-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
-
doc
nagyúr
koszi mindenkinek a javaslatokat!
azert az elkeserito hogy a butafon es a tablet kozott kb. semmi hasznalhato nincs
eleg sok tipust vegigneztem az altalatok ajanlottak kozul is, jelenleg talan a Lenovo P700i tunik a leginkabb szimpatikusnak (bar tetszett az A600 es a Jieyu G2s is).
A review-kat nezegetve latom tobbszor is megemlitve hogy nem mukodik a GPS, ez ugye csak user error?MOD: 3.5 mm Audio Port - ez ugyanazt jelenti (a ZTE V970 eseteben) mint a 3.5mm Jack?
-
doc
nagyúr
válasz
cappa72 #33934 üzenetére
ez alig par mm-rel kisebb mint az A820, meg mindig gigantikus
tudok esetleg ajanlani olyan telefonos oldalt, ahol rendesen lehet szurni tobb szempont alapjan? ez etotalkon pl. egyaltalan nem lehet a szuroben 4"-nal kisebb kijelzot kivalasztani
komolyan elsirom magam, hogy nem lehet TV meretunel kisebb telefont talalni :E -
doc
nagyúr
Sziasztok!
Lassan ideje lenne lecserelni az oregecske Xperia X8-ast, es gondolkodom valami jobb minosegu kinai okoson, legyszi adjatok par tippetIgenyek:
- ket SIM kezelese: sokat vagyok kulfoldon, igy alapvetoen ugy hasznalnam, hogy itthon csak a magyar kartya mukodne (beszedre es netre egyarant), kulfoldon a magyar mellett a kulfoldi is mukodne (beszed a magyaron, a kulfoldin beszed + adatkapcsolat)
- 'normalis' meret, tehat nem barom nagy tepsi, az iphone4 az kb. az a meret amit el tudnek meg kepzelni
- hasznalhato sebesseg: nem vagyok teljesitmenymegszallott, de ha neha nekiallok jatszani valami jatekkal a wc-n, akkor azert jo lenne ha nem szaggatna
- ne legyen kinai gagyi: nem varok kis penzert Vertu minoseget, de ne utalkozva kelljen megfognom, legyen rendesen osszerakva
- autofokuszos kamera jo lenne, vaku nem feltetlen muszaj, de elony, elolapi kamera nem erdekel
- ne legyen nagyon draga - az utobbi 15 evben az osszes telefonomat 40ezer forintert vettem, ha megoldhato nem valtoztatnek ezen a szep hagyomanyon
amire gyakrabban hasznalnam:
- ebresztoora (tudom, nem egy nagy igeny, de erre hasznalom talan a leggyakrabban
)
- GPS navigacio
- radio- es egyeb zenehallgatas
- jatek a WC-n
- alkalmankent netezes, neha chatiranyba tudnatok lokni egy-ket tipussal amit erdemes lenne megneznem, illetve hogy mire figyeljek?
MOD: neztem pl. a Levono A820-at, ez tetszik, valami hasonlo erdekelne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hálózati / IP kamera
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- További aktív témák...
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest