- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Acer notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- 
			  PROHARDVER! Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Sanyesz. őstag válasz  #85619712

üzenetére #85619712

üzenetéreOK. Így már világos, hogy az előzményeket nem olvastad. Egy-két hónapja "tömegek" vártak a Jiayu G3 modellre  . Tudtommal volt olyan is, aki már a nyár végén megrendelte, de igazából a dömping októberben kezdődött. Ha megnézed az első hsz-ben szereplő táblázatot, láthatod, hogy mostanra elég sok G3 tulajdonos van. . Tudtommal volt olyan is, aki már a nyár végén megrendelte, de igazából a dömping októberben kezdődött. Ha megnézed az első hsz-ben szereplő táblázatot, láthatod, hogy mostanra elég sok G3 tulajdonos van. 
- 

#85619712 törölt tag válasz  Sir Riccio

üzenetére Sir Riccio

üzenetéreKöszönöm, majd kipróbálom ezt is  
- 

pmikloska aktív tag válasz  b0bcat

üzenetére b0bcat

üzenetéreAz a baj, hogy az egy dolog, hogy a tudatlan kínai kiírta, de nincs benne GPS. Még a menüpont sincs benne! Hidd el, itt van a kezemben a telefon. Ráadásul fizettem az EtoTalk MOD ROM-ért, de se root, se EtoTalk-kos logóval induló MOD ROM. Most jön a levelezés velük... Legalább a kijelző IPS tényleg. 
- 

üzenetére Sir Riccio

üzenetéreNa igen van 2 verzió is, amit flashtool-al kel feltenni az kaka, de a cwm-es verzió kikezdhetetlen, nem tudom miért béta, de nem is érdekel amíg jól szuperál. A Sanyesz féle romot honnan lehet letölteni? 
- 

pmikloska aktív tag válasz  fateless

üzenetére fateless

üzenetéreHa valaki majd rákérdez, akkor elmondjuk neki, én ezt most így hagynám. Valahogy különbséget kell tenni az igazi és a segéd GPS tudás között. Teljes tudatában voltam akkor is ennek, amikor így írtam ki, de a fenti szándékkal. Éppen ma érkezett meg a GPS vevő nélküli MT6515-ös THL A1, mégis tudja, hogy kb. hol vagyok a wifi és a mobilcellák alapján (de net kell hozzá mindenképpen, ahogy látom). 
- 

Sir Riccio addikt válasz  #85619712

üzenetére #85619712

üzenetéreNem történt semmi.  Ismerős feltette, kétkártyával el sem indult a készülék és only kínai billentyűzet volt benne. Gondolom ezen csiszoltak azóta már, de én inkább megvárom belőle a "véglegest", addig maradok a Sanyesz. kolléga által készítettnél. Valahol amúgy azt olvastam, hogy január-februárra "ígérik". Ismerős feltette, kétkártyával el sem indult a készülék és only kínai billentyűzet volt benne. Gondolom ezen csiszoltak azóta már, de én inkább megvárom belőle a "véglegest", addig maradok a Sanyesz. kolléga által készítettnél. Valahol amúgy azt olvastam, hogy január-februárra "ígérik".Anno más készülékeken nagyon rossz tapasztalataim voltak a beta ROM-okkal, megszakadó hívások keserítették az életem, időnként random újraindult, vagy szimplán nem voltam elérhető. Aki munkára is használja a telefonját az jobb ha nem kísérletezik ilyesmivel. 
- 

üzenetére Sir Riccio

üzenetéreVéleményt alkotni hallomásból elég érdekes, én a tapasztalat híve vagyok, de bocs ha durvának tűntem, csak örültem hogy végre találtam egy normálisan működő romot, gondoltam hátha más is örülne neki. De legközelebb visszafogom magam  
- 

Sanyesz. őstag válasz  #85619712

üzenetére #85619712

üzenetéreNe izgasd fel magad.  Köszönjük, hogy felhívtad rá a figyelmünket, de ez a ROM már "ott hever" kb. 2 hete, mint "béta" változat. Köszönjük, hogy felhívtad rá a figyelmünket, de ez a ROM már "ott hever" kb. 2 hete, mint "béta" változat. Mi is zömmel innen töltünk le ROM-okat, részemről a gyáriakat. Mi is zömmel innen töltünk le ROM-okat, részemről a gyáriakat.
 Te kipróbáltad, rendben. Mi néhányan még maradunk a kiforrottabb változatoknál. 
- 

LámaZ addikt Akkor EPO-ügyben senki többet? Szerintem az én telefonomban olyan szerver van megadva adatforrásként, amely nem müxik. Hol tudnék másik szervert megadni, hogy letöltsem az EPO-fájlt? 
- 

üzenetére Sir Riccio

üzenetéreInkább próbáld ki, és utána fikázzad, a billentyű 100%-ig kínai mentes, és tudja a magyar ékezeteket is! Igaz mindig könnyebb kritizálni mint kipróbálni valamit.  Innen letölthető amúgy: http://chinamobiles.org/showthread.php?32581-Jiayu-G3-Rooten-Recovery-Tools-amp-ROMs 
- 

Zooka tag Üdv! Újdonsült G3 tulajként egy láma kérdés: Előbb kell rootolni és utána feltenni a cwm-et vagy fordítva? 
- 

Sanyesz. őstag válasz  Sir Riccio

üzenetére Sir Riccio

üzenetéreA maradék egy százalékon már faragtam.  
 Az a helyzet pl. a MobileUncle által előcsalogatott "mérnöki módok"-at nem érdemes lefordítani (YGPS, EngineerMode, LocationEM stb.), mert annyi szakkifejezést tartalmaznak, hogy angolul még az is jobban érti, aki egyébként nem beszéli ezt a nyelvet.
- 

ADAM1337 nagyúr Nah haladás a rendelésemmel kapcsolatban. 
 Star x26i+ CellPhoneMIC.com-ról.2012.11.22 
 10:54
 Item information :
 Célországba elküldve / Item sent abroad
 2012.12.06
 19:32
 Item information :
 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
 2012.12.06
 19:38
 Item information :
 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
 2012.12.07
 08:28
 Item information :
 Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
- 

Sir Riccio addikt 
- 

#85619712 törölt tag Lehet volt már ez téma itt, de aki szeretne magyar nyelvet a jiayu g3-as telefonjára tegye fel ezt a romot: Indulásnál kínai a nyelv, de át lehet állítani magyarra (is)!  
 És ez egy JB rom, nálam eddig minden funkció 100%-an működik, villámgyors, nem fc-zik 
- 

berigazek őstag Megérkezett ma reggel az i9300+ képernyője és a B92m teló.Pénteken reggel még HK-ban volt a DHL-nél.Majd karácsonykor megyek haza.Majd akkor beszámolok róla és beírok mindent a táblázatba. 
- 

- 

gps76 őstag válasz  b0bcat

üzenetére b0bcat

üzenetéreNa ez az amire én is gondolok...(a gyári ajánlás) 
 Kár,hogy nem csináltam egy videót a G3 meg a ZP100 egymás mellettrõl,mert ott egyértelmüen látszik miröl is beszélek.
 De mostmár mindegy,ne feszegessük,nincs értelme,majd a 6588-ra leszek kíváncsi mit müvel GPU szinten,mert abban már az SGX544 lesz,ami több mint dupla teljesítményü,nemcsak 3D-ben.B0bcat:Az akkut jó pontnak akartam írni,a RAM meg lehet annyi szabad van,de nyissál meg két-három komolyabb lapot,utána lépjél ki mert mondjuk csinálsz másvalamit,utána a böngészöt nembiztos hogy bevágja lapokkal együtt,hanem nekiáll újratöltögetni.Na ez 1 gigánál nincs,erre gondoltam,nemhiszem hogy 1000 Ft-nál többe kerülne a +512 MB.Csak hát direkt csinálják,legyen miért megvenni a következö tipust.Lásd Galaxy S,LED fény nélkül... 
- 

gps76 őstag válasz  sipi25

üzenetére sipi25

üzenetéreKöszi.Csinálnak egy erõs hardverrel egy készüléket ami még a 480x800-al felbontással lehet elfogadható 5"-on(a Myaudiot néztem, nem vészes abból gondolom),meg az SGX531 GPU meghajtja rendesen,mert 540x960-at tud "elvileg" maximum normálisan kezelni ,de hogy 512 MB-ot raknak a kétmagos proci mellé,az már "szégyen".Ráadásul 2800-as akku van benne,ami egésznapos nyomkodás mellett is kibírja reggeltõl estéig. 
- 

b0bcat addikt "...a mt6577 nem bírná meghajtani "szmúsz" módon a 1280x720 pixeles és 16 millió színt megjelenítő paneleket??" Ezt az iparban "smúzli"-nak ejtik. Saját fülemmel hallottam.  Amúgy nem szeretnék állást foglalni ebben, hogy az MTK6577 bír vagy nem bír a HD kijelzőkkel, de tény, hogy meglepődtem, amikor megnéztem a hungobungo kolléga (  ) által linkelt Chigon A720 review videót, amin az látszik, hogy az amúgy is elég hosszúra nyúlt (kb. 50 mp-es) bútolás után egy darabig jól láthatóan "akad" a rendszer. Aztán "kisimul", de akkor is meglepődtem rajta, olyannyira, hogy többször is megnéztem a videót. ) által linkelt Chigon A720 review videót, amin az látszik, hogy az amúgy is elég hosszúra nyúlt (kb. 50 mp-es) bútolás után egy darabig jól láthatóan "akad" a rendszer. Aztán "kisimul", de akkor is meglepődtem rajta, olyannyira, hogy többször is megnéztem a videót.Ezzel most nem akarom kétségbe vonni azt, hogy az A720 egy jó telefon, csak a videóból nekem is az jött le, hogy a HD kijelző meg tudja izzasztani a 6577-et 1 giga RAM társaságában is. Vagy én értékeltem rosszul azt, amit a videón láttam.  
- 

ÁrPi2 senior tag "Innen kiderült számomra,hogy a G3 miért nem olyan gördülékeny az 1280-as kijelzővel..." Van talán a linkelt a Mediatek soc-ot elemző szakcikkben valami implicit utalás arra hogy a mt6577 nem bírná meghajtani "szmúsz" módon a 1280x720 pixeles és 16 millió színt megjelenítő paneleket?? Talán emez az "apart from" mondatkezdés az, amiből leszűrtad a Jiayu-g3 (és thl-w3+ zp300+ megmithagytammmégki) -ra vonatkozó lesújtó gördülékenységi infót?? Apart from the processor and efficient computing power MTK6577 supports full HD 1080p video playback, glasses-free 3D, screen display brightening technology, zero-delay camera and many other high-end mobile phone functionality. Akad? Laggol-e? satöbbi... A fórumbeli G3 tulajok már reagáltak (nem akad), kérném a szintén mt6577-es de THL és Zopo 
 HD-s készülék tulajokat ,hogy nyugtassanak meg öö..nyilatkozzanak akade-e.Uff. Az enyém még utazik a tengereken, aliexpress nov26-os rendeleés, 
 dec5 óta "despatced to overseas", singpost.Hungobungo 60-90 napos késésekről szóló infója nem túl bíztató! 
- 

b0bcat addikt válasz  pojakcs

üzenetére pojakcs

üzenetéreA Google fordító szerint: "MTK Ház november 29 hírek: Ipari források szerint, TCL lesz a kezdete a december közepén a hivatalos kiadás okostelefonok felszerelt MT6589 négymagos processzorokat, és a kimenő TCLMTK6589 négymagos okostelefon lesz felszerelve 2GB RAM-mal, a képernyő mérete 4 között -4,5 inch, 720P felbontás ..." (A TCL az a vállalat, ami a mostani Alcatel márka mögött áll, ha jól tudom.) 
- 

hevizms addikt A G3 van olyan gördülékeny mint bármelyik másik MTK5777-es procis teló.Nekem semmi bajom a gördülékenységével.A Star N9770-em sem volt jobb vagy rosszabb. 
 Szereintem te kifogtál egy rossz példányt.
 Rajtad kivül még senki nem panaszkodott erre.
 A kamerája az nem a legjobb az igaz,ezt már többen megerősitettük,na de hogy a gördülékenységével baj lenne??Nem tapasztaltam ilyet.
- 

hunaqua addikt 2012.11.29 
 12:56 (HONG KONG)Item information : 
 Küldemény felvéve / Item accepted
 2012.12.06
 11:23Item information : 
 Célországba elküldve / Item sent abroad
 2012.12.06
 18:39Item information : 
 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
 2012.12.09
 18:44Item information : 
 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customsSima Hong Kong post A Barátom rendelése,ilyen is van!!!!!!!! 
 Ki érti ezt!?
- 

gps76 őstag válasz  b0bcat

üzenetére b0bcat

üzenetéreIgazad van az is. Úgy látom lesz miből válogatni az elkövetkezendő időben,a Sony is használni fogja MTK SOC-okat.[link].Remélem árkategóriában elérhetőbb lesz a mostaniaknál,mert nagyon jó minőségű telefonokat gyárt. Itt meg egy kis összefoglalás az MTK procikról,lehet ismeritek de...[link].Innen kiderült számomra,hogy a G3 miért nem olyan gördülékeny az 1280-as kijelzővel... 
- 

LámaZ addikt hiba: "EPO-fájlok sikertelen frissítése" 
 25%-nál tovább nem megy, de az sem bniztos, hogy annyi is lejött.
 Szerintetek ezzel mit lehet kezdeni?
- 

Szekaa tag válasz  hun_gery

üzenetére hun_gery

üzenetéreAzt ismerem, sot, van valami offline kitchenem is, csak azzal barmit hekkelek a romon mar nem telepiti fel... valszeg nem annyira kompatibilis a G3 romjaval mint kene. Ezert gondoltam, hogy amit a kollega hasznalt az csak mukodik hamar ennek is mtk6577 es procija van. 
- 

hun_gery aktív tag 
- 

sipi25 tag A heti Tesco-s újságban van egy 5"-os MTK6577-es, 512MB memóriás telefon 39900 Ft-ért, ICS van rajta. Így már nem biztos, hogy megéri kínából rendelni, izgulni a vám miatt, stb. Itthoni garancia van rá, meg vásárlás elött meg is lehet nézni élőben... 
- 

feca81 aktív tag válasz  hungobungo

üzenetére hungobungo

üzenetérehát ez nem túl biztató. Már előre látom, h nem lesz egyszerű menet jövő hét pénteken elmagyarázni a PayPalnak, mi a helyzet. 
 Párom nov. 26-án rendelt aliexpresszes telefonját még fel se adták...
- 

mikrofon veterán 
- 

hunaqua addikt válasz  mikrofon

üzenetére mikrofon

üzenetérehttp://www.aliexpress.com/item/Freeshipping-Newest-MTK6575-Mobile-Phone-THL-V12-Original-Android-Smartphone/603154288.html Mondjuk fehérben,és adnak hozzá 2 hátlapot (pl: alma zöld,vil. kék,stb) 
 Igazi "csaj" telo.
 A THL meg szerintem jó Kínai márka.....egy gond lehet még,hogy " Magyarítani" kell. 
- 

mikrofon veterán válasz  hunaqua

üzenetére hunaqua

üzenetéreKöszönöm! 
 Ez pont ugyan olyan kinézetre (leszámítva a színét) és a spec alapján is, mint az általam használt a789, csak 25%-kal még nagyobb aksi. Bár igaz, hogy jelentősen drágább, mint az a789, de mivel én elégedett vagyok vele, nyugodt szívvel ajánlom, főleg, hogy nem nagyon találtam más alternatívát a keresett méretben.
 Esetleg valakinek valami más javaslat?
- 

feca81 aktív tag válasz  Simon02

üzenetére Simon02

üzenetéreHasonló cipőben járok. Én 9-én rendeltem fastcardtechtől, és 28-a óta változatlan. Szintén célországba elküldve. A gond az, hogy 2 hét múlva letelik a 45 nap PayPal szavatosság...És ha a te rendelésedből indulok ki, még 8 napig biztosan valahol csücsülni fog. Akkor meg tuti kifutok az időből! 
- 

orkester őstag válasz  orkester

üzenetére orkester

üzenetéreVégül magától megoldódott. Letöltöttem egy tesztprogramot a fényérzékelőhöz, azzal működött, de a képernyőt sem kapcsolta ki telefonálás közben, csak ha ráraktam egy plusz programot. Közben rádugtam a töltőre és újra világított a led. 
 Most 2 órára ki kellett kapcsolnom a telefont, mire bekapcsoltam újra a normális fényerő, színek, stb. fogadott. Úgyhogy fogalmam sincs mi volt a gond, de szerencsére helyre állt, pedig már lelkileg felkészültem rá, hogy a Karácsonyt már Kínában tölti. 
- 

Simon02 tag Véleményetekre lennék kíváncsi: rendeltem én is egy G3 telefont nov 13-án a Mixeshoptól, amit 4 napon belül fel is adtak és kaptam is követési számot. Viszont a tracking oldalakat nézve a nov 20 óta nem változik a státusz: célországba elküldve. Látom, hogy sokaknak azóta már régen megjött, nekem meg elvileg az országban sincs, közben az esetemben lassan 1 hónap is eltelik... Mi a véleményetek, mit lehet tenni, kezdhetek izgulni, vagy előfordulhat, hogy a státusz nem frissül? A Mixeshopnak mindenesetre jeleztem./OFF] 
- 

mikrofon veterán Egy kis tanácsra lenne szükségem. Mostanában csak a 4+x" méretű telókról eset szó. Esetleg tudna nekem valaki ezalatt is segíteni. Öcsémnek megtetszett a a kínai "csoda" kétkártyás telefon. Asszonyának szeretne venni egy kétkártyásat. Igazából azt szeretné, hogy legyen nőies (mert a lenovo a789 szerinte nem az), magyar, és max. 4,0" méretű. Tudtok ilyet ajánlani? 
- 

LámaZ addikt válasz  szpali

üzenetére szpali

üzenetéreNem jól nyomatod, bár elismerem én is csinálok ilyen butaságokat. 
 Ha beteszel egy linket, lakonikusan írd oda, hogy miről szól, hogy feleslegesen ne kattintsanak rá a népek. Ráadásul a te linked nem is kattintható, így ha mégis megnyitom, és nem érdekel, akkor kártérítést kell fizetned nekem az elpazarolt időért!A Nokia 5800-asomban akkor van IGAZI GPS? A mindenit! Akkor használtan is többet kérek érte. Téma volt itt a névjegyek átvarázslása Nokiákról androidosokra. Íme! "1. On your Nokia phone go to Contacts 
 2. Go to Options > Mark/Unmark > Mark All
 3. Options > Copy > To Memory Card
 4. Connect your phone to PC
 5. Browse to /Other/Contacts/ on your phone’s memory card
 6. Copy all the .vcf files to your PCUse this tutorial to import your contacts to your Gmail account: http://mail.google.com/support/bin/answer.py?hl=en&answer=183711 If you have problems in importing multiple contacts, just use this command on Windows Command Prompt to join all your contacts in a unique vcf file > COPY *.vcf MyContacts.vcf Sync your Android phone with your Gmail account and you will have the contacts on your phone." Innen csórtam, ebből a fórumból. (Dailymobile) 
- 

peter76bp aktív tag ThL W3+ magyarított ROM frissítés: ThL.W3.120831.6577.COM.HUN_v0.2.0.zip Részletek a módosításról itt 
- 

szabof1 őstag válasz  szpali

üzenetére szpali

üzenetéreTényleg te voltál, meg is találtam: Defy+ #20476 
 "https://picasaweb.google.com
 Profilfotók (vázlat) galéria"
- 

szpali addikt Ezt láttátok már? 
 http://www.sg.hu/cikkek/93934
- 

Csak még egy, aztán abbahagyom, remélem, nem kell több: Szarkazmus ON 
 Nézzétek a hosszú listát, hogy mennyi telefont árul a T-mobile, amelyekben nincs GPS, hiszen mindenhol A-GPS-t írnak
 Szarkazmus OFF (persze A-GPS.t írnak, mert az többre képes, mint a natúr GPS)
- 

b0bcat addikt válasz  sasa311

üzenetére sasa311

üzenetéreEzzel semmi gond nincs, amíg nem nevezed ezt a technológiát A-GPS-nek, mert akkor kellene lennie benne GPS modulnak.  (Lásd én magam is írtam példát, hogy a Samsung Star is tudott ilyet, hogy cellainfók alapján tippelt pozíciót - kb. utcaszintű pontossággal.) (Lásd én magam is írtam példát, hogy a Samsung Star is tudott ilyet, hogy cellainfók alapján tippelt pozíciót - kb. utcaszintű pontossággal.)Amúgy itt azt találtam, hogy az MTK6515-ben is van GPS modul. 
- 

válasz  pmikloska

üzenetére pmikloska

üzenetéreJaj, ne csináljátok már, LámaZ, pmikloska  Azért raktam be a linket is, hogy lássátok, hogy az A-GPS nem azt jelenti, amit írtok. A Nokia 5800-ban is van GPS ÉS hozzá asszisztens, meg a ZTEv970-ben is, a Neo NO2-M-ben is (most épp nem tudok többet kipróbálni. SIM és WiFI nélkül is megtalálja a műholdakat, de jóval tovább tart. (A kocsiban már egy ideje egy régi Nokia 5230-ast használunk. WiFi nincs benne, ahogy SIM kártya sem. Kb 10 perc, mire műholdat talál, mert nem tudja használni az "aszisztens" funkciót.) Nem értem, hogy lehet az, hogy még a linkelt leírás sem volt elegendő nektek  
 Kérlek, mondjátok el, miért nincs GPS a ti telefonotokban? Milyen készülék az, mert akkor azokat gyorsan ki kell venni az ajánlottak listájából.MOD 
 Ahogy a V970-ben is van GPS "aszisztens"-támogatással, úgy van a Galaxy SIII-ban is.
- 

sasa311 veterán válasz  b0bcat

üzenetére b0bcat

üzenetéreAzt ugyan nem tudom, hogy most a/e akárminek hívják, de az biztos, hogy nekem van otthon telefonom, amiben 100%, hogy nincs GPS, de mégis meg tudja mondani csak mobilhálózattal is olyan 30 méter pontossággal, hogy hol vagyok. Illetve mikor a saját telefonomban ki van kapcsolva a GPS akkor is az utcát eltalálja sacc / kb, ha pedig ráengedem a GPS vevőt akkor pontosít. ui.: GPS-t egyik "proci" sem tartalmaz, különálló egység. 
- 

b0bcat addikt válasz  pmikloska

üzenetére pmikloska

üzenetére"Azért írtam a GPS chip-pel szerelt processzorokhoz, hogy GPS, A-GPS, hogy lehessen érezni a különbséget, hogy azokban viszont van helymeghatározó egység." Na de ha ez egyszer nem igaz?  (Mármint az, hogy az A-GPS nem GPS, hiszen az.) (Mármint az, hogy az A-GPS nem GPS, hiszen az.)Azt elfogadom, hogy egyes kínai kereskedők GPS-nek füllentik azt, ami nem az, sőt, még azt is el tudom képzelni, hogy A-GPS-nek nevezik az ilyesmit, de attól még ennek a - jelentős érdeklődésre számot tartó - szakmai topiknak az első hozzászólásában nem kellene ilyen valótlanságot ill. pontatlanságot állítani. Szerintem.  U.i.: Hol lehet hitelt érdemlően utánaolvasni annak, hogy melyik proci (chipset?) tartalmaz GPS-t és melyik nem? 
- 

pmikloska aktív tag válasz  pmikloska

üzenetére pmikloska

üzenetéreTudom, hogy ez vitás kérdés, de azért hogy így kint, mert azt viszont nem árt tudni, hogy bár offline navigációra így az adott chip-pel szerelt telefonok nem jók, de mobilnettel lehet használni. Azért írtam a GPS chip-pel szerelt processzorokhoz, hogy GPS, A-GPS, hogy lehessen érezni a különbséget, hogy azokban viszont van helymeghatározó egység. Más vélemény esetleg az első hsz.ről? Azért dolgoztam vele, ne ragadjatok le ennél az egy részénél, amikor ez már jó ideje kint van.  
- 

pmikloska aktív tag 
- 

orkester őstag Remekül kezdődik a hét... 
 Éjjel töltöttem a Thl W1+-t. Reggel telefonáltam vele, aztán észrevettem, hogy a kijelző valahogy sötétebb lett és a színek is mélyebbek. Miután állítgatással nem ment semmi, gondoltam felrakom újra a firmware-t. Megtörtént és semmi változás. Ellenben már a töltést jelző led sem világít, de töltődik.
 Esetleg valami ötlet (azon kívül, hogy küldjem vissza)?
- 

Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De most akkor ez ugye szerinted nem azt jelenti, hogy van benne A-GPS?
 De most akkor ez ugye szerinted nem azt jelenti, hogy van benne A-GPS? 

a Lewa os-t nem lehetne magyarítani? Felraktam, tetszett, csak nincs benne magyar nyelv.
 a Lewa os-t nem lehetne magyarítani? Felraktam, tetszett, csak nincs benne magyar nyelv. 

. Tudtommal volt olyan is, aki már a nyár végén megrendelte, de igazából a dömping októberben kezdődött. Ha megnézed az első hsz-ben szereplő táblázatot, láthatod, hogy mostanra elég sok G3 tulajdonos van.
 . Tudtommal volt olyan is, aki már a nyár végén megrendelte, de igazából a dömping októberben kezdődött. Ha megnézed az első hsz-ben szereplő táblázatot, láthatod, hogy mostanra elég sok G3 tulajdonos van. 

Köszönjük, hogy felhívtad rá a figyelmünket, de ez a ROM már "ott hever" kb. 2 hete, mint "béta" változat.
 Köszönjük, hogy felhívtad rá a figyelmünket, de ez a ROM már "ott hever" kb. 2 hete, mint "béta" változat. 

) által linkelt
) által linkelt