Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZoleeWolf
tag
válasz
Perennis #138353 üzenetére
Hm, ha nem írod nem is vettem volna észre, hogy már nincsen a True Phone...
Pedig már régóta ezt használom, jelenleg is ez van a telómon.
Az XDA-n valami olyasmit láttam ezzel kapcsolatosan, hogy a Google új szabályai nem engedik, hogy a hívások, és az SMS kezelését más progi végezze mint a gyári alapértelmezett...
Ez egy újabb korlátozás mint a hívások rögzítésének tiltása a GDPR miatt? -
-
ZoleeWolf
tag
Hali!
Kis segítség kellene, jött a telómra (Lenovo s860 2gb) OTA frissítés, le is töltöttem, de a telepítésnél újraindulás után a TWRP-ben kötött ki a dolog. Gondolom TWRP miatt nem tudja felrakni...
Van valami mód hogy manuálisan telepítsem a frissítést? -
ZoleeWolf
tag
válasz
NickGrabowsi #79309 üzenetére
Én az ExDialer-t használom, az nem adja át a gyári tárcsázónak, legalábbis nálam nem. Viszont az igaz hogy egy kicsit fizetős...
-
ZoleeWolf
tag
válasz
NickGrabowsi #79292 üzenetére
Ezért nem biztos hogy romot kell cserélni, a Play áruházban lehet találni tárcsázó programokat.
-
ZoleeWolf
tag
válasz
cappa72 #50113 üzenetére
Próbáltuk a hangerő gombokat is de nem csinált semmit, csak a bekapcsolóra reagál, úgy hogy újra indul.
Érdekes egyébként, hogy root sem volt a telón, azt megcsináltuk, de nekem olyan mintha még se lenne jogunk változtatni a dolgokon, és ezért nem tudjuk az IMEI-t sem beírni. A mobileuncletools indításkor viszont kiírja a bal felső sarokban, hogy root. Lehet, hogy még se jó a root? -
ZoleeWolf
tag
Hali!
Kellene egy kis segítség egy BEDOVE HY5001 készülékkel kapcsolatban.
Az elsődleges legnagyobb baj, hogy IMEI vesztése van. Hogy ez hogy történt fogalmunk nincsen…
Az alábbi leírással próbálkoztunk:
[link]
De a szám beírása után a SEND AT COMMAND gombra kattintva fail-t ír kiA másik probléma, feltettünk a Mobileuncle MTK Tools-al CWM-et, elméletileg sikerült, legalább is a visszajelzések szerint minden ok. Aztán amikor újra indult recoverybe az alábbi kép fogadott:
A bal alsó sarokban ott van a recovery kiírás de nem lép be, a bekapcsoló gombbal újra indul a teló.
Kérlek segítsetek mert elakadtunk
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest