriptet 0-ás tömörítéssel tudod visszatenni.
-
válasz
Keeperv85 #4565 üzenetére
Ezt a default.prop fájlt elérem egy root-jogokkal rendelkező Solid Explorerrel?
Egy default.prop fájlt találtam (root/firmware), de abban semmi olyan nincs, amit a script ellenőriz.Másik kérdés:
Hogy kell azt az ellenőrzést kiszerkeszteni? Illetve elég csak szerkeszteni, majd a ZIP-fájlba visszatenni a szerkesztett fájlt? (Természetesen megtartva a mappaszerkezetet.) -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4562 üzenetére
Az nem lehet: format system után akkor egyáltalán nem menne a telepítő. Ez a default.prop, ami a recovery-ből származik, konkrétan a recovery ramdisk része.
Két dolog lehet: vagy nem jó a recovery eleve, vagy sikerült azt valaminek már felülírni benne. Az utóbbira erősek a kétségeim....
-
viewdetails
addikt
válasz
cappa72 #4561 üzenetére
Az az igazság, hogy a hülyék vakszerencséjével dolgozom, köszönöm, hogy a tudásod rám pazarlod, de ennek nagy része nem mond sokat. Igazából annyi elég lenne, hogy melyik fájlokat ne tallózzam be, hogy ne csináljak visszafordíthatatlant
Megnéztem, pár bájtnyi különbség van a preloader tartalmak között, ez esetleg adódhat belső verzió eltérésből? -
válasz
magmakocka #4554 üzenetére
Nem tűnik aromainstalleresnek. (De ez baj lenne?)
-
válasz
Viktor0610 #4559 üzenetére
Közben önállósítottam magam, megtaláltam az updater-script fájlt a letöltött, telepítésre váró ROM-ban.
A hibaüzenetnél hivatkozott értékek a build.prop-ban jól szerepelnek. Mármint a megfelelő markw van benne. Nem értem... -
válasz
viewdetails #4560 üzenetére
Nem csak a neve és a mérete fontos, hanem a tartalma is.
Egy md5sum vagy egy diff egyezőség után már lehetne mondani, hogy azonos.Ami pedig az imei vesztést illeti, az lehet, hogy csak az adatbázis-eltérés miatt van/lehet (/system/etc/mddb/), valójában nem veszett el.
Ez akkor derülhet ki, ha lemented az nvram-ot, és ha üres, akkor valóban nyekk, de erre is van megoldás (itt is megtalálod...), ha viszont nem üres, akkor a protect és a secro (ezzel általában nem szokott gond lenni) partíciókat kell újrarakni. A protect (_s és _f, vagy újabbak esetén _1 és _2) nem képezi a gyári rom részét, de jobbára egy platformra jó szokott lenni más készülék hibátlan ilyen partíciója. -
viewdetails
addikt
válasz
Keeperv85 #4557 üzenetére
Ez egyébként érdekes, mert a preloader fájl teljes neve és mérete ugyanaz a két ROM-ban (valószínűleg az átmatricázás miatt)
Preloaderen kívül van ami még tiltott esetleg? OTA-n adná a Gionee-féle Marshmallow-t, de írja is, hogy csak a 2 és 3 GB RAM-os változatokhoz, szóval nem is töltöm. -
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4556 üzenetére
Szia!
Egyszerűbb megoldás lehet: ki kell szerkeszteni az updater-script elejéről a névellenőrzést. Akkor nem érdekli erre a készülékre való-e....
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
viewdetails #4555 üzenetére
Semmi esetre sem ajánlom, hogy a preloadert pl. kipróbáld. Ugyan így az OTA-t sem: mivel az azt is cserélheti. Szóval ha jó ezzel a rommal, azt iktasd ki belőle, mert nem biztos, hogy túléli....
-
Lehet, itt jobb helyen van a kérdésem.
Van egy Xiaomi Redmi 4 Prime-om (legfrissebb dev. ROM; 6.0, MIUI 8 6.11.17), nyitott bootloaderrel, amire feldobtam a TWRP recoveryt (3.0.2.0).
Szerettem volna egy ROM-frissítést elvégezni, de a hibásan letöltött ROM nem települt fel, és azóta ha újra akarom telepíteni a ROM-ot, azt írja:
This package is for "markw", this is a ""
Tehát -ha jól sejtem- sikerült a készülék nevét kitörölni. (A markw a Redmi 4 Pro belső neve.A kütyü működik a jelenleg rajta lévő ROM-mal, de én szeretném az EU-s ROM-ot használni. Könnyebb frissíteni, meg nincs tele kínai appokkal.
Amit kipróbáltam, és nem segítettek a dolgon.
Fastbootba lépve feldobtam MiFlash-sel a legfrissebb dev. ROM-ot, feltettem újra a TWRP-t, de a név még mindig csak "".Hogy lehet ezt visszaírni/visszaállítani?
-
viewdetails
addikt
válasz
Keeperv85 #4552 üzenetére
cappa72 & Keeperv85
Óvatos vagyok, ezért kérdezek inkább először.
ROM egyébként androidmtk.com-ról töltve, komplett csomag Flashtoollal, IMEI íróval, tehát ettől lettem csak bátor.
Viszont.
Kipróbáltam boot és system-el, bootol.Mondjuk az IMEI-t elb@szta, de azt visszaírom, remélem.
Továbbmennék: szerintetek flasheljem a teljes Gionee ROM-ot vagy maradjon öszvér Gionee-Allview? Vagy flasheljem vissza a gyárit és örüljek, hogy nincs nagyobb bajom?
Ha öszvér marad, akkor egy factory reset, vagy OTA update mennyire vághatja haza?Anyósomnak lenne a készülék, ha sikerül valami épkézláb, nem "dual language" ROM-ot varázsolni rá, szóval nem mindig lenne kontroll alatt, mi történik vele.
-
magmakocka
aktív tag
Leszedtem a MIUI V7-et erre a telefonra. Holnap délután felteszem, ma már egy kicsikét kiakadtam.
Valaki megtudja mondani, hogy hány % eséllyel lehet gyorsabb, mint a gyári rom? Mondjuk lehet az lenne a megoldás ha kipróbálom, akkor lehet lenne arról is egy véleményem. Miért nem tudok megelégedni egyes ROM-al? Mindig elémvág az a tudat, hogy a gyárit rakjam vissza. Lehet azért mert mégis jobb volt a gyári?
Vagy sok ideig bambultam a KitKat és JellyBean ROM-at? Ugye nem AROMA INSTALLER-es?
Lehet baromság amit mellé kérdezek, de gondolom ha fennt lesz a ROM, akkor nem lesz OTA frissités, igaz?Köszönöm az eddigi segitségeket!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
viewdetails #4551 üzenetére
Csak óvatosan! Nehogy az legyen, hogy a gyári rendszer sem gyári, mert nem nehéz a két szék közt a földre ülni úgy!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
viewdetails #4549 üzenetére
Szia!
Nemesen egyszerű a kérdés:
Csak a system és a boot.img fájlt tedd rá a másik romból: ha bootol, akkor jó rá, ha nem akkor már tudod a választ.
Mivel megvan a saját rom, így nem lehet nagy gond, ha csak az említett két fájlt próbálod és semmi máshoz nem nyúlsz.
-
viewdetails
addikt
Sziasztok, kezembe került egy Allview X2 Soul Lite aminek a gyári ROM-ja kétségbeejtő, félig magyar, félig angol... Nem találtam hozzá csak a gyári ROM-ot, ellenben kiderült, hogy a cucc a Gionee F103 átmatricázott változata, amihez viszont nagyobb a support.
Kérdés: honnan tudom eldönteni, hogy az F103-hoz letöltött ROM csomagot SP Toolsal flashelhetem-e Soul Lite-ra? Scatter file-ok adhatnak támpontot?Előre is köszönöm!
-
RVR400
veterán
Ahogy sokszor, most is a 4PDA specifikus topicját tudom ajánlani. Ott a full 20161011-es FW recovery-s formában.
-
magmakocka
aktív tag
válasz
Keeperv85 #4539 üzenetére
Utána láttam, hogy kapott eg 00:08-as MAC cimet, de már raktam is vissza a régi ROM-ot, mert a belső tárhelyem megszűnt ráadásul a kamera és egyéb app-ok nem indultak el... Most viszont nagyon gondolkodok a MIUI-n. Tényleg belassitja a telefont? Azzal a kevéske RAM-mal? CM 12.1 is BUG-os de az valamivel már jobb volt.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
magmakocka #4535 üzenetére
"Egy hibát már találtam: "NVRAM WARNING: Err = 0x10"
Valami miatt a WiFi MAC címed nem olvasható....
