- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harapos
csendes tag
Sziasztok!
Húú nagyon rácuppantam erre a kínai mobilos témára.
Nagyon nehéz választani, de szerencse még nekem nem kell, de naponta olvasgatom ezeket a fórumokat.
Remélem mire majd én vásárolok ilyesmi telót ugyanilyen könnyen be tudnak jönni az országba mint mostanság. Jelenleg gyűjtögetek rá, majd csak jövő év elejére tervezem a váltást, de nagyon meggyőzőek ezek a készülékek. Sztem ár érték arányuk verhetetlen, nekem nincs pénzem a legújabb csúcs telókra, meg nem is szánok rájuk annyit, nekem ezek használati tárgyak azért, nem ékszerek.
Hatalmas a választék belőlük, csak tudja meghozni az ember a döntést helyesen.Harapos
-
Harapos
csendes tag
Az a gondolatom annak ellenére, hogy a jelenlegi Lg Optimus Black telefonom még kielégítően muzsikál, hogy hamarosan berendelek egy dzsájüt. A miértje a könnyebb postázás és a még olcsóbb készülékár. Csak az asszony megnetudja és akkor az Lg-t eladom. Több kínai kisebb dolgot rendeltem már azok simán ideértek mindenfélétől mentesen. Igaz az Usából rendelt késeket megvámolták mint a király. Lehet még most könnyebb a dolog. Szegeden van valakinek kínai telefonja, hogy esetleg azt meg lehetne szakérteni élőben? Megköszönném.
[ Szerkesztve ]
Harapos
-
Harapos
csendes tag
Mindenki rendel. De valaki kapta már meg?
Harapos
-
Harapos
csendes tag
Nem tudtam rábeszélni a zasszonyt csájna méd mobilra sajna. De én nyár után elkezdem összerakni a pézt eggyre, nekem tuti olyanom lesz, akár polgárpukkasztásra is.
Az a "fórkór" szó egy órjási pirospont.[ Szerkesztve ]
Harapos
-
Harapos
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest