Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
csubuka
üzenetére
BUÉK,
most olvastam az sd kártya mizériát.
én vettem innen a fórumról pár éve 2db 32GB samsunng kártyát, és tudta is mindkettő a 32GB-ot, de kb. másfél év után minden előjel nélkül a, egyik pillanatról a másikra elhaláloztak. Semmi nem érzékeli, minden adat elveszett róluk. Azóta csak boltban veszek dobozos, hologramosat. Nem a kártya a drága, hanem az adatok, meg a sok macera a pótlásukkal.Tavaly (előtt) spontán módon vettem Shanghaiban egy 4TB (igen, 4 terabájtos) pendrájvot kb 4000 Ft-ért. Ravasz voltam, bedugtam egy laptopba, leteszteltem, az is annyinak látta. Négy napig madarat lehetett volna fogatni velem, olyan boldog voltam... mennyi problémám oldódott meg egy csapásra...

Aztán itthon utána olvastam, azon az őszön mutatta be a Kingston a Cebiten a 2 TB pendrájvot, kb 400.000 Ft-os áron... Huh, akkor én nagyon átvertem az eladót gondoltam, de a bogár ott marad a fülemben. Tovább bolygatva kiderült, hogy a vezérlőcsipet krekkelik, valójában 2GB a kártya, de arra sem használom inkább, nem bíznék benne.
Visszagondolva mégis azt mondom megérte, 4 napig voltam boldog 4 ezer Ft-ért. Itthon hol van ilyen ár-érték mutató???
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Escape from Tarkov
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest