- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tjb007 #35412 üzenetére
Azokból, amik most voltak, vannak nálam és 160USD alattiak, a következőket tudom ajánlani:
Thl w100
Lenovo a820
Fly-ying 600
Ha elég 1 sim, akkor Haier w910Sok más is van, de ezeket jobban ismerem (illetve a Lenovon kivül a másik három nálam is van - pár egyéb telefon társaságában - ha spéci kérdésed lenne)
-
alexw801
senior tag
válasz
tjb007 #33770 üzenetére
Ne értsd félre, amit mondtam ironizálva.
A jd.com egy belső kínai web shop, kint dolgozó kínai kollégáim javasolták, mert ők is használják. Nincs információm arról, hogy külföldre szállítana.
Amúgy megbízható, főleg ha átvételkor kp. fizetek - mi lehetne itt a rizikó? A termék eredeti felbontatlan csomagolásban volt, kis ajándékokat is adtak (8GB MicroSD, card reader, Power bank, stb.) Ha garanciális ügyintézésre kerülne sor, vissza kellene küldeni a kollégáknak, hogy ők intézzék.Ez csak annak lehet hasznos információ, aki oda utazik, és legalább 2 napot tölt egy helyen, mert megrendeli és másnap átveszi. Nem kell boltokat járni, és a webshop mindig olcsóbb, mint bármilyen üzlet.
És erre kb. hatodik ottani munkavégzésem során jöttem csak rá!
Ahogy az oroszok mondják: nye imej szto rublej, no imej szto druzej - nem legyen 100 rubeled, de legyen 100 barátod. -
alexw801
senior tag
válasz
tjb007 #33754 üzenetére
a jd.com-ról nemcsak rendeltem, de másnap ingyenes kiszállítással át is vettem, a futárnak fizettem.
Ezt pár napja itt jeleztem is.
Apróság: ez Kínában működik, Yüanban kell fizetni, ott.
A Yüan árak a külföldre szállító "Wholesale" oldalak ára alatt vannak, természetesen.
Jellemző árak: ZTE V970, 699 Yüan (kínai bankban valuta vételi ár: 6.08 Yüan = 1 USD)
ZTE V987, 1299 Yüan (egy héttel előtte 1499).
A többi árat nem teszteltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged