- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- Amazon Kindle
- Forrmell.enn
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpali
addikt
Elnézve a kínai androidos telefonok frisssiítési tendenciáját, ez elég kellemetlen hír:
http://androbit.net/news/4147/kotelezo_lesz_a_legujabb_android.html -
szpali
addikt
Sziasztok!
ZOPO ZP980-ra milyen ROM-ok léteznek? Van esetleg saját topikja?
-
szpali
addikt
nem túl biztató cikk
www.hwsw.hu/hirek/51690/android-bootkit-trojai-kartevo-kinai.html
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Ma érkezett meg a P780as telefonom és az lenne a kérdésem, hogy van-e arra lehetőség, hogy a belső tárhelyet és a telefon memóriát összevonjam?az előző telefonom is így érkezett 2felé partícionálva, de volt rá egész egyszerű leírás
-
szpali
addikt
-
szpali
addikt
válasz
fateless #56407 üzenetére
igaz, én a Singele SIM verziót említettem, a Dual SIM-es verziót tudtommal még nem lehet
lényeg a lényeg, mindkettő remek készülék a maga előnyeivel és hátrányaival
-
szpali
addikt
válasz
fateless #56401 üzenetére
Ár/érték arányban értettem, illetve támogatottság szempontjából. (Januárban jön rá a KitKat)
1,5 hete van meg, páromnak vettem karácsonyra, 170€ volt a vége, igaz szállítás nem volt, mert sógorom pont kint volt Németben.
www.saturn.de/mcs/product/MOTOROLA-Moto-G-schwarz,48352,365078,1039663.html
Angol Tescoból még ennél olcsóbban is be lehet szerezni (99 Font + 2-5 Font a gyári függetlenítő kód)
Nagyon kézreálló, gördülékeny kis jószág. A bekonfigurálás alatt lassulást nem tapasztaltam. Akksiban valóban gyengébb, de párom felhasználási szokásait figyelembe véve 2 nap simán, 3 nap talán meglesz vele.Én továbbra is várom a "Black Friday"-es P780-am, dec07-e óta "Célországba elküldve" a státusza
Már beletörődtem, hogy karácsonyra nem lesz belőle készülék... -
szpali
addikt
válasz
chesterboy #56363 üzenetére
egy erősebb mágnessel nem lehet kiszedni?
(csak tippelek)
-
-
szpali
addikt
válasz
Viktor0610 #55854 üzenetére
jaaaaa!!!
akkor félreértettelek
-
szpali
addikt
válasz
Viktor0610 #55851 üzenetére
ööö..
-
szpali
addikt
válasz
Mittu88 #55823 üzenetére
Gmail Caontacts https://mail.google.com/mail/u/0/#contacts
Egyebek menü -> Exportálás
-
szpali
addikt
-
szpali
addikt
válasz
dethroner #54773 üzenetére
ohh, sorry...
árat nem írtál
szemezek egy ilyennel, mert 4.3 és jön rá kitkat is, meg ugye 50 körül megáll.bár lehet érdemes megvárni ezt a változatot
-
szpali
addikt
válasz
dethroner #54771 üzenetére
igaz nem dual simes, de:
4,5" 1280x720 1GB RAM 8GB ROM 2070mAh 170 € -
szpali
addikt
-
szpali
addikt
Jiayu G5 2000mAh vs 3000mAh akkis kivitel összehasonlítás
nem túl elegáns
-
szpali
addikt
válasz
Turbobacsi #47748 üzenetére
eddigi tapasztalataim alapján a hanghívások kevésbé veszik igénybe a telepet, mint pl. a böngészés, olvasás, stb
-
szpali
addikt
nem tudom volt-e már...
még egy bőr?(ilyen sok G3 kasztni megmaradt a Jiayunál?
)
-
szpali
addikt
Azt tudja valaki, hogy mi lett a needrom oldalával?
-
szpali
addikt
-
szpali
addikt
-
szpali
addikt
válasz
anonym1s #46423 üzenetére
Ennek a 16Gb-os változatát használom:
http://www.mymemory.co.uk/Micro-SDHC/SanDisk/SanDisk-32GB-Mobile-Ultra-Micro-SD-%28SDHC%29-Card---Class-10-UHS-1-%2B-SD-AdapterKöszöni szépen, 9 hónap használat után is jól van.
-
szpali
addikt
-
szpali
addikt
válasz
csoma1 #44931 üzenetére
én innen rendelném, a már korábban írt szállítással:
www.minideal.net/thl-w11-smartphone-mtk6589t-1-5ghz-5-0-inch-fhd-screen-android-4-2-with-13-0mp-front-camera.html -
szpali
addikt
-
szpali
addikt
248$ a P780 a tmallboxon
http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14986-mtk6589-lenovo-p780-quad-core-1280x720-1g-4g.html
-
szpali
addikt
válasz
Ferenc1989 #44474 üzenetére
ettől függetlenül tartok még picit a p780-tól, de napok kérdése és megérkezik egy ismerősömnek
-
szpali
addikt
válasz
Ferenc1989 #44471 üzenetére
csak amikor váltottam, ha ma megfogom a defy-t csoda, hogy nem dobom el
de a hüvelyben legalább érzem, hogy van anyag, a defy mindig is olyan kis pihének tűnt
-
szpali
addikt
-
szpali
addikt
-
szpali
addikt
én ilyet vettem:
www.ebay.com/itm/160864038218
teszi a dolgát, gyorsan tölt, csak néha elmozdul, de ezt betudom a G Astra szerencsétlen szivargyújtó kialakításának.
Ja, és rohadna le a keze annak a kis kínai köcsögnek, aki ilyen indokolatlanul erős piros LED-et rakott bele... -
szpali
addikt
válasz
instantwater #44157 üzenetére
tehát tmallbox vagy minideal?
-
szpali
addikt
G3SG3T -be is megérkezett az 1,5-ös proci -
szpali
addikt
válasz
bigbuda #42889 üzenetére
nem tudom, én memória kártyából (legyen az CF, vagy bármilyen SD), csak SanDisk-et veszek (Extreme vagy Ultra)
(#42890) Crytek
ha noname vagy lassabb kártya biztos megvan 8500 körül, de a minőségi kártyát veszel, az már zsebbe nyúlósabb itthon(ugyan ez kintről 7500 körül megvan...)
sandisk garanciákról meg itt írnak, de hogy őszinte legyek, lusta voltam végigolvasni
ami tuti, hogy az Ultra microSDHC kártyákra 10 évet adnak
-
szpali
addikt
-
szpali
addikt
válasz
Crytek #42880 üzenetére
szerintem nem túlzás... elég sok kártyát (és olvasót) rendeltem már a mymemory-ról (CF, SDHC, microSD és Lexar olvasó)
volt olyan SDHC kártya, ami itthon 24.990 (jelenleg 19.990) volt, kintről pedig ~8500 Ftmicro SD-vel is lehet spórolni, nem is keveset
szóval szerintem megéri kintről rendelni (főleg, hogy hétfőn megrendeled és pénteken már a postaládában vár)
-
szpali
addikt
válasz
Atomcsirke #42849 üzenetére
nincs gond ezekkel a telókkal, mert ahogy méregettem a G4 pont remek méret, de a P780 meg szimpibb
-
-
szpali
addikt
válasz
qkaleko #42616 üzenetére
(#71) megint én elkezdte a P780 topikban
-
szpali
addikt
válasz
andatti #42551 üzenetére
Anno Xperia X8 volt az első androidos készülékem, abban 256/256 RAM/ROM volt.
A rom néhány alkalmazás telepítése után elfogyott, főzött 2.3 telepítése után nem győztem SD-re pakolni az appokat, de nem ez volt a legnagyobb gond, hanem a mindennapi használat során tapasztalt sebessége.Tisztában vagyok vele, hogy a procija sem volt egy szélvész, de 1-1 alapvető funkció megnyitása is sok időbe telt (pl. névjegyzék, vagy tárcsázó, esetleg sms-ek)
Elég nagy sebesség béli ugrás volt, amikor Defy+-ra váltottam (1GHz, 512RAM), a gyári 2.3.x kb. fél év használat után kezdett el lassulni, akadozni, fura dolgokat csinálni. lecseréltem ICS-re és ahhoz már (habár nightly verzió volt) kevésnek bizonyult a vas
Nem sokkal később váltottam a G500-ra, ami ismét egy radikális sebesség béli ugrás volt (6577, 1GB RAM)
ezzel egy időben lett meg páromnak az Xpreia Sola, amiben elvileg erősebb proci van, de csak 512 RAM és ez rengeteget számít, az ő telefonjával nem lehet app-app között váltani anélkül, hogy újra ne töltse, míg a G500 sokkal dinamikusabb ezen a téren.
(konkrét példa, angol nyelvű rajzolós játék - Google fordító közötti váltás. A G500 simán eltárolja memóriában, a Sola újra tölti az egész játékot)Sebesség terén ma sincs gondom a G500-al, teszi a dolgát, appok közötti váltás gyors, appok indítása szintén. Ami miatt váltani fogok:
- a kijelző mérete és felbontása (sokat böngészek)
- combosabb akku (G500 max 20 órát bír, ha nem bántom)
- ICS-nél frissebb Android (sajnos a G500 ROM-okat fejlesztő portugál srác, Bruno leállt a fejlesztéssel februárban)P780 vagy G4 advanced lesz, ha sikerül végre eldöntenem és meglesz hozzá a tőkém
-
szpali
addikt
válasz
Casoli #42536 üzenetére
Próbáld ki ezt:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rerware.android.MyBackupProROM csere előtt én mindig nnek a free verzióját használtam SMS, MMS, call.log, settings mentésre még a Defy-vel, aztán amikor megjött a G500, akkor megvettem a Pro verziót (mert a free más készülékre nem hajlandó visszaállítani az adatokat) és az adatok visszaállítása után, mivel bőven benne voltam a 15 percben, szépen kértem egy visszatérítést
-
szpali
addikt
válasz
kiralyroli #41461 üzenetére
szia, munkatársam aTab5-ös telefonján ugyan ez volt a helyzet
miután átállította a rendszer nyelvet magyarról angolra, megszűnt a jelenség, tehát valószínűleg fordítási bibi
-
szpali
addikt
válasz
instantwater #40162 üzenetére
hát... ez se volt sokat használva
-
szpali
addikt
válasz
instantwater #40149 üzenetére
aláírom, 1GB RAM elég kell, hogy legyen (nekem elég a G500-ban)
volt tapasztalatom 512-vel (Defy+, Sola) Na az messziről kerülendő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest