-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
válasz
#45553408 #95191 üzenetére
Elvileg a SoC energiatakarékosabb. Gondolom igazán a 64 bites programok használatával lesz bizonyos gyorsaságnál optimálisabb energiafogyasztás. De ha azt nézzük, hogy a mi telonk 5.5"/1080p/2700mAh a 920 pedig 5.2"/1080p/2300mAh. Nem sokkal lehet karcsúbb. Amúgy a lányomnak nagyon tetszik.
-
Arween
senior tag
Fényképezés terén olyan 60-80 e árkategóriában max 5" kijelző + 2gb ram melyik telefon lehet a nyerő?Esetleg létezhet olyan kínai teló amiben a videó felvétel sebessége is állítható?
-
villles
csendes tag
Sziasztok!
NFC képes mobilt keresek. Már találtam párat: a zopo 3x, 999, zte nubia z7 mini-t.
Ezektől olcsóbbat hogyan találhatók? (a kínai shopoknál sehol nem tudok NFC-re szűrni) -
bladegery
senior tag
Udv!
30 ezer forint korul lehet kapni valami hasznalhato csinafont?
Nincsennek nagy igenyek, ocsemnek kene, nem baj ha nem nagy a kepernyo csak legyen benne egy kis ero, ne legyen lassu.
Kosz. -
Enikő92
tag
Sziasztok, valaki elmondaná nekem, hogyan is kell használni a gesztusérzékelőt?
Köszi!
-
svgyula
addikt
válasz
wwenigma #95124 üzenetére
Szia! Nem mindeni veszi úgy meg a telefont, hogy egy "üres"
memória slot van benne mint számítógép alaplapon
Ezért a telefonba muszáj annyi memóriának lenni amennyit beleraktak
Nekem sem kell mind de nem tartom"pazarlásnak". Ez pont olyan mint a pénz
Nem kell több mint amennyi éppen kell de megnyugtat ha van
Ha valakinek van pénze megvenni egy millió csigamiga RAM-os telefont és csak filmet néz rajta az legyen az Ő saját döntése........
Már most is lehet gond (persze ezt orvosolják) vagy nem?
-
ben-ga
tag
ezt használja valaki: lmt launcher
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
synyster725 #95164 üzenetére
Most jut
eszembe..fejembe.. a MI2S is tud TDB-t nem?? Megpróbáltad a másik partíciót is? -
Mercutio_
félisten
válasz
synyster725 #95172 üzenetére
Hm, belső memó gond, az szívás lenne.
Még olyan tippem van - bár lehet hülyeség, majd cappa mester javít, ha tévedek - hogy a recovery alatt és a rendszer alatt eltérő kernel van/lehet, esetleg ebből is eredhet probléma.
-
CUBOT X9-et fogott már valaki a kezében? Ezt már magamnak is megvenném.
-
Mercutio_
félisten
válasz
synyster725 #95169 üzenetére
Nem lehet, hogy az SD-kártyád haldoklik, és emiatt botlik a rendszer, illetve problémás a felrakott többi rendszer is?
A másik tipp: Minden egyes rendszer felrakás előtt csináltál recovery-ben wipe-olást a megfelelő részeken? -
buca84
őstag
válasz
synyster725 #95161 üzenetére
Topikjában nem segítenek?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Fakereszt, gari fele erdemes nezelodni ha van rá...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Fastboot módba még ellehet érni??
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
synyster725 #95161 üzenetére
Érdekes amit művel, nekem ugyan vibe z van , de lehet segìt.... nyilván ez nem helyes működés, én ha ennyire hibás működést tapasztalok ( ez többnyire a wipeok hiánya vagy nem megfelelő recovery miatt van), tapasztalok akkor downgrade-elem egy gyári 4.2 re, persze mindent pucolva róla!! Ha gyári megy akkor mehete fel az újabb rendszer. Nos ez nem biztos , hogy nálad bejönne. A miuiandroid.hu-t ajállom vagy keresd itt ph-n wajk kolegát ő lehet , hogy tud segìteni.
-
törölt tag
Félreérted. Az MTK Control -t nem kínomban használom, mert csak ez megy root nélkül. Már telókeresgélés közben is tudtam, hogy ha MTK lesz, akkor ezt fogom hozzá használni. Egy plusz súly volt a mérleg MTK -s serpenyőjében, mivel Snapira nem találtam hasonlót. A fő feladata a slotok kezelése lesz, ha majd beindul a kétkártyás üzemmód. Ezzel szeretném megakadályozni, hogy az Android szerint magasabb prioritású GSM hívás megszakítsa a folyamatban levő VOIP hívásomat. Az adatkapcsolat mód váltogatás csak plusz lehetőség.
1. A Gravitybox egy általános alkalmazás, ami az OS felől kezeli a beállított funkciókat. De az MTK Control biztos, hogy nem ilyen, mert a kapcsolóinak a működését nem lehetne Android SDK -val megcsinálni. Tehát mindenképpen vmi spec. MTK -s alkalmazás. Eddig azt gondoltam, hogy közvetlenül a kernellel kommunikál, de akkor nem működne root nélkül. Úgyhogy valószínűleg az engineer mód kódjaival operál. De akár így, akár úgy, mindenképpen közvetlenebb a mód, mint OS -en keresztül.2. Ha jól sejtem, akkor a Gravityboxos megoldás csak manuális kapcsolású lehet (talán parancsikonokon keresztül lehetne automatizálni). Én viszont nem szeretném manuálisan kapcsolgatni, hanem a teló kapcsolja magától. Pl. kikapcsolt kijelzőnél valószínűleg nincs szükség a 4/3G -re. Tehát, kijelző kikapcsolás után pár perccel, a teló álljon át 2G üzemmódra és csak kijelző bekapcsoláskor, vagy csak bizonyos alkalmazások indulásakor váltson az erőforrásigényesebb adatmódra. Ezért lényeges, hogy az MTK Control kapcsolói automatizálóból is vezérelhetők.
Egyébként úgy néz ki, hogy a mél nem jutott el hozzá, mert az már két napos, de a Playen, az értékelés után pár órával már válaszolt:
"Hi, will try to add support for 4G, but will need the user community to help test it, since I don't have any Mediatek with 4G to test it. Thanks"
Úgyhogy a hétvégén vszínűleg rootolás lesz, hogy hozzáférjek a logcat naplóhoz, mert sztem azzal tudok neki a leghatékonyabban segíteni.
kigyo70:
Amikor ezt a hibaüzenetet kapod, akkor a teló csörög tovább? -
synyster725
csendes tag
Sziasztok! Előre is elnézést kérek, tudom, hogy ez nem az a topic, de már nagyon el vagyok keseredve mert eddig senki sem tudott segíteni. Egy Xiaomi MI2s-em van, ott kezdődött a probléme, hogy frissíteni akartam szokásosan a telefont, aztán valami hibát írt, ki utána már nem is akart rendesen indulni, Ezután visszaraktam rá a gyári romot, ekkor már itt kezdődött a gond, ugyanis lefagyott és újraindult állandóan. Próbáltam több romot is rárakni, de minddel ugyan ez volt a gond. Így próbáltam használni egy darabig, ám egy idő után eléggé zavaró, ha mindig lefagy. Raktam is rá egy programot, a mydroidsystemet, ez írt ki néhány hibát h nem talál valamit. Ma újraakartam rakni ismét a romot, mert fényképezésnél már nem akarta elmenteni a képeket, először el is indult, de itt is lefagyott, és utána megint próbáltam egy másikat rakni ár, de az utolsó újraindulás óta már be sem akar kapcsolni. Se a led nem világít töltésnél, semmi jelet nem ad. Tudom ez nem az a topic, már írtam a Xiaomi topicba is, de ott nem tudtak semmi érdemlegeset válaszolni, ezért remélem itt lesz valaki, aki tud nekem segíteni. Előre is köszönöm aki segít
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
kigyo70 #95153 üzenetére
Ha volt mentésed akkor igen! Ha nem, akkor kellene a gyári rom. De mi a hiba jelenség? Egyébként ez a klónos topik
-
kigyo70
újonc
Sziasztok. Segítségre lenne szükségem. Vettem egy s5 sm-g900h clone telefont és csináltam egy gyári beállítást. Azóta megbolondult a telefon. Helyre lehet hozni ezt valahogy?
-
pazirezz
tag
Sziasztok!
Lehet rossz helyen kérdem, bár biztos jár erre valaki, aki tud segíteni
Adott egy Coolpad F2 (8675-W00), amiről a kínai app-okat szeretném "legyilkolni".. . root-olni sikerült, google play-t is tudtam rá tenni .. de a CoolUI-ban található számtalan kínai programot nem merem ész nélkül törölni, hátha "letérdel", és akkor kezdhetem az egészet újra .. . (nem volt egyszerű számomra se a root, se a play telepítése
)
Ha valaki csinált már ilyet, h mit és milyen sorrendben szabad törölni, kérem ossza meg velem
-
törölt tag
válasz
WOT-H-A-C #95135 üzenetére
Köszi, de nincs ebben ennyi! Beírtam egy értékelésbe a Playen (láttam, hogy válaszolt egy másikra, úgyhogy talán észreveszi), meg írtam neki egy mélt. Elég gyatra az angolom (bár kütyü témakörben szinte folyékonyan olvasok
), de ez annyira egyértelmű igény, hogy ha csak annyit írtam volna, hogy "Stone 4g!", akkor is értené. Itt csak azért dobtam föl, mert ha többen kérik, az talán jobban motiválná. Bár elég fura a userek gondolkodása. Látod, a ZP999 topikban is az akkuidő az egyik fő műsorszám, ugyanakkor csak kevesen használják az adatmód váltást, mint lehetséges energiamegtakarítási módot.
-
fi:zi'k
nagyúr
THL T6s-t honnan lehet a németeknél beszerezni?
Egyéb alternatíva méretben, árban és fehér színben? -
cs.zs.
veterán
válasz
Mercutio_ #95133 üzenetére
Erre mindenki figyeljen oda!
22 euróig vám- és áfamentes a cucc,
22,01-150 euróig 27℅ áfa + 1500 Ft vámügynökségi díj jön hozzá,
150,01 eurótól pedig ezeken felül még 10℅ vám isAz áfa kiszámításakor nem azt veszik alapul, hogy a vásárlás pillanatában mennyibe került a termék (Ft-ban) , hanem az adott vételárat (USD- ezt kell igazolnod) a vámeljárás napján aktuális MNB középárfolyamon váltják! Tehát ha 3-4 hét alatt még a Ft is gyengül, azzal is beszopsz!
Én nov 15-én 135 dollárért vettem egy Lenovo P780-at, amire a bankom 33.114.- Ft-ot vont le az egyenlegemből, az áfa kiszámításnál 1 hónappal később 32.868.- Ft-ot vettek alapul (szerencsém volt)
-
törölt tag
Ide is beírom, hátha!
Próbálgatom 6595 -ön az MTK Control -t. Szerencsére Tasker plugin, így az E-Robot is kezeli. Nagyon jónak tűnik. Legnagyobb meglepetésemre, símán tudom vele kapcsolni a 2/3/4g -t, root nélkül. Sajnos, csak lefelé, mert vissza csak 3g -ig tudom kapcsolni. Hiányoznak a 4g opciók. Ha vkinek megy az Angol (vagy a Portugál), akkor esetleg írhatna egy fejlesztés -igényt. Több kérés, talán nagyobb "kedvcsináló". -
válasz
kriminális #95127 üzenetére
Tök jó készülék lesz, összegyűlt rá a kívánt 150.000USD. (De az ára durva, mivel 150.000 HUF körül lesz)
De az IP69 vajon honnan jött? Csak mert 8-as a legmagasabb szám a vízállóságban...Bár valószínűleg nem ennyire ellenálló, de nekem szimpatikusabb ez a készülék. Jó hardver, IP68, ráadásul csak 50k az ár
-
cs.zs.
veterán
válasz
juventusfan #95126 üzenetére
Szia,
Ekkora összegért már mindnek illene jónak lenni. Én ekkora öaszegből 4 db- ot vettem, és én ezekkel is teljesen elégedett vagyok.Diegho
410-nél már jobb a helyzet ? (Olyanom nem volt még, és ahogy most látom, nem is lesz) -
kriminális
csendes tag
Hello,
Nézte valaki a sonim XP7 Extremet ?
(IP-69 ! 4800-as akksi!) -
juventusfan
tag
100-130 ropi környékén jó dualos telókat tudtok? Kivéve g3
-
cs.zs.
veterán
válasz
Blue Eagle #95116 üzenetére
Jóvanna. Ne tessék már mindent észrevenni...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
trebrona #95121 üzenetére
Ez a masik ami ertelmetlen dolog, minek akkor bele annyi memoria? Ures = pazarlás.... és igen ,most lehet jonni azzal hogyhádehainditaszalkalmazast gyorsabban indul. Nem érdekel. Ha előtöltve figyelne felfüggesztve a memoriaban akkor gyorsabban indulna, memhiany eseten meg adott sorrendbe ugy is kilövődnek...
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
wwenigma #95117 üzenetére
Valóban nem, ez egy stock 4.4.2. Csak arra próbáltam célozni, hogy nem véletlenül vették elő ezt a snapi400 helyett. Igaz, a mali400- nak nem barátja a HD felbontás, de hát csak összehozzák valahogy. Ügyes emberkék ücsörögnek ott - és gondolom ez olcsóbb is.
Bodrik11 nem rossz, ott aztán van tartalék kérem!
Ára ?
-
wwenigma
Jómunkásember
Atszamoltam, cakkpakk 130$ rendelve (35e) egy masik amin van HDMI az +10$ (37e), itthon a legolcsóbb zugbolti 57e. Egy 20assal olcsobb.
Fele ilyen tudasut (1G ram/16G rom) sokkal rosszabb kijelzovel (7" TFT 1024*768) megkapsz 20ért itthon de sok a baj vele a Win8.1 minimalis kijelofelbontas-igenyenel alacsonyabb felbontasu kijelzoje es a kicsi akku (2400mAh) miatt.... es ezen hdmi sincs.
-
GeriCool
aktív tag
Jónap!
Esetleg erre?
Köszönöm! -
andras888
aktív tag
Olyan telót keresek ami folyamatosan frissül ota-n keresztül, azaz nem kell romolgatni, és magyar nyelvű rommal vértezték fel.
A Honor 6 megfelel ennek a kritériumnak, vannak még hasonló mobilok?
(lényeg a magyar nyelv, ota frissítés) -
-
mrmft
senior tag
válasz
diegho #95100 üzenetére
Ekkora meretben mikor? 4,7 majd 5 collrol dumalnak, hogy ekkor meg akkor lesz, ami egyre tavolabb van de semmi konkret. Duma, duma ingyen reklam a Meizunak.
Xiaomi legalabb megcsinalta, lesz hamarosan remelem itthon is, magyar garanciaval. Mondjuk ebbe pedig a 800MHz LTE igazan benne lehetne.. -
WOT-H-A-C
veterán
"Ezután feltettem egy CPU-Z-t és kiderült, hogy Xiaomi 2014501 típusú telefonról van szó. 4 x ARM Cortex-A7 @ 1.30 GHz cpu-val (mt6582), Mali 400 MP GPU-val, 965 MB Total RAM-mal 720 x 1280-as felbontással. Kijelzőméretre 5.11 colt ír, belső memóriára 5.99 GB-ot, akkura 1000mAh-t."
-
trebrona
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #95095 üzenetére
Xiaomi Hongmi 4G / Redmi 4G TD-LTE 2014501 leginkább erre hasonlít.
Szerk: Ahogy az előttem szóló is mondta.
-
Klara_
őstag
válasz
[KgP].Robot #95095 üzenetére
Ez elvileg Redmi 1S 4G. Ehhez nem lesz magyar ROM, ne probalkozz a sima 1S ROM-okkal!
TD-SCDMA, TD-LTE halozatokon megy, itthon csak a 2G-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged