- Projektor topic
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
Dominó85
üzenetére
Megerősítem az 1S gyors expo-t, tegnap megjött nekem is, lányom rögtön használatba vette. Nincs exponálás hang, először azt hittem hogy nem érzékelte az érintést, elkezdtem böködni és mindegyiknél fényképezett

Tettem fel pár képet, a téglásak kivételével esti, kicsiben még elmennek de nagyban vacak. Ma még készülni fognak nappali képek, majd töltök fel belőle. Ezek sima automata módban készültek, 'point and click'. Az esti képeknél is nagyon gyorsan exponál, lehet hogy valahogy lehetne beállítani hosszabb expoziciós időt is de még nem néztem, alig lehet a gyerektől megszerezni a telót.
Amúgy tetszik neki a telefon, meg a MIUI is bejön neki. Képről én csúnyának tartottam de élőben nagyon jó. Már pörög az agyam hogy nekem is kellene egy, az egyik Moto G-t meg eladom.Szerk: a link kimaradt, pótoltam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 16 Pro 128GB kártya független 100% akku 2028.09.24-ig gari
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest