- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- VGA hiba
- Androidos tablet topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
verycool #55412 üzenetére
Én egy G9502-vel játszottam el ugyanezt.
Ki kell kapcsolni a pin kérést, meg ki kell cserélni a modem.img fájlt, akkor legalább tlefonálni lehet vele. Én már a 3. szoftot kértem a telóhoz az eladótól, ezzel már a pin-kérés megy, de ugyanúgy ki kell cserélni a modem fájlt, hogy lehessen vele telefonálni.
-
petya0426
tag
válasz
Az androidvasar.hu ugyan az a cég mint az azolcsosag.hu . Az utóbbihoz volt szerencsém, SENKINEK SEM AJÁNLOM ! Két hónapot vártam a telefonomra, majd mint utóbb kiderült, nem is az én telefonomat rendelték meg, nem is hozzám jött. Nagy nehezen vissza adták a pénzt,de mint mondtam, senkinek sem ajánlom.
-
verycool
tag
válasz
Nem sokat értek az androidhoz, de így az a diagnózisom, hogy eg rootolással helyre állna, viszont akkor az 1 év garimnak annyi lenne, de ha tudnám biztosra hogy helyre áll inkább ezt választanám, illetve gondoltam függetlenítésre, de ahhoz is rootot kér előtte. Valamit nem lehet átírni benne esetleg valahogy, vagy valami program hasonló problémára ami segíthet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Nintendo Switch
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Eredeti játékok OFF topik
- Mozilla Firefox
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest