Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
terra052
őstag
válasz
hungobungo
üzenetére
Mire figyeljek, ha eredetit keresek? Szemezek vele egy ideje.
-
Dominó85
addikt
válasz
hungobungo
üzenetére
Szia,
én már 3 hónapja használok egy ilyen Piston II-es fülest. Elvileg kevlár szövet van rajta egészen a hangerő szabályozó és felvevő gombos részig. Külsőre nagyon minőségi a cucc. Én eredetit vettem a Pandawillről. Akkor akciósan volt 21.99USD, de a panda-pontoknak hála én 17USD-ért szereztem be. A Xiaomi Hongmi-n érdekes módon ha beszélgetésre akarom használni a fülest, akkor a Hang beállításoknál a Xiaomi Piston II-es füles ikont érdemes, míg zenehallgatáshoz (a nagyobb basszus és tisztább közép hangok miatt) a sima füllhallgató opciót kell tapizni. Zenénél az EQ-t is be kell állítani személyre szabottan.
Rosszat nem tudok elmondani eddig a fülesről. Ahogyan te is írtad, nagyon minőségi még a doboza is. Munkahelyemen és a közlekedési eszközökön rendre megbámulják mi van a fülemben, min hallgatom a zenét.
A dobozra visszatérve, van benne 3*2db pót gumiharang (3 különféle méretben), egy fém ruhacsíptető és a füles maga (egy nagyon igényes kis műanyag/gumi párnában). Az eredetisége Barcode Scannerrel (abból is a Plus-ossal, fizetős!) könnyen leellenőrizhetjük a termék származási helyét. A kevláron van egy barcode, illetve a dobozon is van egy-kettő leolvasható.ITTEN osztottam meg jó pár képet a Piston II-ről.
-
tolvaj!
őstag
válasz
hungobungo
üzenetére
Kár, hogy nem alapfelszerelés
. A hongmi notehoz simán el tudnám képzelni 
Új hozzászólás Aktív témák
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rosszat nem tudok elmondani eddig a fülesről. Ahogyan te is írtad, nagyon minőségi még a doboza is. Munkahelyemen és a közlekedési eszközökön rendre megbámulják mi van a fülemben, min hallgatom a zenét.
A dobozra visszatérve, van benne 3*2db pót gumiharang (3 különféle méretben), egy fém ruhacsíptető és a füles maga (egy nagyon igényes kis műanyag/gumi párnában). Az eredetisége Barcode Scannerrel (abból is a Plus-ossal, fizetős!) könnyen leellenőrizhetjük a termék származási helyét. A kevláron van egy barcode, illetve a dobozon is van egy-kettő leolvasható.
. A hongmi notehoz simán el tudnám képzelni