-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
válasz
cappa72 #50190 üzenetére
Az én meglátásom,hogy ha a preloader is úgy akarja fog működni a teló!Max az IMEI repült (ha repült) elvileg nem lehet tudni,ha be se kapcsol vagy a rendszer nem áll fel,de ha ezt feltolja amit a linkeltem bármelyik romot kiderül minden.Ha pedig az IMEI repült akkor a 4.pda-s módszerrel vissza lehet írni stabilan (elvileg).De nem lesz egyszerű,főleg az IMEI visszaírás!Mert 40szer tuti előről kell kezdeni mire a SN Write tool felismeri rendesen (vagyis én sokat sz@ptam vele)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen program, ami...?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- RAM topik
- Lightyear - befektetési app
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged