- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
válasz
blueye #36744 üzenetére
egy mindenfélérehasználható, strandrajárós telefont keresek kétéves gyerek mellé. Ez elég komoly elvárás azért főleg ütésállóságban
De akkor legyen már vízálló is
Amúgy ezt néztem ki, bár ez már elég off
-
Rich49
tag
válasz
blueye #36725 üzenetére
Még szerencse hogy nem FHD..6589-hez az sok egy picit szerintem.(Aki játszani is akar)
Unboxing videó
Külsőre tényleg teljesen megegyezik,nem az a vastag kávás hulladék amit egyesek GS4 "másolatnak" neveznek. -
blueye
veterán
-
tomatos
aktív tag
válasz
blueye #36283 üzenetére
Köszi!
Jiayu G3S hétfőn 169.99 $ lesz: Monday akció
-
EczkE
veterán
válasz
blueye #36214 üzenetére
Nem topik, csak egybejegyzés. De egyelőre ez is megteszi szerintem tapasztalat csere céljából.
-
sasa311
veterán
válasz
blueye #35928 üzenetére
Factory módban van egy olyan, hogy "clear flash" vagy valami hasonló. Azt már próbáltad? Nekem már hozott vissza bootloopból telefont.
Ha ez nem jön be akkor flashtoolal bármikor visszarakhatod a gyári ROM-ot, max az adataid veszted el.
gipsztigris
Ez azért erős túlzás. Vagy 100 telefonon csináltam már factory resetet, 1 ragadt bootloopba. -
gipsztigris
addikt
válasz
blueye #35928 üzenetére
Ugyanígy jártam a Fiam telefonjával (ZTE V970).
Csak úgy tudtam megoldani, hogy egy gyári kínai romot feltettem flashtool-al.(csak úgy indult el) Utána újra CWM telepítés, majd recoveryből magyar nyelvű romot tettem fel.....az okát nem tudom sajnos, de már másnál is olvastam, hogy elég gyakori jelenség MTK6577-es telefonoknál a factory reset után.
-
-
Víz Elek
senior tag
-
b0bcat
addikt
válasz
blueye #35652 üzenetére
"egyre több kínai telefont adnak 2 aksival...."
...aminek nagyobb kapacitású akkumulátoroknál nem is látni sok értelmét, ha egyszer több napot is kihúznak velük alapból a készülékek.
Meg te magad is amellett érveltél az előbb ugyebár, hogy akárhol és akármikor lehet tölteni a telefonokat, tehát a pót akkunak tényleg akkor lehet haszna, ha tényleg az Isten háta mögött vagy egy hosszú hétvégét áram nélkül.
(A feleségem már el is hagyta H7100 pót akkuját, de előtte sem igazán cserélgette...)
-
-
b0bcat
addikt
válasz
blueye #35645 üzenetére
Ez jó kérdés. Lehet, hogy csak pszichésen pozitív érzetű dolog, hogy nem kell "minden pillanatban" attól tartani, hogy lemerül a telefonod. Tény, hogy ritkán kerül az ember olyan helyzetbe, hogy ne tudná tölteni a telefonját. Ma már szinte mindenhol vannak USB aljzatok (nekem még a kocsiban is van USB-s töltőm), ráadásul ma már szinte minden készülék szabvány micro USB aljzatot használ... De akkor is jó érzés, ha nem kell minden este tölteni.
Szerintem.
U.i.: Nekem közel egy évbe került eljutni odáig az Y200-zal, hogy a wifi-t ne kapcsolgassam rajta, és így "esett" le az üzemideje 3-4 napról 2-3 napra.
-
tjb007
nagyúr
válasz
blueye #35462 üzenetére
Ezekkel az infókkal kapcsolatban több dolog is sántít.
Egyrészt Cortex-A7-es magokból maximum négymagos megoldás építhető, a nyolc mag már a big.LITTLE lesz, ennél viszont nem lehetséges az, hogy mindkét blokk azonos magokat tartalmazzon, és ez a 2GHz is érdekesen hangzik. -
BullZeye
veterán
válasz
blueye #35462 üzenetére
Jön .... Július végén bemutatják, ami csúszik augusztus közepére. Novemberre ígérik a teljes kapacitású gyártást, azaz november közepére december elejére jönnek olyan 4-450 dollárért. (de sztem több is lesz, mert 2/32 itt már alap lesz, meg remélhetőleg a gyro is)
Aztán kell neki 3 hónap mire lemegy az áruk 300-350 dollárra (február), majd megint 1-2 hónap míg 200-250 lesz (március-április).
Szóval nekünk a poor népnek, akik főleg az ára miatt nem vesznek Galaxy S4-et jó, ha tavaszra használhatunk ilyen telefonokat
Meg amúgyis nagyon hülyének kell lenniük, ha jobb teljesítményű telefont kevesebb mint feléért adnak...de ne legyen igazam.
Úgy amúgy ezen már töprengtem többször, asztali gépeknél a több mag sok alkalmazásnál nem jelent semmit, itt pedig már 8 magnál tartunk, na de ki is használják a programok? Vagy itt teljesen másképp működnek ezek a dolgok, és az OS szabályoz mindent, nem a program?
-
KurtCobain
őstag
válasz
blueye #35383 üzenetére
Tessék.
Lassú voltam.(#35377) Ájvé:
Játék ma nem volt, nyomogatás, böngészés, email. Fényerő változó. Bent minimum, kint 75-100%.
Progit itt említette valaki, gondoltam kipróbálom.
Igen, többit lekapcsolja. Kipróbáltam max 754MHz-en, meglepően gyors még úgy is. Nyomogatáshoz, böngészéshez elég, esetleg SetCPU-ban beállítani profilt, hogy játékokhoz vagy bizonyos hardverigényes appok használatakor vigye fel 1-1,2GHz-re. Sokat lehet így spórolni. -
laslie92
senior tag
válasz
blueye #34443 üzenetére
Már beregisztráltam kosárba tettem fizetésre vár!
Előtte írtam nekik Emailt ( Angolul) ,hogy postáznak-e európába! A válasz igen volt! Szállítási Idő-re 1- másfél hónapot írtak!
A az oldalon azt írják nincs postázás ezért írtam nekik! De ha beregisztrál az ember és kiválassza a az országot ott már van Hungary! De a Pandánál is lesz Nem soká Pro verzió de ki tuja mennyi hasznot tesznek rá! ezért beválallom!
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
blueye #34156 üzenetére
Jó kis lista, a NEO N003 mellett kecsegtető az a Yamaha audio chip, de tudtommal ez is olyan "vanismegnincsis" telefon! Látom, azért masszívan erőltetik az 1080p-t az 5"+ kijelzőkkel. Értem én, hogy ez a jövő, de ha tabletet akarok, nem adom 7"-nál alá, telefonból meg már a 4.5" is erős kompromisszum.
-
-
akos727
senior tag
válasz
blueye #33371 üzenetére
Baratome a keszulek (vagyis a baratnojee), mondtam neki, hogy egy gyors tesztet toljon csak igy atlagos hasznalatrol. Kijelzo eles, nem fako, ha benne van az akku is, akkor nincs egyaltalan gagyi hatasa(kb mint sgs3, mivel muanyagok). Neki SGS2-je van, es amult a sebessegetol a Vowneynak. Nem lagzik, nem gondolkodik, gyorsan bootol es egybol hasznalhato. Kamerajaval majd csinal tesztet, mert meg nincs memoriakartyajuk bele, de a keresoben jonak velte kepet.
En sajnos fizikailag messze vagyok a telefontol(1300km), igy szemelyes tapasztalattal nem tudok szolgalni.
-
robit1973
aktív tag
válasz
blueye #33292 üzenetére
Nekem van tapasztalatom. Rendelés másnapján feladták a telefonom. Nincsenek rejtett költségek ( ingyen SG posta tényleg ingyenes, nincs PayPal fee ). Vevőszolgálat egy napon belül válaszolt a levelemre.
Munkatársam is rendelt tőlük, más típusú telefont kb. 3 hete, neki is megérkezett a múlt héten. -
-
Bagira01
veterán
válasz
blueye #32064 üzenetére
Nekem bejön. Nem tudom S3-hoz hasonlítani és nincs is értelme nem egy árba vannak, iphone 5, meg nokia lumia 920 volt nálam. Inkább lefele szokott menni az ár, nem felfele. Mióta én figyelem a kínai mobilokat, olyat még nem láttam, hogy bevezető ár
(#32060) gg72: Volt kb 2 órát. Nekem a V5 jobban tetszik, de azért ne felejtsük, hogy van 20-25$ a két telefon között
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest