- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple asztali gépek
- 
			  PROHARDVER! Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

customrobi tag Sziasztok, Bevallom, hogy az egész topikot nem volt erőm végigolvasni, De remélem kapok tanácsot. 5"-ig keresek telefont. Min 2gb ram, hd kijelző, átlagosnál jobb kamera, és átlagosnál jobb akkuidő jó lenne. Ár nem számít, ha nem túl drága!  Szóval max. 300 Euro. Olyan verzió érdekel aminek európai garanciája (is) van és esetleg Németországban, Ausztriában esetleg üzletben megszerezhető. persze jó a netről is, ha ezeket a feltételeket tudja. Amiket néztem eddig: Moto g (2014)de ez sajna csak 1 GB RAM , Honor6 (itt az ár talán picit magas nekem), Szóval max. 300 Euro. Olyan verzió érdekel aminek európai garanciája (is) van és esetleg Németországban, Ausztriában esetleg üzletben megszerezhető. persze jó a netről is, ha ezeket a feltételeket tudja. Amiket néztem eddig: Moto g (2014)de ez sajna csak 1 GB RAM , Honor6 (itt az ár talán picit magas nekem),
 Szívesen vennék további ötleteket. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szóval max. 300 Euro. Olyan verzió érdekel aminek európai garanciája (is) van és esetleg Németországban, Ausztriában esetleg üzletben megszerezhető. persze jó a netről is, ha ezeket a feltételeket tudja. Amiket néztem eddig: Moto g (2014)de ez sajna csak 1 GB RAM , Honor6 (itt az ár talán picit magas nekem),
 Szóval max. 300 Euro. Olyan verzió érdekel aminek európai garanciája (is) van és esetleg Németországban, Ausztriában esetleg üzletben megszerezhető. persze jó a netről is, ha ezeket a feltételeket tudja. Amiket néztem eddig: Moto g (2014)de ez sajna csak 1 GB RAM , Honor6 (itt az ár talán picit magas nekem),