-
magmakocka
aktív tag
válasz
magmakocka #4535 üzenetére
"Új bejelentkezés DOOGEE VOYAGER2-eszközről" ezt irta a GOOGLE
-
magmakocka
aktív tag
válasz
cappa72 #4531 üzenetére
Feltudtam rakni, csak nem értettem, hogy miért kellett az SD FIX-et előbb felrakni ahhoz, hogy feltudjam rakni a CM 13-at!
Egy hibát már találtam: "NVRAM WARNING: Err = 0x10" Viszont az internetet eltudom érni.A másik hiba érdekes.. Talált egy SanDisk-et amit felhasználhatok Belső tárhelyként vagy hordozható tárolóként! Amit észrevettem, hogy belső tárhelyem nincsen és lehet, hogy ezt vette észre. Az én HUAWEI gyári romjánál úgy volt, hogy az SD kártya lett a belső tárhely valamint amit a gyártó adott 2GB-t az volt az a tárhely ami SD volt, tehát felvolt cserélve. Igy nem merek hülyeségre rábökni
[SZERK] Tényleg nincsen belső tárhelyem.. A Total Commander sem tudja megnyitni
-
magmakocka
aktív tag
válasz
cappa72 #4531 üzenetére
"http://brunoecq.blogspot.hu" Ez az oldal létezik is és érdekes ROM-at találtam ott:
Androis 6.0
FLYME OS 5.1.8.1
XPERIENCE 10.02
ZephyrOs MM
TipsyOs MMÉs még sorolhatnám. A google viszont ezt az oldalt nem találta meg nekem mikor keresgéltem egy rom-ot a telefonomhoz.
És megtaláltam azt a bizonyos CM13-at
Az a poén, hogy U61-et mindig odairja egy hozzászólásban, hogy támogatja. Mindegy, akkor most fölteszem ezt a ROM-ot!
-
válasz
magmakocka #4527 üzenetére
Azért az furam, hogy nvram-ot is tartalmaz egy zip-es rom... wifi adatokat tartalmaz.
A telepítőkészletben nincs benne az eszközellenőrzés.Ettől még persze működhet.
A build.prop-ban csak ennyi az utalás az y360-ra.
#HWY360: BRUNOECQ.BLOGSPOT.PE
Az MTKDroid Tools teljesen nem látja az androidos telefonomat Factory Modban...
Pedig azon szeretném rootolni a telefonomat
6582 esetén nem érdemes ezt/így használni már.
4.4-es droid-ig inkább insecure kernellel célszerű mahinálni (és utána supersu-zip-pel root-olni).A TWRP-be belenézve y360-hoz, 5.1-es droidhoz készült.
@(#4529) silver10
Ha van megfelelő scatter, akkor azért abba belenéznék a helyedben, hogy milyen partíciók kellenek még egy komplett rom felrakásához.
Alapesetben lementett jópár partíciót, de pl. a scatter-t nem készítette el, nincs tee, és még ki tudja mi nincs (pl. cache, ha már a userdata ott van). Szóval kicsit felemás érzésem volna, ha csak ennyi a mentés.
Ettől még ez is működhet, de pl. a preloader-t mindenképpen lementeném. -
silver10
aktív tag
Valaki mentett már Space MediaTek Toolkit programmal? Nekem nagyon hiányosnak tűnik annak ellenére, hogy egy SPFT nevű mappába menti a fájlokat. El nem tudom képzelni, hogy ezt hogy kajálja meg a SP Flash Tool. A bal oldalon az MTK DT-vel mentett egykori ZP 990-em fájljai, jobb oldalon a Space MediaTek Toolkit ZP999-ről készített mentése
-
magmakocka
aktív tag
Találtam egy másikat, de félek hogy ez is egy kamu... Honnan nézhetem meg, hogy ez a ROM a telefonra biztos, hogy felfog menni és nem kamu ez az egész?
-
magmakocka
aktív tag
válasz
magmakocka #4523 üzenetére
A CM 13-at nem tudja feltenni. Visszatettem az eredetit. Azt láttam, hogy "detected filesystem ext4 for /dev/block/mmcblk0p6" "detected filesystem ext4 for /dev/block/mmcblk0p8" majd kiirja újra "detected filesystem ext4 for /dev/block/mmcblk0p6" majd 5-10 percig beáll a földbe.
-
RVR400
veterán
válasz
magmakocka #4521 üzenetére
Root csak és kizárólag custom recovery-ből Supersu zippel.
-
magmakocka
aktív tag
válasz
magmakocka #4520 üzenetére
Az MTKDroid Tools teljesen nem látja az androidos telefonomat Factory Modban...
Pedig azon szeretném rootolni a telefonomatA drivereket feltudja tenni rendesen. Lehet KingoRoot-al meglehetne oldani?
-
géeles
aktív tag
válasz
magmakocka #4517 üzenetére
Biztos, hoy jó lesz. Szerethető is, csak akkuval győzzed. Persze erre is találsz beállitási lehetőséget, aztán meg kell találnod a pörgősség meg az akkuidő egyensúlyát.
Egy próbát mindenkép megér. -
géeles
aktív tag
válasz
aytukabozs #4513 üzenetére
Ez igaz így ahogy írod, de az akku idő ennek megfelelően alakult...
-
magmakocka
aktív tag
válasz
Keeperv85 #4507 üzenetére
CM 13
CM 13 (Másik videós)
Letölthető linkMost találtam. Vélemény róla?
-
nyisziati
veterán
válasz
aytukabozs #4513 üzenetére
Nekem is volt MIUI a Huaweien és a THL-en is, de használhatatlan volt. Lassú volt és lezabálta a ramot. CM-mel bezzeg megtáltosodott...
Csak a Xiaomi-n megy rendesen, bár ott is van 1 GB swap a 2 GB ram mellett (és néha így is leáll memória elfogyás miatt).
-
aprokaroka87
nagyúr
A telefonbeszélgetések hangerejére vonatkozó beállitásokat hol találom az engineermodban?
Azt tudom hogy hardware/audiode azon belül?
-
aytukabozs
addikt
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Keeperv85 #4511 üzenetére
Mi3-val és Redmi1s el is volt ilyen problémám, de nyilván ez is ROM függő.
Háát igen... Egy ennyire jól menő gyártónak, már nem kéne így kiadni a rendszerét. De ott a Lenovo is. A mai napig kínai/angol max még tradicionális kínai.
A külömbség, hogy neki megvannak a ROW-os készülékei is. Alapból a Xiaomi is a belpiacra koncentrál.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
aytukabozs #4505 üzenetére
"Az első dolog ami a MIUI romokról eszembe jut hogy erőforrásigényes."
Ja... az. Azért futott egy ZTE Blade-en nálam... khm....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #4505 üzenetére
Így van. Bár azt sem értem, hogyan lehet messzemenő következtetéseket levonni egy OS -ről abból , hogy egy telefonra sem tudom úgy feltenni úgy, hogy bootoljon.
Egyébiránt a swees-re valaki talált MIUI-t ?
-
aytukabozs
addikt
válasz
magmakocka #4501 üzenetére
Az első dolog ami a MIUI romokról eszembe jut hogy erőforrásigényes.
A második meg ha valaki összegányol egy épphogy működő portot xy, zv, meg ck telefonra, és föltolja a needromra, attól még nem maga a rendszer szar... -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Keeperv85 #4503 üzenetére
Annó akkor lepődtem meg amikor egy ilyen "fota" frissitős izéje megjelent a Play Store-ban, hogy lehet frissiteni.
Agyaltam hogy Maga a rendszer nem frissült soha.
De a frissitésre szolgáló dolog meg frissülni akart...
Lefrissitettem...majd az apk-t felküldtem virustotalba.
32/14 volt az arány.
Elköszöntünk egymástól...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #4502 üzenetére
Paranoia....
-
magmakocka
aktív tag
Sok sok oldal nézegetés után kiszemeltem ezeket a rom-at a telefonhoz.[MIUI V7]
CN 12.1 számomra buggos, de a MIUI V7-ről nincsenek tapasztalataim, amikor próbáltam feltenni más-más telefonokra (samsung g mini 2, swees, sony xperia u) ,akkor számomra egy nagy csalódás volt! A Boot lógónál mindig beállt és 20 percen keresztül semmire sem reagált.... Többet nem találtam, csak szerintem egy hamis Nougat ROM-ot ehhez a telefonhoz, de ha valaki talál nekem egy jobbat, annak megköszönném!
Egyébként milyen CWM/TWRP-t tegyek fel erre a telefonra? Annyira fura érzés, hogy az xda és a cyanogen nem foglalkozott ezzel a telefonnal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest