Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
Szevasz!
Bár én szoktam adni-venni Vaterán, de ilyesmit ott nem vennék. Itthoni más eladótol se.
Kínaitól sokkal hamarabb Ebayen keresztül mert mondhatni garantált a visszafizetés, ha rossz.
Vettem hollandtól, már hogy ne legyen kínai, az is rossz volt, őt is becsapták, jól "elbeszégettünk".
Sőt: volt, hogy kínai hibajelzésemre "eltanácsolt" egy szakszervizbe, hogy velük is nézessem meg, hogy tényleg hibás-e. "Elmentem", tovább reklamáltam, még a 4 Dollár bevizsgálási díjat is visszakaptam.
Ez egy pozitívan kirívó eset volt...
Összesen ca. 15 vásárlásból 4 volt rossz, pénzt mindig visszakaptam, így vannak 2 GB-os kártyáim.
Ez a mérlegem ezügyben. Amelyik jó volt és "elindult" egy se hibásodott még meg.
Üdv: StMiklos -
Crytek
nagyúr
-
WOT-H-A-C
veterán
ööö... köszi!!
akkor inkább ez de akik tudnak segìteni azok olvassák ezt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest