- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali processzoros kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Komoly GPU a processzorban: AMD Phoenix APU-k tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
vlevi #119232 üzenetére
Szia! Lassan 2 éve használok 5"-on ilyet! Soha semmilyen gond nem volt vele. Amikor teljes képernyőn idul bármelyik apk akkor automatikusan eltűnik pont úgy mint a windows-nál és pont úgy jön elő mint ott az ujjammal meghúzom felfele és ott is van! Ha visszatérek a programhoz akkor szintén eltűnik. Mi lehet ebben a probléma? Soha nem is értettem ezeket a gondokat. DE erre is van egy elmés megoldás! Ez egy olyan fólia ami kivezeti a gombokat a kijelzőn kívülre! legalább is a honor-hoz kapni ilyet!
-
bojtix
tag
válasz
vlevi #119119 üzenetére
Most még engem is a B20 hiánya zavar jobban, de a xia egyre korlátozó és szűkítő hozzáállása, hogy "MI tudjuk mi a jó neked!" ahhoz képest, hogy korábban akár teljesen függetlenül tudtál két különböző rom-l létezni (win-linux párhuzamot vonnám) vagy mert kihasználtad és-vagy csak próbából, mások mit tudnak kihozni a masinádból.... Szította a tüzet alattuk, hogy egyre jobbak legyenek, sőt elvileg tömérdek portolt rommal kezdték vas nélkül bizonyítva tudásukat "Akár jobbat is tudunk írni mint a gyári...!"
Mára elvétve találsz portolást és eljöhet az az idő is, hogy ritkábban jönnek a rom frissítések + a régi készülékekre nagy ívbe tojnak...(#119120)
Nem tudom, hogy a HD hívás kavar e be, de az hogy ma reggel Göd alsón még volt 3G és Göd felsőn már csak 2G. Nem túl biztató a 3G valódi támogatását illetően.
A 2G-t mindenképp nyomatják, mert alapként kell + az ipari kártyák is azon tolják, ami nem kevést fix bevételt generál a szolgáltatóknak -
bojtix
tag
válasz
vlevi #119107 üzenetére
Sajnos azt tapasztaltam (+ a szervizes kollégáim is megerősítették), hogy az ősszel bekapcsolt telecom 4G-s hálózata rosszat tett a 3G-nek. Elég sokat vidékezünk és nagyot esett mind a stabilitás, mind a lefedettség. Ahol korában tűrhetően dolgozhatunk, ott ma már gyakran 2G-nek is örülni kell.
Valószínűleg nyomják a jó népet a 4G felé (de ez csak "összeesküvéselmélet............") és hát sok kínai főleg a dualsim-k nem tudják a B20-t, így választhatsz a szolgáltatóktól vagy ha nem akkor kompromisszumokat kötsz vagy feltornázod a rászánt összeget...
Ez az egyik fő ok amiért váltani fogok a xiaomi-ról, a másik a xia hozzáállása, hogy egyre jobban szűkítenek és zárnak mindent.... -
Sanyesz.
őstag
válasz
vlevi #118528 üzenetére
Talán a GG üveg és az NFC maradt ki, bár ez utóbbi alig van egy-két modellben.
Ennyiért nem tűnik rossz vételnek.
Az akku kérdéshez egy mondat: jelenleg egy másfél éves THL 5000 készülékem van. Nem mértem le a pontos akku kapacitást, de a nejem 2200 mAh-s telefonját napokkal veri.
-
válasz
vlevi #118427 üzenetére
Mert?
Az összes hazai freki ott van, mit szeretnél még?
Band 1,3,7,20 , ezek vannak itthon, mi kell még?
B20 ott van.... 20(800)
Elvileg.
AMúgy, ott a topicja, kiválasztasz egy tulajt, írsz neki privátot, és megkérdezed.
-
válasz
vlevi #118416 üzenetére
Mielőtt a nem mindig karbantartott specifikációs táblázatot olvasod, érdemes gyorsan egy globális keresést végrehajtani a Google segítségével, és megnézni mi is a szitu..
Technology
GSM / HSPA / LTE
2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2 (dual-SIM model only)
3G bands HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
HSDPA 850 / 1700(AWS) / 1900 / 2100 - USA
4G bands LTE band 1(2100), 3(1800), 7(2600), 8(900), 20(800)
LTE band 2(1900), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 12(700), 17(700) - USA
Speed HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE Cat4 150/50 MbpsGSMarena pl..
-
MrChef
aktív tag
válasz
vlevi #118404 üzenetére
Igen, ezt szívás. Igazából hol ez, hol az hiányzik egy-egy telefonból.
Szeretném, hogy hamár van vodás mobilnetem, akkor 4G-zzek a következő 2 évben. Csak akkor meg arra kell építenem, hogy jelenleg milyen frekvencián sugároznak, és nem lehet tudni, hogy X hónap múlva hol tart úri kedvük.
A másik telóban nincs iránytű, baze, 50 Ft-os alkatrész.
Amelyik pedig jó lenne, abban halovány az akksi / ronda a telefon / senkinek nincs itthon. -
-
jeni
félisten
Helyszíni kipróbálási garit adott volna de ahhoz vinnem kellett volna kiszedő tűt,meg ott helyben vacakolni,mondtam neki otthon kibontom,kipróbálom ha rossz hívom,jeleztem másnap a srácnak,hogy rossz a kártya azóta nem reagált rá,majd 1 hónap után közölte,hogy 1 hó után már nem vállal garit,pedig anno 1 napon belül mobilon és emailban jelentkeztem.egyértelmű volt hogy becsapott. Még szerencse,hogy csak 6000 Ft-ba került a tévedéses vásárlás. Van egy 8GB kártyám ami annyi használható fel benne.Hát igen, az ember utólagosan mindig okos Az adapter nekem is furcsa volt,de az zavart legkevésbé.
Tanulság csak papiros garival vagy 10000 éves megbízható sráctól szabad venni,akár az aprón.Amúgy van pár emberke is azon az oldalon aki FAKE cuccot árul,az egyik egy hamisított Huawei vagyis honor 3C(W) nyolc magos azaz Octa Core néven hirdeti a mobilját eladásra,meg aztán a Koreai egyedi piacra szánt termékre hivatkozik.Épen tegnap az egyik srác a honor 3c topikjában írta meg,hogy valami alibaba oldalon vette és tegnap lefuttatva a hardveres részét aztán kiderült,hogy egy fizikailag 2 magos telefonról van szó Mali400 GPU-val. Biztosra veszem,hogy 50000 Ft felett vette azt a telót.
-
gipsztigris
addikt
Ezekkel tisztában vagyok,csupán azért írtam, hogy minden be van kapcsolva mert, egyrészről azt gondolom, hogy az "okostelefon" azért okos,mert állandóan készen áll mindenféle feladatra, másrészt meg rengetegen arra hivatkoznak, ill. azt kérdezik ha üzemidőről van szó,hogy a a jelzett elemek be voltak-e kapcsolva. Természetesen tudom,hogy "hányas a kabát", de a kedves "barátom" kapva kapott az alkalmon, és azonnal belémkötött.
-
beg
veterán
Igény kérdése. Akik a legújabb 6D-s kardozósba...ósgyorsulós játékot nyaggatják, azoknak kell. Aki fel akar vágni a szomszéd srácnál a 7000x11000 felbontással, annak kell. Mindenki más meg abból él szépen, ami van. Hála az égnek elég színes a paletta, mindenki választhat kedvére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- ASUS routerek
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest