Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
válasz
üzenetére
Nem történt semmi.
Ismerős feltette, kétkártyával el sem indult a készülék és only kínai billentyűzet volt benne. Gondolom ezen csiszoltak azóta már, de én inkább megvárom belőle a "véglegest", addig maradok a Sanyesz. kolléga által készítettnél. Valahol amúgy azt olvastam, hogy január-februárra "ígérik".Anno más készülékeken nagyon rossz tapasztalataim voltak a beta ROM-okkal, megszakadó hívások keserítették az életem, időnként random újraindult, vagy szimplán nem voltam elérhető. Aki munkára is használja a telefonját az jobb ha nem kísérletezik ilyesmivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Pánik a memóriapiacon
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Házimozi belépő szinten
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ismerős feltette, kétkártyával el sem indult a készülék és only kínai billentyűzet volt benne. Gondolom ezen csiszoltak azóta már, de én inkább megvárom belőle a "véglegest", addig maradok a Sanyesz. kolléga által készítettnél. Valahol amúgy azt olvastam, hogy január-februárra "ígérik".