- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ismétlés ON
Oké, tudom, hogy ott a jBart, ismerem, használtam is, még G2s romot is fordítottam, de...
már 6 különböző ROM-ot letöltöttem, kiakadtam, elegem van. Két napja szenvedek és nem megy a magyarítás (nem kell elmagyarázni, csináltam már sokszor, de most egyik módon sem megy, nem tudom, miért - kérlek, ne adjatok tippeket, hogyan kell csinálni, mert tisztában vagyok vele.)
Ami segítségre most szükségem lenne, az egy magyarított G2s rom, amit már csak fel kell nyomnom a telefonra.
Ha valaki tud ebben segíteni, kérem, tegye, mert holnap délelőtt kell a barátomnak a telefon, és közel vagyok a falhoz vágáshoz!Kösz
Ismétlés OFF
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan Új
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest