- Kompakt vízhűtés
- Házimozi haladó szinten
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harapos
csendes tag
válasz
Groovebaby #32698 üzenetére
-
Harapos
csendes tag
Nem tudtam rábeszélni a zasszonyt csájna méd mobilra sajna. De én nyár után elkezdem összerakni a pézt eggyre, nekem tuti olyanom lesz, akár polgárpukkasztásra is.
Az a "fórkór" szó egy órjási pirospont. -
Harapos
csendes tag
Mindenki rendel. De valaki kapta már meg?
-
Harapos
csendes tag
Az a gondolatom annak ellenére, hogy a jelenlegi Lg Optimus Black telefonom még kielégítően muzsikál, hogy hamarosan berendelek egy dzsájüt. A miértje a könnyebb postázás és a még olcsóbb készülékár. Csak az asszony megnetudja és akkor az Lg-t eladom. Több kínai kisebb dolgot rendeltem már azok simán ideértek mindenfélétől mentesen. Igaz az Usából rendelt késeket megvámolták mint a király. Lehet még most könnyebb a dolog. Szegeden van valakinek kínai telefonja, hogy esetleg azt meg lehetne szakérteni élőben? Megköszönném.
-
Harapos
csendes tag
Sziasztok!
Húú nagyon rácuppantam erre a kínai mobilos témára.
Nagyon nehéz választani, de szerencse még nekem nem kell, de naponta olvasgatom ezeket a fórumokat.
Remélem mire majd én vásárolok ilyesmi telót ugyanilyen könnyen be tudnak jönni az országba mint mostanság. Jelenleg gyűjtögetek rá, majd csak jövő év elejére tervezem a váltást, de nagyon meggyőzőek ezek a készülékek. Sztem ár érték arányuk verhetetlen, nekem nincs pénzem a legújabb csúcs telókra, meg nem is szánok rájuk annyit, nekem ezek használati tárgyak azért, nem ékszerek.
Hatalmas a választék belőlük, csak tudja meghozni az ember a döntést helyesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Házimozi haladó szinten
- Kuponkunyeráló
- Windows 10
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Amazon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest