- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Home server / házi szerver építése
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
magmakocka
aktív tag
De, egyébként gondoltam arra hogy a kamera apk-t átmásolnám abba a system mappába.
Vagy rossz ötlet? Na meg ha itt tartunk akkor a google play szolgáltatásokat is,mert nem engedi felrakni egy értelmezhetetlen hiba miatt....
De ha majd felrakom megpróbálok screenshot-ot készíteni róla. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
magmakocka #2298 üzenetére
Nem feltétlen. A kamera az egyik legszívatósabb dolog. Az már szép, ha előnézeti képet ad, de magában az sem elég. Nem árt hozzá ismerni a kamera kezelő alrendszereket és folyamat logolni, amit lehet. Ezzel az a baj, hogy az MTK log system nem valami kielégítő és kezdésnek rémesen fapados...
-
magmakocka
aktív tag
válasz
Keeperv85 #2297 üzenetére
Csak egy olyan megoldást szerettem volna hogy lehetséges e stock rom-ra egy témakezelőt felrakni.
Amivel ha letöltök egy témát és rányomok a beállítások>megjelenítés>téma
És amit felraktam témát azt apply-om.
Legutóbb felment egy ZTE rom amin volt magyar nyelv.
Csak a kamera ott sem működik.
Rosszul másoltam volna a libeket?? -
Keeperv85
nagyúr
válasz
magmakocka #2295 üzenetére
Festegetni lehet, de porszóró és szóda marrás áll ez esetben kontrában a diszperziós falszínezővel...
-
beg
veterán
válasz
magmakocka #2295 üzenetére
Lehet, hogy át tudod festeni, de attól még nem lesz kétszer olyan erős.
A telefonod is nagyon kevés, én arra maximum lekvárt tennék semmi mást.
Szerintem ne erőltesd. -
magmakocka
aktív tag
válasz
Keeperv85 #2294 üzenetére
Nem nyert a rom egyébként.
Boot animációnál megáll.
Csak azért szerettem volna mert vam egy játékom ami ram igényes.
És szerettem volna hogy ne a fél ramom menjel kukába.
Na meg a témakezelő miatt.
Nagyon szeretek új külsőt adni a telefonomnak.
Mármint:
Attól hogy nem tudok szerelni attól még festeni átfogom tudni nem?
Ui:volt wipe data/cache -
Keeperv85
nagyúr
válasz
magmakocka #2293 üzenetére
Lefordítom neked érthetőre, amit írsz! Van egy autód, amibe bele tudtad szerelni a vele azonos donor kocsi motorját, pedig nem vagy autoszerelő. Szép teljesítmény, eddig jó! Most pedig arra készülsz, hogy egy Audi R8 motort teszel a Golf 3-ba át... Vajon miért nem megy?!
-
magmakocka
aktív tag
Jezus ti felreertettetek??
Amit fel rakok romot előbb portolni kell.
Hogy minden működjön.
Csak sajna mikor befejeztem a portolást és felraktam azt a portolt custom romot akkor nem működik nekem sajna az a rom.
Mikor mondtam azt hogy én profi androis vagyok?
Egy cseppet sem utaltam volna rá.
Azért kértem segítséget hogy tudjam mit kéne csinálnom.
A libeket meg a mappákat portoltam na meg a boot.img-et de így se jó a kamera.
És google ba már beírtam a portolást.
De az utasítás szerint sem volt jó a rom miután felraktam azt a nyamvatt romot. -
beg
veterán
válasz
magmakocka #2291 üzenetére
Te nagyon nem vagy tisztában az alapokkal sem. Flesselés nem portolás.
Kicsit vonulj vissza googlizni és leírásokat olvasni, mindenki jobban jár. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
magmakocka #2289 üzenetére
Három év prog. gyakorlattal és forráskóddal menni fog...
-
magmakocka
aktív tag
http://d-h.st/fqm7 ez a link!!
zt off topicba tettem volna csak elment a net es a 15 perc.
Egyebkent magasrol leszarom az ncoret......
Na de hogyan portoljam a romot ugy hogy el is induljon?
mükodjon a kamera meg minden!!!
Nem megy a google drive itt egy dev-host -
beg
veterán
válasz
magmakocka #2286 üzenetére
És ez hogy jön egy szakmai jellegű topikba? Romolási képességeiddel kapcsolatban a hozzászólásaid tartalmát és minőségét nézve elég nagy fenntartásaim vannak.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
magmakocka #2286 üzenetére
Ezt biztos, hogy ebben a topikban kell kivesézni?
-
magmakocka
aktív tag
Egyebkent azert kellett volna a 10kep mert haveron felajanlotta ha csinalol 10 recovery-t akkor kapok egy ncore accountot
teljesitettem de nem hiszi el hogy igazi (hamisak)
Mondta hogy legyen mellette a nevem cédulán!! -
magmakocka
aktív tag
Hogyan portoljam ezt a romot?
[link] -
fa4hu
őstag
Ez az Mlais M9-hez való recovery jó lehet az M9 Plus-ra is? Ahogy néztem, a szoftver azonos a kettőn.
-
magmakocka
aktív tag
Akkor felteszek egyet és ki listázom a gondokat.
A kamera sosem mükszik. még portolva sem.
A wifi nél nvram error amit kitudok javítani.
Na meg a google play szolgáltatásoknál olyasmit írt hogy nem egyezthető ugyanazzal az eszközzel...
Mindjárt kikeresem -
mong08
tag
válasz
magmakocka #2279 üzenetére
Szerintem a Needrom-on feltett kérdésedre is tapasztaltad a választ, ehhez a készülékhez nem igazán van más ROM. Ezzel kell gazdálkodnod.
-
magmakocka
aktív tag
esetleg ha custom romot rakok fel akkor kevesebb ramot használna?
csak sajna az összes mtk6572 chipsetes romnál wifi,kamera és google play gond van.... -
magmakocka
aktív tag
Anyam nem szeretne egy forintot sem kolteni a telefonra.
-
mong08
tag
válasz
magmakocka #2276 üzenetére
Azon nem gondolkodtál még, hogy esetleg egy szervizben megnézesd, nem lehet e megjavítani a bekapcsoló gombot ?
-
magmakocka
aktív tag
Igen sajna csak a hang le működik.
30fps-en ugrál a játék de sokszor lemegy 15 alá és fagyoskodik: /
A gravity box-ban nem találtam benne olyan részt ahol átlehetnés rakni.
Azért kéne mert unom a gépről való telefon el indítást.
Folyton rákell raknom a gépre es ADB-n keresztül újra kell idnítanom a telómat. :/ -
trebrona
nagyúr
válasz
magmakocka #2271 üzenetére
Gombokkal kapcsolatban szvsz gravitybox kell neked, ha jól értelmeztem a kívánságod.
(#2272) beg:
telefontípus gondolom az aláírás.
-
beg
veterán
válasz
magmakocka #2271 üzenetére
Tényleg.
Megfogalmazhatnád.
Átláthatóbban.
És.
Érthetőbben.(Milyen telefon típus? Melyik gomb? Bekapcsoló? Hangerő fel/le? Milyen hardver? Ki? Kivel? Miért? Ha nem írsz semmi konkrétumot, hogy segítsünk?)
-
magmakocka
aktív tag
Sziasztok uj problemakkal küzködök.
Van egy játék VEGA Conflict es néha laggol.
A chat et lassan hozza be es stb.
A swap ram 512mb sem segít nagyon sokat.
Hogyan mehetne a játék gyorsabban lagg mentesen??
MTK-s telefonom van még mindig.
Es valaki segít nekem abban hogy a lefele gombal csak bekapcsolni lehessen a telefont.
És amikor zenét hallgatok ésrgnyomom a le gombot akkor meg legyen halk a hang.
Bocsi hogy furán fogalmaztam.
Várom a válaszotokat!!
Üdv magmakocka -
ficsor66
csendes tag
Üdv volna egy buta kérdésem bár sajnos ez nem dual sim készülék azért meg kérdezem.
Kaptam egy huawei s7 slim u201 es készüléket viszont nem kapcsol-be vagyis hogy ha megnyomom a bekapcsoló gombot csak az alsó 3 led világít próbáltam az sd frissítés de semmi esetleg ha valaki tudna segíteni azt meg köszönném utóbb kaptam egy programot QPST néven de nem értek hozzá és a hozzá való file ok sincsenek meg
segítséget előre is köszönöm! -
lecsold
csendes tag
Sziasztok!
Egy ROM csere megoldaná a vírus kérdést? Az eredeti mentett rom- már megpróbáltam, de az eredmény negatív. Mondjuk klón a lelkem, elég nehéz hozzávalót találni. Van két befutó, az egyik szinte ugyanaz mint az eredeti, csak belebuheráltak egy google keresés widgetet a főképernyőre, levakarhatatlanul. A másik feltelepül. el is indul, hang van, kép nincs. Gyanítom, hogy az LCD Driver nem hozzá való. A scatter bejegyzések megfelelnek az eredetinek. Lehet cserélni a drivert valahogy? Én sajnos nem értek a linuxhoz nekem az amit olvastam róla túl magas. Tudna valaki segíteni?
Köszi lecsold -
lecsold
csendes tag
válasz
include777 #2265 üzenetére
Szia!
Nincs fiók sem a telefonon, a szinkronizálás nincs bekapcsolva. -
lecsold
csendes tag
Szia!
Kipróbáltam mindkét javaslatot, köszönöm a segítséget. A Malware kereső nem talált semmit (az ahnlab sem szokott) a másik progit meg nem tudom használni. Az angol nem az erősségem sajnos. Kiír az mindenfélét, de olyat amivel következtetni lehet az "elkövetőre" nem találtam benne. -
lecsold
csendes tag
Sziasztok!
Van egy s4 mini clone telefonom. Sajnos benyaltam egy vírust, amit képtelen vagyok eltávolítani. Csináltam factory reset et dalvik wipe-t is és változatlanul ott csücsül a gépen. A régi rom mentést is feltettem már rá, szintén a törlésekkel és resettel, de a helyzet változatlan. A gépen ahnlab v3 internet security van és fogja ugyan a települni kívánó alkalmazásokat, de ha későn veszem észre lezabálja az aksit. Ráadásul a teló az asszonyé és kiszekálja a lelkemet, hogy csináljam már meg. Magát a vírusos programot, bár lehet trójai is, nem találja meg, (az túl egyszerű lenne, csak eltávolítás és annyi) csak az eredményt jelzi,hogy program települt, amit töröl is malware ra hivatkozva. Létrehoz egy com.skymobi mappát és azon belül a freemwork/instal mappában egy vagy több generált számsorokból álló apk kiterjesztésű fájlokat telepít. Előfordult már memory booster, clean master (ez nem a googleplay verzió ennek kínai felirata van). Ha valaki ráismer ezek alapján és tudja az eltávolítás módszerét kérem ossza meg velem.
köszi
Még egy fontos dolog, a készüléken nincs mobilnet, csak akkor fordul elő ez a jelenség, ha a wifi re kapcsolódok.
lecsold -
svgyula
addikt
válasz
magmakocka #2259 üzenetére
Szia! A barátod rágja bele magát ide itt több is van de neki kell elolvasni azt, hogy honnan, hogyan, hova és főleg miért!
Ja és én is kérek két fűszoknyás lánykát ha marad a készletből nembaj ha használt majd felújítom -
magmakocka
aktív tag
de tenyleg fontos lenne
-
beg
veterán
válasz
magmakocka #2256 üzenetére
Én két kókusz melltartós, fűszoknyás haiti szépségkirálynőt kérek. Most. Honoluluit nem fogadok el. Azonnal. Ingyen.
Ha összefüggést érzel, az csak a véletlen műve.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
magmakocka #2256 üzenetére
Hát.. vannak igényei...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
magmakocka #2254 üzenetére
google?
-
magmakocka
aktív tag
válasz
magmakocka #2253 üzenetére
Hali haverom kér egy segítséget!
Kéne 10 official romról official recovery ami nem homályos!!
Lefényképezve.
+legyen odaírva telefon típus és hogyan kell oda bejutni.
Haverom kérte!! -
magmakocka
aktív tag
Én vagyok ennyire hülye de nem látom holvan az a beállítás?
Minden mást megtaláltam de azt nem amit kéne :/
Egyébként meg ez is megoldaná?
[link] -
válasz
magmakocka #2248 üzenetére
Az xposed-et kell először telepíteni, újraindítani a telefont, majd telepíted a gravitybox-ot, utána az xposed-ban engedélyezed a gravitybox modult, majd újraindítod a telefont, és akkor mennie kell.
A belsejét nézve a data partíció felhúzható 2,5GB-ig, átparticionálással, a belső sd rovására.
Belső sd + data = 2677504kB, ami 2,55MB - jó közelítéssel. -
p5quser
tag
válasz
p5quser #2236 üzenetére
Csak egy kis érdekesség a hozzászólásomhoz:
GoogleSearch.apk a "gyártói" firm-ből, ami az első indítás óta root jogokért kiabált. Gondolom nem ebbe a fórumba tartozik, de innen indult a kérdés... -
-
válasz
magmakocka #2244 üzenetére
Ext4-es?
Amikor sd kártyát particionáltam akkot ext3-ast láttam
Mármint hol láttál ext3-ast?
Igen, ext4 a jelenleg leginkább használatos droid fájlrendszer.ext3 vs ext4 olvasnivaló.
A hangerő gombokkal történő felébresztés lehetséges, ehhez egy xposed framework és gravitybox páros szükséges, és utána beállítható a gravitybox-ban ez a funkció.
Az xposed egy keretrendszer, a gravitybox egy ehhez való modul. (most linket nem tudok hirtelen adni, de rá tudsz keresni a guglival) -
magmakocka
aktív tag
válasz
magmakocka #2243 üzenetére
A recovery-vel semmi gond.
Minden rendben volt.
Legalább megtudtam tőletek is vmit.
Ext4-es?
Amikor sd kártyát particionáltam akkot ext3-ast láttam
Nem tudom mi a külömbség kettő között.
Talán jobb?? -
magmakocka
aktív tag
Őszintén amit te cappa csináltál az nem nyert.
Mikor rebootolt a telefon recovery-be akkor csak egy fekete képernyő fogadott.
Most megpróbáltam az első linket amit adtál.
.bin kicsomagolás 7z-e>EXE futtatása>Rányomni az auto másnéven igen gombra.
>Telefon csatlakoztatása>Program figyelése>ADB Shell engedélyezése>Várakozás és rebootolja a telefont.
Az utolsó lépésnél nem tudom mert elmentem 2-3másodpercre de már készbis volt
Köszönöm a linkeket cappa
A másik meg.
Mintha hallottam volna olyanról hogy valahogy a hangerő szabályozóval is fel lehet éleszteni a képenyőt. -
válasz
magmakocka #2239 üzenetére
Ezt a Rashr programot nem ismerem, MTKs dolgokhoz (6592-ig) a MobileUncle MTK Tools használatos.
-
válasz
magmakocka #2235 üzenetére
Készült egy Carliv 3.3-as portolt recovery.
Íme: Swees-X506-3G-CTR3.3-by-Cappa72-v2.imgCsak saját felelősségre!
Mivel 6MB-nál kisebb, ezért biztonságosan feltehető, max nem indul. De indulnia kell.
Ha mégsem menne, akkor egy v2.7-et is megnézek majd. -
válasz
magmakocka #2235 üzenetére
Ez jó hír.
Szóval ha jól értem, akkor most van működő rendszered, csak a touch recovery hiányzik.
Root van?
mert akkor a legegyszerűbb ezzel megcsinálni.
Ha mégsem menne, akkor portolni is lehet hozzá.Egyen döbbentem meg 1.1MB zipp ben majdnem 1.0Gb
Persze, hisz a nyers img fájl csak a fejlécet tartalmazza, meg egy csomó 0-t, amit tömörítve kis helyet foglal. -
p5quser
tag
válasz
cappa72 #2224 üzenetére
Üdv!
Köszi a választ. Szóval igen, benéztem a recoveryt, valójában factory mode az. Ez a része pipa, köszi. A mentést megejtem majd, sose lehet tudni. A root egyébként tökéletesen fut, az adblock, es expl, mobuncle hibátlan, a supersu kezeli jogaikat, azt másoltam be. Egyedül a kereső az amit nem értek, és mivel chinaphone, ezért gyanakodtam. A flash download módban ment, a checksum generátort kellett csak előtte lefuttatni a módosított system.img miatt. Igazából csak a kereső root jogai miatt érdekel már, de valószínűleg törlöm. Köszi! -
magmakocka
aktív tag
Sikeres lett egyébként.
A recovery-vel gondban leszek.
A carliv touch sosem ment fel.
Vmi touchos recovery kene.
Esetleg megkérhetlek cappa hogy csinálsz nekem egy carliv touch recovery-t?
Mert ugye rossz a bekapcsoló gombom.
Egyen döbbentem meg 1.1MB zipp ben majdnem 1.0Gb
Mégegyszer 1000x hála neked cappa -
válasz
magmakocka #2232 üzenetére
Készítettem neked üres cache és data fájlokat.
Itt eléred zip-ben.
A készítés alapja a scatter file volt, ahol a cache 384, a data 513 MB volt.
Mindkettő teljesen üres raw image file, ext4 fájlrendszerrel.
[link]
Igaz, 1,1MB, kicsomagolva már ott lesznek az img fájlok teljes méretben.
szerk.: feltettem a zippyshare-re is [link] -
magmakocka
aktív tag
válasz
Keeperv85 #2231 üzenetére
de egyebkent en mindent telefonon szedek le.
az a szerencsem hogy tudom tolteni a telomat.
mit csinaljak?
nem tudja letolteni mert vmiert nem engedi.
symbianra kene vmi bongeszo ami leszedi
de minden van flashnal kiveve cache es user data.
preloader nalam kivan pipalva.
multkor az mentette meg a telomat
nem tudjatok felrakni zippyre azt a ket filet? -
Keeperv85
nagyúr
válasz
magmakocka #2230 üzenetére
Fontos lenne egy 100%-os PC, nettel megtámogatva. Kezd ugyanis körvonalazódni a legrosszabb lehetőség látképe: előbb-vagy utóbb sikerül rossz preloadert rátenni így. Azzal 99%-os esélye van, hogy te már nem flasheled többé semmivel...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
magmakocka #2228 üzenetére
Egy tuti biztos: a preloader és az lk.bin/uboot.bin oda való, szóval már nagy gond nincs. Ha ugyanis egyik nem oda illene, halálbiztos a "se kép, se hang" állapot lenne csak mostanra...
-
válasz
magmakocka #2223 üzenetére
Csak egy kérdés:
Ezt próbáltad? [Sweex X506-3G]
Ez kérdés, és nem utasítás.
Javaslom a türelmet, és a megfontolt lépéseket.szerk.: Látom a needromon is kérdeztél.
Látom, ez egy MTKDT mentés, cache és data nélkül.
Amit Keeperv85 mondott, az követendő. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
magmakocka #2223 üzenetére
Teljesen mindegy: fogj bármilyen romot és a userdata és a cache lemezképet tedd bele a mentésedbe, hogy a flashtool megtalálja... Apropó: mivel készült az a mentés?
-
válasz
p5quser #2217 üzenetére
Sziasztok!
Lenne egy Blackview Zeta masinám, amihez találtam hivatalos firmware-t is. Kicsomiztam a system.img-t, mountoltam linux alatt, bemásoltam a root fájlokat, flasheltem Flashtools-szal a komplett Firmet a módosított systemmel. Két kérdésem lenne; tyúklábas lett a recoverym, lehetne-e angolosítani? Mentés nincs, mivel gyártói firmet találtam. Illetve a beépített kereső app root jogokért nyavajog. Ez mitől lehet?
Előre is köszi!Nos, első a mentés, nehogy valami érzékeny terület megsérüljön...
preloader, protect_s, protect_f, nvram, sec_ro
Ezt az ötöt mindenképp mentsd, root nélkül flashtool-lal.Érdemes pici pontosítást belevinni a leírásodba.
Pl., hogy MT6592-ről van szó, illetve hogy a rendszer 4.4-es. Ha az.
Minél több infót kapunk, annál értékelhetőbb válaszra számíthatsz.bemásoltam a root fájlokat
Jogosultságokat is beállítottad?
mindent a megfelelő helyre tettél?
szimlinkeket létrehoztad?Szerintem egyszerűbb lett volna egy mod recovery-t csinálni, és abból egy update-supersu zip segítségével root-olni.
a komplett Firmet a módosított systemmel
Download vagy FW upgrade módon?tyúklábas lett a recoverym
Előtte milyen volt?
Vajh’ tényleg recovery, vagy factory mode az, ami tyúklábas? Erről jó lenne képet becsatolnod.
Amúgy egy mod recovery-t nemn nagy dolog összehozni (lásd a portolási bejegyzésemet, ahova először írtál)Amit én tennék:
Mentés után a módosítatlan firmware-t tenném fel.
Megnézném, hogy az engineering mode-ban van-e user2root lehetőség,
Ha van, akkor adb-n keresztül root-olnám (van hozzá exe csomagom, ha win-t használsz)
Utána már lehet automata portolást is elvégezni vagy Carliv, vagy PhilZ recovery-t létrehozva (windows-os programok)Ha nincs user2root, akkor
A mentett boot és recovery img-ből lehet kreálni insecure boot-ot, és portolni mod recovery-t.
Pl. MTKDroidTools-zal. Vagy saját magad kibontod mtktools-zal, megcsinálod a szükséges módosításokat, és utána összecsomagolod.
Azokat feltéve már az említett root-oló zip felrakása gyerekjáték (install zip from sd card)Módosított boot.img-t feltenni pedig fastboot-tal a legegyszerűbb.
adb reboot bootloader
fastboot flash boot mod-boot.img ## persze a mod-boot.img elérési útjával
fastboot reboot
Az insecure kernel biztosítja, hogy adb oldalról már legyen root elérésed.Innentől a recovery felrakása kb ennyi:
adb push mod-recovery.img /data/local/tmp/.
adb shell
dd if=/data/local/tmp/mod-recovery.img of=/dev/recovery
reboot recoverySzóval ugyanoda, azaz a root-olt állapoba eljutni több módon is lehetséges...
Én mellőzném az iroot, kingoroot programokat.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
magmakocka #2221 üzenetére
Zöld kör... az akkor 3-as flashtool. Fogj egy bármilyen romot és a data és a cache lemezképeket lopd el belőle. Azokat is flasheld fel. Az megcsinálja a wipe-okat!
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
magmakocka #2219 üzenetére
A visszarakásnál van userdata és cache mező? Hogy rakod vissza? Ugye NEM Format ALL opcióval?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
magmakocka #2216 üzenetére
Szia!
Gyári rom vissza SP_Flashtool-al. Ha nincs: kuka. Nem tudod megcsinálni máshogy...
-
p5quser
tag
Sziasztok!
Lenne egy Blackview Zeta masinám, amihez találtam hivatalos firmware-t is. Kicsomiztam a system.img-t, mountoltam linux alatt, bemásoltam a root fájlokat, flasheltem Flashtools-szal a komplett Firmet a módosított systemmel. Két kérdésem lenne; tyúklábas lett a recoverym, lehetne-e angolosítani? Mentés nincs, mivel gyártói firmet találtam. Illetve a beépített kereső app root jogokért nyavajog. Ez mitől lehet?
Előre is köszi! -
magmakocka
aktív tag
Segitsegre lenne szuksegem!
Van egy swees x506-3G-s telefonom.
Egy idelye csak azt hasznaltam de egy ido utan a bekapcsolo gombot nem erzekelte.
Azt hittem nem a gombal van gond ezert az elejen azt csinaltam hogy format->es a legelso format whole flash ra nyomtam ami le is futott utana ertelemszeruen rom fashelese.
Miutan ez is sikerult ekkor sem volt jo a gomb.
es megallt a logonal.
Ezt is tudtam hogy recovery kell hozza de mivel nem touch igy kenytelen voltam ADB-vel.
ADB jogot csak a factory settingsben kaptam ahol vannak a tesztek.
Ezeket irtam bele:adb shell
su
wipe_data
"Data Wiped"
wipe_cache
"Not found"
Nezegettem de e
sehol semmi.
az mtk droid tools ezt a hibat irja ki!
Amikor betolti a telefonomat akkor:
"ERROR do not install utils"
Amikor ranyomok a ROOT-ra akkor meg :
"ERROR during copying file between phone and pc."
IMEI atirasanal pedig:
"ERROR :pttycmd1 devive NOT found"
Nyomtam egy nand tesztet es ezt kaptam:
"ERRORAND flasn was not detected."
Elinditom ADB keresztul a recoveryt es ez volt ott.
:
" E: BAD BOOT Message:
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ"
E Can't mount /cache/recovery/command
E Can't mount /cache/recovery/log
E Can't open /cache/recovery/log
E Can't mount /cache/recovery/last_log
E Can't open /cache/recovery/last_log
"
Par perc mulva lockolja a vissza gombot.
mind1 akkor tudnatok segiteni?
A gombban is meg a telefon helyzeten!
Varom a valaszokat :') -
beg
veterán
válasz
magmakocka #2214 üzenetére
Hujjujuj...
-
magmakocka
aktív tag
Segitsegre lenne szuksegem!
Van egy swees x506-3G-s telefonom.
Egy idelye csak azt hasznaltam de egy ido utan a bekapcsolo gombot nem erzekelte.
Azt hittem nem a gombal van gond ezert az elejen ezt csinaltam: -
Mr X
veterán
Lakáson belül max a hálózati helymeghatározás mehet, a GPS nem igazán. Annak rálátás kell a műholdakra. (Üvegen keresztül még képes venni a jelet, de falon át nem)
-
Lackki
őstag
sziasztok
találkozott már vki olyan hibával, hogy sehol sem megy a GPS?
Redmi 2 Pro-ról lenne szóCsináltam egy gyári visszaállítást és újra lett. Visszaraktam a cuccaim GCloudból még mindig megy. Hazajövök, felmegyek wifire beállítom a jelkód zárat és már megint nem talál GPS-t...
-
tolvaj!
őstag
Sziasztok!
Került hozzám egy navon telefon, törött a kijelzője és nem reagál. Szerencsére MediaTek. Melyik módszert ajánlanátok kinyerni belőle az adatokat, úgy, hogy azt megnyitni is tudjam? SPFT readback vagy adb?
-
tibcsi0407
félisten
Igen, arra rájöttem, mikor elkezdett össze-vissza villogni minden.
Kicsit még noob vagyok a dologhoz, mert WP-ről jöttem.
Szerda óta itt tartok:
- romot már sikerült párszor flashelnem, megszenvedtem vele, mire rájöttem.
- rootoltam
- xposed (lollipop memory leak fix)
Mielőtt megírom a kis blogbejegyzésem a telefonról, szeretném kimaxolni, amit tudok.
Van egy srác a Mlais fórumán, elkezdett összerakni egy 5.1.1-es ROM-ot hozzá (sajnos a Mlais-tól nem hiszem, hogy várhatok majd bármit, mert már az M7 Plus-t promozzák, így szerintem ezt szimplán elfelejtik), csak a touch ID-t nem tudja életre kelteni, de hátha sikerül neki.
Addig is, míg Ő elbíbelődik vele és összerakja, én megpróbálom abból kihozni a maximumot, amit tudok és a tudásom engedi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series DevMode Emulátor
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tesla topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2287
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2286
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest