-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
topi66
aktív tag
Memóriakártyát NE vegyen senki Gruppitól! Több ismerősöm is megjárta velük,a kártyák hamisak.32 giga helyett 7.5 öt tudnak,azt sem biztosan.Természetesen felajánlották a cserét,de ha a többszöri postaköltséget is hozzáteszi az ember akkor már vehetsz normálisat is.[link]pl
-
-
tahepa
senior tag
Nálam még mindig Ő a nyerő...árban mem.kártya vásárláskor , minőségben , ingyen postával és viszonylag gyors (max. 10 nap) szállítással .
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Brain75
senior tag
válasz
Sanyesz. #94687 üzenetére
Én annyit azért hozzáfűznék hogy van megbízható eladó itt Hardveraprón is aki eredeti kártyákat árul garanciával és közel olyan áron mintha Mymemory-ról jönne.
Nem írok neveket mert az reklám lenne de érdemes szétnézni az apróhirdetések között és rászánni egy kis időt az értékelések elolvasására.
-
-
-
Sanyesz.
őstag
válasz
margithid #94686 üzenetére
Azért van megbízhatónak mondható kínai bolt is.
Szoktam mondani: ha nem sürgős a kártya, akkor érdemes innen rendelni, ha sürgős, akkor a Mymemory.(#94688) Viktor0610: Aha, így is meg lehet közelíteni.
-
margithid
veterán
Sajnos az olcsó kínai memóriakártyákkal én is megjártam. Annyira csábítóan olcsóak, hogy beugrik az ember.
-
Digger
senior tag
Sziasztok! B.U.É.K!
Az aktuális témához annyit, hogy én a MyMemory oldalról rendeltem 64 GB-s SanDisk SDXC kártyát. A sz@r forintárfolyam miatt majdnem egy tízesbe fájt, pár nap alatt itt volt. Azóta félig töltöttem zenével. Hiba nélkül teszi a dolgát egy THL5000-ben! -
stmiklosi
tag
válasz
wwenigma #94678 üzenetére
Szevasz!
Látod ebben egyetértek, igaz, az enyém Kínából jött, régebbi darab, gyarapította a hibátlanok sorát, árát nem mondom...
A rendeltek közül mindegyik teljesíti a sebességi adatot is, persze nem mindegy milyen anyagot és honnan kapja.
Nálam SSD-ről megy, de simáról se gond.Üdv: StMiklos
-
stmiklosi
tag
Szevasz!
Bár én szoktam adni-venni Vaterán, de ilyesmit ott nem vennék. Itthoni más eladótol se.
Kínaitól sokkal hamarabb Ebayen keresztül mert mondhatni garantált a visszafizetés, ha rossz.
Vettem hollandtól, már hogy ne legyen kínai, az is rossz volt, őt is becsapták, jól "elbeszégettünk".
Sőt: volt, hogy kínai hibajelzésemre "eltanácsolt" egy szakszervizbe, hogy velük is nézessem meg, hogy tényleg hibás-e. "Elmentem", tovább reklamáltam, még a 4 Dollár bevizsgálási díjat is visszakaptam.
Ez egy pozitívan kirívó eset volt...
Összesen ca. 15 vásárlásból 4 volt rossz, pénzt mindig visszakaptam, így vannak 2 GB-os kártyáim.
Ez a mérlegem ezügyben. Amelyik jó volt és "elindult" egy se hibásodott még meg.
Üdv: StMiklos -
pècsimunkás
addikt
BÙÈK mindenkinek !
Èn Nèmetországban vettem egy Hama 64 Gb - os pendrive- ot, aminek az egyik felèn micro USB csatlakozó van 25 euróèrt - bár most 20 euró akcióban- , ès a MM - ben 12 euróèrt egy Toshiba 32 Gb- os ,C10-es, microSD kártyát adapterrel.
Szìvesen megvettem volna őket Magyarországon is, de az Artisjus, meg a világrekorder ÁFA miatt máshogy döntöttem... -
jeni
félisten
Helyszíni kipróbálási garit adott volna de ahhoz vinnem kellett volna kiszedő tűt,meg ott helyben vacakolni,mondtam neki otthon kibontom,kipróbálom ha rossz hívom,jeleztem másnap a srácnak,hogy rossz a kártya azóta nem reagált rá,majd 1 hónap után közölte,hogy 1 hó után már nem vállal garit,pedig anno 1 napon belül mobilon és emailban jelentkeztem.egyértelmű volt hogy becsapott. Még szerencse,hogy csak 6000 Ft-ba került a tévedéses vásárlás. Van egy 8GB kártyám ami annyi használható fel benne.Hát igen, az ember utólagosan mindig okos Az adapter nekem is furcsa volt,de az zavart legkevésbé.
Tanulság csak papiros garival vagy 10000 éves megbízható sráctól szabad venni,akár az aprón.Amúgy van pár emberke is azon az oldalon aki FAKE cuccot árul,az egyik egy hamisított Huawei vagyis honor 3C(W) nyolc magos azaz Octa Core néven hirdeti a mobilját eladásra,meg aztán a Koreai egyedi piacra szánt termékre hivatkozik.Épen tegnap az egyik srác a honor 3c topikjában írta meg,hogy valami alibaba oldalon vette és tegnap lefuttatva a hardveres részét aztán kiderült,hogy egy fizikailag 2 magos telefonról van szó Mali400 GPU-val. Biztosra veszem,hogy 50000 Ft felett vette azt a telót.
-
svgyula
addikt
Hát én az adathordozók adójára gondoltam elsősorban. Ja meg a "halmozott" árrés sem elhanyagolható tényező. De azt tartom a legnevetségesebbnek, hogy ott ahol az életszínvonal sokkal előkelőbb helyen van mint nálunk ott sok dolog lényegesen olcsóbb! Nem hiszem el azt, hogy a mi kereskedőink drágábban kapják! Csak itthon még beiktatnak egy-két "szoba kereskedőt" akik még csak azt sem tudják hogy is néz ki a termék de keresztül megy a cégükön és megvan belőle a haszon, hiszen ez a lényeg. Ez azért elárul egy-két dolgot az itthoni "mintáról". Ezért "dübörög" a gazdaság mint azt az "URAK" állítják!
-
jeni
félisten
válasz
stmiklosi #94663 üzenetére
Akkor szerencséd van
FAKE Samsung névvel gyári csomagolással egyező 64Gb SD micrr kari!
tesztelve jó ideje megy,de úgy nézz ki ez is 8GB kari a többi FAKE átírt adatokkal.
Az OLX oldalon molex10 árulta,az a rossz azon az oldalon,hogy nem lehet rákeresni a hirdetőre.
Nem is érdemes tovább tesztelni.
ilyen csomagolásban kaptam meg bontatlanul,itt is hirdetnek ilyent -
ÁrPi2
senior tag
válasz
svgyula #94669 üzenetére
"Nos itthon ez ~7eFT(16GB) és ~12,5eFT(32GB) vajon miért is? Nem kell válasz hisz mindenki tudja!"
Artisjus is az akit szeretned kell , de ha ezt tudod akkor csak a többi gyuszinak mondom. Pl. decemberben reklámozták magukat néhány hírben hogy díjaik valami 10-15 százalékkal csökkennek.
Hogy oda nem rohanjak...a parlament lépcsőire...Ja igen a gondolat kifutásaként felkiáltanék az urikhoz,
hogy Artisjus takaroggy"Nem kell válasz hisz mindenki tudja"
-
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim! Egy megjegyzés az sd kártyához. Ingolstadtban voltam amikor a GPS(célhardver) megadta magát! Bementem egy media mart-ba mert az volt a legközelebb és muszály-ból kerestem sd kártyát. Hát a csodálkozásom azért elég nagy volt! scandisk 16GB kártya 12EUR! 32GB ugyanebből 18EUR! Mindkét típus tökéletesen működik és nagyon gyors az írás-olvasás is!!! Ez azért a telefon sebességén is látszódik.Nos itthon ez ~7eFT(16GB) és ~12,5eFT(32GB) vajon miért is? Nem kell válasz hisz mindenki tudja! Ezért veszik a kínai cuccokat akik viszont rájöttek arra, hogy lehet kicsiből is nagyot csinálni
Hányan fognak még ezeknek bedőlni?? Igaz az ár az ami a magyar ember számára fontos! Ezt pontosan tudják a kicci kínaiak is meg az "URAK" itthon a parlamentben.................
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Brogyi #94661 üzenetére
Tökjó... én meg 5.5 colost néznék: az lenne az elefánt P7000 ,de az eddigi ismertetőkben úgy láttam abban nem
bírták bele applikálni 800 MHz-s fdd-LTE sávot...cáfoljon meg valaki pls...(elephone.cc, gizchina: nincs, vifocal.com és más shop: van)A JiaYu- S3 esetén van, és a gyári terméklap büszkélkedik is a LDS Laser-Antenna-Tecnology-val hogy az milyen csudijó vételt fog biztosítani...Hát kérdem én ilyen antenna csík miért nem lehet a P7000-ben is ?
kb. $200
Mindenkinek jó kütyüs Újévet!
-
stmiklosi
tag
válasz
RVR400 #94664 üzenetére
Nem értelek!
4 ilyen 2GB-os példányom van, 2-3 évre visszamenően, hibátlanul teszik a dolgukat.
Az hogy hackeléssel 16-32 GB-ot csináltak belőle, arról nem a 2GB-nyi (van 1db. 4-es is) rész tehet. Az a része hibátlan és nem sz@r, még egyszer: hibátlanul teszik a dolgukat.
És jóval több specifikációnak megfelelő, igen jó áron vásárolt SD kártyám van. Nem volt még olyan SD kártyám, amelyik elpusztult volna, legyen az itthon vagy kintről vásárolt.
Te láthatod másként, ehhez jogod van, de én nem értek vele egyet.
Üdv: StMIklos -
Crytek
nagyúr
A Kodak után az Energizer is beszáll az okostelefonok piacára
-
stmiklosi
tag
válasz
RVR400 #94657 üzenetére
Szevasz!
Ez igaz, de az 1650-et visszakapom, azaz ingyen van.
Mondhatnád mire jó?
Navigátorba bőven elég, nem kell bele egyszerre a fél világ.
Meg sokszor úgy kell valamiféle kütyüt éleszteni, telepíteni, unbrickelni hogy: egy üres, formattált kártyára másold rá ezt.......
Meg olykor az OTG-s tabba, telefonba dugva fényképet, videot lehet külön manipuláció nélkül rávarázsolni, mutogatni ezzel:
Jobboldali része microSD kártya fogadó/normál USB dugó, bal oldali része micro USB dugó.Üdv: StMiklos
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Minstrel #94658 üzenetére
Nem merem kimondani. Alairasomban szivecske mellett.
Egyebkent szandekosan irnak a webshopok kifutott vagy eppen hianykeszuleknel irrealisan alacsony árat, igy az ember odakeveredik es bar nincs de korbenez ott mas keszulekert...mert olcso volt amit keresett es akkor biztos mas is az...
-
Minstrel
senior tag
válasz
CoolBoy323 #94656 üzenetére
Nincs sajna, tudom volt, de lemaradtam róla, de most nagyon kevés van náluk. Biztos már utolsó darabok vannak ebből.
Esetleg tudtok ajánlani hasonló tulajdonságokkal valamilyen újabb telefont? 150USD-ig, 5" HD kijelző, OTG ami kellene és valami ismertebb gyártó legyen.
-
Minstrel
senior tag
Pandawill-en ilyenkor mi van? [link] Csak nálam nem látszik vagy ez azt jelenti, hogy már nem árulják?
Van még bolt ahol van ilyen adó biztosítás?
-
stmiklosi
tag
válasz
wwenigma #94651 üzenetére
Szevasz!
Természetesen a kényes, sebességet is igénylő helyekre én is itthon, garantált minőségűt veszek.
Azért halkan megjegyzem, garancia ugyan van rá, de hogy honnan veszik, ki tudja? A festék, amit rászitáznak, mindent elbír.
Azért tény, hogy ilyenekkel sose volt problémám, mert bolt ahol vesszük másnap elérhető és nem engedhetik meg maguknak a hitelrontást. Kis kínai meg messze van és igen értetlen, képet nem tudja megnyitni rendszeresen, úgyhogy mostanában minimum 2 helyre feltöltött anyagot kap.Postással igazad van, hogy nézed az érdekeit, meg a magadét, de én cégre kérem, a szokásos postával hozzák el, sem a postás, sem én nem fáradok, semmi kellemetlenség, kényelmetlenség sincs az ügyben.
Néha kollegáim kérnek ez-az rendelésére, de tudják, hogy ez az Ő kockázatukra megy.
Azt nem állítom természetesen, hogy mindig-minden happy, volt természetesen bukás is, de összességében elenyésző, és inkább csak a legelején.
Hja! saját kárán (is) tanul az ember a legtöbbet, de nem volt nagy a tandíj!
Na mégegyszer mindenkinek:Boldog Új évet! StMiklos
-
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim!
Mindenkinek eredményekben meg RAM/ROM-ban gazdag Új évet kívánok! -
jeni
félisten
válasz
stmiklosi #94647 üzenetére
Hello
Nekem meg egy Samsung 64GB bontatlan SD karit kaptam adapterrel. Na az hol ment,hol nem a telóban.
Az ürge kézzel lábbal tagadja,hogy hol vette. Vissza venni meg nem hajlandó,ezt az OLX hirdetésén találva vettem meg egy Bp-i sráctól.24 órán belül jeleztem neki,hogy hibás,azóta semmit nem tett. Még ha a fél pénzt vissza adná akkor egye fene,de NEM. Még ma is hirdeti,az OLX vezetősége nekem adott igazat,próbáljak egyezkedni vele mert a kettőnk dolga,de szabályzat ellenes,megtévesztő hirdetést felrakni az már nem probléma!
Amerikában jártam stb... Na én így jártam. Most tesztelem aztán kiderül mit dob majd ki.
6000 Ft érdemes feljelentés tenni? Szerintem elhajlítanának vele a zsaruknál. -
-
stmiklosi
tag
Szevasztok!
Mindenkinek kütyükben Boldog Új Évet és kis kínaíval vívott harcában sikereket kívánok.
Üdv: StMiklos
Jól indul az év!
Tegnapelőtt kaptam meg 2 db liciten nyert 32GB-os micro SD kártyámat (ca.1650/db), csodát nem vártam. mindkettő valójában 8GB-os, de az sem összefüggően, hanem innen-onnan szeletekben.
Ezt itt nem látni, de a tesztelés folymatában látszott.
2GB-ra formázva használhatóak, korábbról is van 2 ilyen refundolt. (Mint látjátok, hitem nem vesztem).Tegnap este 8 óra tájt DISPUTÁLtam PP-vel, most reggelre visszaítélték a pénzt.
Kaptak 2 ilyen "képet"... -
Crytek
nagyúr
2-3GB-os DDR4-es 64 bites ,4G-s 64GB tárhelyes ,4.7"-os, lálipáppos 60ezer ft alatti telefonokban gazdag új évet mindenkinek!
-
hevizms
addikt
Boldog új évet minden fórumozónak!
-
b0bcat
addikt
Kínai ketyerékben gazdag új évet kívánok minden kedves fórumtársnak!
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Max 32k-ért a mall-nál árult zopo zp780-nál van jobb vétel. Számlás magyar garis kéne. -
sbwolf
aktív tag
Nem unjátok még?
Boldog Új Évet! -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Laza... #94633 üzenetére
Nagyon jó developereink vannak, ez mindenféleképpen hosszú távon is jot jelent ez. Lasd 5.0.2 Lollipop. ^^
Csupan kisereltezesbol lebeg elöttem a v5MAX mint opció de félek.
RVR400: G2F is korrekt opcio, jelenleg 30-ba megáll ha az a design,méret jön be. Baratnénak ugye avvan.
Kicsit örülök hogy ellopták az F1-et...
-
RVR400
veterán
válasz
Dominó85 #94583 üzenetére
Akkor sok sikert a Vibe Z beszerzéshez.
Az egyik 5" a másik 5.5", Core helyett ami 4.3"-os nem tévét kell ajánlani. Amúgy meg kb 50 készüléket lehetne ajánlgatni. De akárhogy is szépítjük, jelenleg a V5, ami ár/teljesítmény/minőség/support bajnok...
(#94627) Dominó85: Az F1-et istenítették itt millióan, mikor annyiért jóval jobb telót is lehetett venni, ami előnye volt, az az akksi. Bár tény, hogy a G2F-et is sokan magasztalták, de pl a V5-tel jelenleg egy árban kapható.
-
peestike
senior tag
válasz
Dominó85 #94627 üzenetére
én nem azt mondtam, hogy "csak és kizárólag ez a teló a best buy Kínából".
a sorokat olvasva a közösség véleménye szerint valóban jó.
a meizu-ról is van véleményem:
majd a pontos árak, ha valóban kiderülnek eldöntik, hogy best buy lesz e, amiben még nem vagyok biztos.
de várom már az itt használható lenovo lemon-t és a beharangozott olcsó xioami-t is.(#94633) Laza...: mi az a 4 típus?
-
Laza...
addikt
válasz
Ha már megszólítottál ...
Nem az én best buy telóm a v5, de nem szajkózom miért - akinek van, tudja.
Nem tudom mi lesz a következő, lévén az én komfortzónámon kivül esik az 5+", próbáltam, nekem sok az 5,5", és az emberek 90%-nak szintén sok. Azt ugyan mondtam hogy lesz Meizu(m) (jön is), de nem azt mondtam hogy ez lesz a best buy, nagy blődli lenne kijelenteni előre ilyesmit.
Megkóstoltam viszont azt, amiben még soha nem volt részem, nevezetesen ha egy telefon forráskódja nyílt, akkor mire képes egy közösség. Ne keverd a fogalmakat, a portolás az gányolás ehhez képest. És sajnos ilyen teló nem hiszem hogy hamarosan lesz ismét (nyílt forráskód, jó hardver/kamera, jó ár/érték arány). Másik kérdés, hogy igazából a snapi 400 még ma is mindenre elég. Lassan írva: bármire.
Az hogy Te kísérletezésre biztatod az embereket, az nem egy okos megközelítés, mert
szopninagyokat senki nem szeret, szeret viszont megfizethető, bevált telót venni. Az hogy power bankos telefont veszel, és kiabálod milyen fasza, majd 2 nap múlva szidod átkozod a kínai felmenőjét hogy gyak. egy fos, és át van benne írva minden adat, és ezt hallgatjuk itt hetekig, az meg a Te bajod, de szívesen olvassuk ezután is a csodafonokról alkotott véleményedA kísérletezés lehetősége a tied, mi pedig (tátott szájú publikum) ezután is olvassuk az élmény beszámolóidat.
Most jön 4 féle készülékem, majd ha tudom melyik a best buy, elsőnek értesítelek róla
-
harcikoca
senior tag
everbuyingrol rendelt már valaki?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Nem tart vissza senki. Bye.
Azt meg mar megbeszeltuk hogy nem azert best buy mert valaki azt mondja hanem azert mert jó. Ennyi.
Azt nem is minositenem ahogy Te beszélz az ún. színvonalról. Nem te fogod megmondani. Ha meg azt vesszuk hogy direktbe ezzel lehülyézel mindenkit akinek tetszik egy adott telefon.... ez a szánalom.
-
gipsztigris
addikt
-
Dominó85
addikt
válasz
peestike #94588 üzenetére
Azt viszont ne mond nekem, hogy csak és kizárólag ez a teló a best buy Kínából. Mert mindenenki csak ezt ismételgeti. Olyan hatása van már ezeknek a posztoknak, hogy minden más xar, csak a V5. Ugyanez volt anno a Jiayu G2F esetén is, de ott legalább nem istenítette mindenki a telefont. Mindegy, ebben a topikban majd Laza kövi szerzeménye lesz a best buy szajkózott telefon. Nevezetesen a Meizu M1... uncsi nagyon. Aapelme idejében ez a topik klasszisokkal színvonalasabb volt. Marad a Gizchina nekem.
-
svgyula
addikt
válasz
Wolfskin #94622 üzenetére
Szia! Az én telóm is olyan, ha valami gyenge töltőt használok akkor még a szinten tartással is gond van pl. GPS és autós töltő! A gyári töltő pedig max 2 óra alatt fullra löki a 3100-as akkumulátort. A régi "normálisan" működő töltővel meg a duplája az idő vagy ha nincs más marad egész éjszaka a töltőn. A huawei y530-as töltője 1,5 óra! alatt 15%-ról 25%-ra
volt képes tölteni! Nagyon valószínű, hogy nem csak a töltő áram hanem a terheléskor leeső feszültség is rendesen befolyásolja a töltési időt. Bár ez az utóbbi töltő nem biztos, hogy egyáltalán képes lett volna valamikorra feltölteni.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Wolfskin #94622 üzenetére
Mint ahogy a ZTE V5 mostanában az ajánlott keszulek (még ha egyeseknek nem is tetszik, hahahaha...) ugy töltőből is csak egyfélét tudok ajánlani ami best buy. 2 USB port és max 2,1A amit le is ad Home SA 2100SET USB - töltő szett. 2190ftért a közelében nincs jobb ajánlat, es nem csak rá vannak irva a specifikacioi hanem tudja is...
-
GeriCool
aktív tag
Jónap!
Ilyen telefonom kijelzője ejtésből származóan berepedt. Lehet, hogy cserélném. A telefon sebessége számomra megfelelt és a kijelző is elfogadható volt számomra. Tehát a specifikációi megfelelnek. Viszont voltak bosszantó dolgai (zöld kamera, használhatatlan GPS, és nálam a sd kártyát se kezelte jól).
Szóval keresnék ehhez hasonló készüléket, a kijelző lehet kisebb is. Viszont a GPS-nek jó kell, hogy legyen mert azt használnám (iGO, Waze). + elvárás esetleg 4.4 rendszer
Ami megkötés, hogy lehetőleg itthon beszerezhető legyen illetve magyar nyelv.
A fekete leves pedig a kb 40 forintos ár.
Jelenleg a fórumot olvasva a Lenovo A536 találtam, de gondoltam megkérdezem itt a témához jobban értőket.
Előre is köszönöm! BUÉK! -
Wolfskin
őstag
válasz
KamuMazsola #94620 üzenetére
ebben igazad lehet, szerintem ez a note hármamnál 1800mA lenne, (3100mAh akksija van), de ezt egyik töltő sem tudja. sőt van, amelyik még annyit sem tölt, hogy életben tartsa a készüléket beszélgetéshez. volt már, hogy 5% aksinál töltőre volt dugva, telefonáltam és lemerült. akkor kezdtem tesztelgetni a töltőket, kábeleket. van amelyik csak 300mA-t visz át. viszont ha nem sürgős, van, hogy nem az "1200"-re, hanem csak a "700"-as töltőre dugom estére, hogy kímélje az aksit. de ezt nem a teló szabályozza le, hanem a töltő nem tud többet. viszont ha valami nagy bika táppal tölteném, arról sem venne fel többet a teló 1200-1800mA-nél. tehát akkor jó lehet a 2A töltő, az a teló által engedett (vagy a kábel által átvitt) maximunon fogja tölteni az aksit.
de mondom ezt úgy, én nem értek az elektronikához, csak ezt mutatja a tapasztalat. -
Potzee
addikt
antelife hírlevél
efox hírlevél
coolicool = efox ...
globalizáció -
KamuMazsola
őstag
válasz
Wolfskin #94618 üzenetére
Az a lényeg, hogy az 5V állandó és a készüléked akkora áramot vesz fel amennyire szüksége van, amennyire a beépített töltésvezérlő be van állítva. Ha 2 ampernál többre lenne szükség akkor erősebb töltő kell. Ha kisebb töltőáramra van szükség, akkor jó ez a töltő és a készülék elektronikája fogja szabályozni nem a töltő.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610 #94589 üzenetére
MICSODA?
Mentem beszarok!
30% a vámbiztosítás a pandán ha DHL-el rendelsz? Itthon meg csak 27% az Áfa...
-
Wolfskin
őstag
na mindegy, én így tudom... egyébként az androidos app kb hasonló értékeket mutat, mint a charger doktor, egy kis kütyü, ami szintén nem professzionális cucc, de sacometrikusan mutatja az átfolyó áramot az usb kábelbe iktatva. tehát mivel együtt mozognak, gondolom, hogy a 0.3A és az 1.1A-es töltés közt mégis lehet valamennyi eltérés (ha nem is pontosan annyi), ami a töltők és a kábelek cserélgetéssel szignifikánsan változik. a max töltőáram pedig 1800mA lehet, szerintem ennyit enged az készülék, ezt írja a program is.
az pedig, hogy a kisebb töltőáram/lassabb töltés jobb az aksinak... hát nem tudom, én úgy tudtam ez olyan, mint a gravitáció...
de én nem vagyok egy elektromos, úgyhogy biztosat nem tudok.@(#94615) KamuMazsola tényleg nem értem, most hallottam először, fingom sincs róla
először azt hittem, valami szilveszteri tréfa... de akkor ezek szerint akkor van ilyen?
-
Wolfskin
őstag
válasz
tfalcon96 #94607 üzenetére
úgy olvasom 2A-el tölt... azért az a legtöbb aksinak nem használ...
max 1-1.2A-al illik tölteni. de egyébként sok múlik a kábelen is. galaxy telefonokra van egy jó progi, a (Galaxy Charging Curent), az elég pontosan mutatja a töltőáramot, azzal szoktam tesztelni: 300-1200 mA közt vannak a kábelek. vagyis a max a töltő korlátja, azt hiszem (logitech USB töltő) -
tfalcon96
aktív tag
Kicsit off, de szerintetek ez milyen töltő?:[link]
-
Wolfskin
őstag
sziasztok,
van egy zgpax s9 telóm, android 4.2.2
szeretném kérdezni, hogy a közelségérzékelőt lehet-e kalibrálni, érzékenységét állítani? mert ha újjal letakarom, akkor elsötétül hívás közben, de ha csak a fejemhez tartom, akkor nem, folyamatosan kapcsolgat mindenféléket, hallom, mert rezeg is hozzá. elég zavaró. ha kikapcsolom a képernyőt az off gombbal, akkor meg a vonal bontása egy félperces procedúra: feléleszteni, billentyűzárat kikódolni, dialert aktiválni, stb.
van erre megoldás?
és még egy: általában kihangosítva szeretek telefonálni, de ezzel nem lehet. a partner nem rosszul hall, hanem konkrétan semmi: hallo, hallo, csak libagágogást hallok...
ezen lehet állítani? -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
weinmaker #94599 üzenetére
" hogy használhatóságban befolyásoló tényező-e a kevesebb vagy több ram/rom?"
Itt a topikban nincsenek mágusok vagy jósok vagy ilyesmi....
A kérdésedre majd te vagy aki használja , fog tudni válaszolni, van aki vígan el van 512MB ram-al van aki elvan 1GB-al, nálam alap a 2GB. Csak a tárgyilagosság kedvéért, ha használsz vibert, Facét, GC-t meg hasonlovakat akkor előbb utóbb az 1GB ram is kevés lesz! Ha telefonnak használod a készülékat és nem Info-Multimédia centernek akkor elég lehet az 1GB.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- Politika
- Milyen egeret válasszak?
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Plágiumvádak a Bungie ellen, ezúttal a Marathon érintett
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest