- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZoleeWolf
tag
válasz
Perennis #138353 üzenetére
Hm, ha nem írod nem is vettem volna észre, hogy már nincsen a True Phone...
Pedig már régóta ezt használom, jelenleg is ez van a telómon.
Az XDA-n valami olyasmit láttam ezzel kapcsolatosan, hogy a Google új szabályai nem engedik, hogy a hívások, és az SMS kezelését más progi végezze mint a gyári alapértelmezett...
Ez egy újabb korlátozás mint a hívások rögzítésének tiltása a GDPR miatt? -
-
ZoleeWolf
tag
Hali!
Kis segítség kellene, jött a telómra (Lenovo s860 2gb) OTA frissítés, le is töltöttem, de a telepítésnél újraindulás után a TWRP-ben kötött ki a dolog. Gondolom TWRP miatt nem tudja felrakni...
Van valami mód hogy manuálisan telepítsem a frissítést? -
ZoleeWolf
tag
válasz
NickGrabowsi #79309 üzenetére
Én az ExDialer-t használom, az nem adja át a gyári tárcsázónak, legalábbis nálam nem. Viszont az igaz hogy egy kicsit fizetős...
-
ZoleeWolf
tag
válasz
NickGrabowsi #79292 üzenetére
Ezért nem biztos hogy romot kell cserélni, a Play áruházban lehet találni tárcsázó programokat.
-
ZoleeWolf
tag
válasz
cappa72 #50113 üzenetére
Próbáltuk a hangerő gombokat is de nem csinált semmit, csak a bekapcsolóra reagál, úgy hogy újra indul.
Érdekes egyébként, hogy root sem volt a telón, azt megcsináltuk, de nekem olyan mintha még se lenne jogunk változtatni a dolgokon, és ezért nem tudjuk az IMEI-t sem beírni. A mobileuncletools indításkor viszont kiírja a bal felső sarokban, hogy root. Lehet, hogy még se jó a root? -
ZoleeWolf
tag
Hali!
Kellene egy kis segítség egy BEDOVE HY5001 készülékkel kapcsolatban.
Az elsődleges legnagyobb baj, hogy IMEI vesztése van. Hogy ez hogy történt fogalmunk nincsen…
Az alábbi leírással próbálkoztunk:
[link]
De a szám beírása után a SEND AT COMMAND gombra kattintva fail-t ír kiA másik probléma, feltettünk a Mobileuncle MTK Tools-al CWM-et, elméletileg sikerült, legalább is a visszajelzések szerint minden ok. Aztán amikor újra indult recoverybe az alábbi kép fogadott:
A bal alsó sarokban ott van a recovery kiírás de nem lép be, a bekapcsoló gombbal újra indul a teló.
Kérlek segítsetek mert elakadtunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest