Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
ADAM1337 #109632 üzenetére
Totális kudarc az Amazon Fire Phone
Noha a készüléken néhány tényleg érdekes megoldás is feltűnt, mint például a Mayday app, amely több mint százmillió tárgyat volt képes felismerni, majd az Amazon online áruházában megkeresni, a vállalat által kínált ökoszisztémának nem sikerült elcsábítani a felhasználókat az Android és iOS rendszerekről. Ezek után nem lenne meglepő, ha a vállalat lemond a második generációról.
Amazon Fire OS v3.5 lesz a gyenge pontja, ha mégis megveszed. Frissítés? Bugfix? Támogatás?
-
citkar
addikt
válasz
ADAM1337 #30279 üzenetére
Jó kis telefon, szerintem (de ez szubjektív) a legszebb, legdizájnosabb.
Az összeszerelés jó, az anyaghasználat sem rossz, összességében jó, szép elfogadható telefon.
A 2000-es akkuval sincs gond, így hogy nem játszok vele az akku 1 nap 2 óra után kicsivel 50% fölött van.(#30280) Bagira01 : nem "műanyagszerűbb" mint más műanyag telefon.
-
ityam
őstag
válasz
ADAM1337 #16596 üzenetére
Hát én egy djuicés mobil netet használok vele és elfogadható sebessége van. nem valószínű hogy csak 2G lenne.
Amúgy szerintem teljesen jó a telefon. Nekem csak 512 MB ramos. Hirtelen én nem érzem a több ram hiányát. Ha viszont szeretsz sokféle alkalmazást futtatni egyszerre akkor célszerű az 1GB os változat.Mert ha minden igaz az android alapból nem swappol és ha elfogy a memó akkor a háttérben futó cumókat kikilleli.
-
Male
nagyúr
válasz
ADAM1337 #13416 üzenetére
Igen, nekem is szemétmentesen küldték
Merülésre: 0.4 - 0.5% / óra sleepben, 12-13% / óra telefonálás közben. Wifi/játék/GPS részt nem mértem eddig. Mondjuk az enyém még az egymagos verzió.
pmikloska: Szerintem a vége nem kell hozzá, elég leírni azt, hogy mit is csinálnak, és mi az előnye (magyar a felület), és mi a hátránya (PayPal védelem nincs ilyenkor), és mi egyezik (vám kockázata, mást küldenek kockázata, gari, stb.). Aki akarja végiggondolja, vagy rákeres a topicban. Így nem lehet belekötni, de felhívja rá a figyelmet, hogy mi is zajlik ott.
-
Male
nagyúr
-
Male
nagyúr
válasz
ADAM1337 #11152 üzenetére
Nekem x26i van, ez egy magos.
- Összeszereltség: teljesen korrekt, engem meglepett egy kínai tab után. Pontos illesztések, semmi recsegés, stb. Egyedül a három alsó LED ami nem igazán szép ha világít... pöttyös a festés a jelek mellett, és átvilágítva ez látszik.
- GPS: ezen már jól működik
- Wifi: Van hogy teljesen stabil, van, hogy szakadozik... netezésnél nem gond, nagy letöltésnél, távoli asztalnál már igen
- Sebesség: nekem elég. Játszani nem játszom, minden másban meg elég gyors. Gyárilag 1GHz-re befixálva persze.... most tudtam a root után átrakni, hogy 166MHz - 1GHz között állítgassa magától.
- Kamera: nappal oké, este nem. A LED-es villanóval sem. Két esti kép: bent, kint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Windows XP
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest