- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
customrobi
tag
Sziasztok,
Bevallom, hogy az egész topikot nem volt erőm végigolvasni, De remélem kapok tanácsot. 5"-ig keresek telefont. Min 2gb ram, hd kijelző, átlagosnál jobb kamera, és átlagosnál jobb akkuidő jó lenne. Ár nem számít, ha nem túl drága!
Szóval max. 300 Euro. Olyan verzió érdekel aminek európai garanciája (is) van és esetleg Németországban, Ausztriában esetleg üzletben megszerezhető. persze jó a netről is, ha ezeket a feltételeket tudja. Amiket néztem eddig: Moto g (2014)de ez sajna csak 1 GB RAM , Honor6 (itt az ár talán picit magas nekem),
Szívesen vennék további ötleteket. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Szóval max. 300 Euro. Olyan verzió érdekel aminek európai garanciája (is) van és esetleg Németországban, Ausztriában esetleg üzletben megszerezhető. persze jó a netről is, ha ezeket a feltételeket tudja. Amiket néztem eddig: Moto g (2014)de ez sajna csak 1 GB RAM , Honor6 (itt az ár talán picit magas nekem),