Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ismétlés ON
Oké, tudom, hogy ott a jBart, ismerem, használtam is, még G2s romot is fordítottam, de...
már 6 különböző ROM-ot letöltöttem, kiakadtam, elegem van. Két napja szenvedek és nem megy a magyarítás (nem kell elmagyarázni, csináltam már sokszor, de most egyik módon sem megy, nem tudom, miért - kérlek, ne adjatok tippeket, hogyan kell csinálni, mert tisztában vagyok vele.)
Ami segítségre most szükségem lenne, az egy magyarított G2s rom, amit már csak fel kell nyomnom a telefonra.
Ha valaki tud ebben segíteni, kérem, tegye, mert holnap délelőtt kell a barátomnak a telefon, és közel vagyok a falhoz vágáshoz!Kösz
Ismétlés OFF
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Lexus, Toyota topik
- Alkoholista nevelde
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő