- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
verycool #55412 üzenetére
Én egy G9502-vel játszottam el ugyanezt.
Ki kell kapcsolni a pin kérést, meg ki kell cserélni a modem.img fájlt, akkor legalább tlefonálni lehet vele. Én már a 3. szoftot kértem a telóhoz az eladótól, ezzel már a pin-kérés megy, de ugyanúgy ki kell cserélni a modem fájlt, hogy lehessen vele telefonálni.
-
petya0426
tag
válasz
Az androidvasar.hu ugyan az a cég mint az azolcsosag.hu . Az utóbbihoz volt szerencsém, SENKINEK SEM AJÁNLOM ! Két hónapot vártam a telefonomra, majd mint utóbb kiderült, nem is az én telefonomat rendelték meg, nem is hozzám jött. Nagy nehezen vissza adták a pénzt,de mint mondtam, senkinek sem ajánlom.
-
verycool
tag
válasz
Nem sokat értek az androidhoz, de így az a diagnózisom, hogy eg rootolással helyre állna, viszont akkor az 1 év garimnak annyi lenne, de ha tudnám biztosra hogy helyre áll inkább ezt választanám, illetve gondoltam függetlenítésre, de ahhoz is rootot kér előtte. Valamit nem lehet átírni benne esetleg valahogy, vagy valami program hasonló problémára ami segíthet?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Milyen házat vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest