-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dhgm
tag
válasz
Sir Riccio #22704 üzenetére
Nem valami jók az áraik.
-
Dominó85
addikt
válasz
Sir Riccio #15597 üzenetére
Egyéb: Egyik ismerősöm húga szeretne egy 4-4,3" kijelzős lehetőleg 2 magos, 2 SIM-es, FEHÉR (ez kitétel) telefont, ki mit tudna ajánlani. Nézegettem én is a webshopok kínálatait, de az aksi a legtöbbnél katasztrofálisan kicsi.
[ Módosította: #65675776 ]
-
Simon02
tag
válasz
Sir Riccio #15547 üzenetére
Én kipróbálnám, de nincs ilyen, de még ehhez hasonló menüpont nálam
A beállításokat egyébként is át szoktam nézni és nem rémlik ilyen lehetőség.
-
helltp
aktív tag
válasz
Sir Riccio #15370 üzenetére
[link] Itt többet találsz olyat. A táblázatban meg nincsen "áfát vámot fizettem" oszlop, így mindenkinek a maga dolga hogy beírja-e a megjegyzés oszlopba.
-
smkb
őstag
válasz
Sir Riccio #15347 üzenetére
"A két SoC hardveresen szerintem teljesen ugyanaz, tehát a szoftver határozza meg, hogy milyen órajelen ketyegnek, nem?!"
Nyilván nem teljesen ugyanaz a kettő. T végű már egy újabb rev. (ezt azt módosíthattak a csipen belül a jobb kihozatal kisebb fogyasztás stb. érdekében) ebből kifolyólag alacsonyabb feszültség értékek mellett tudja ugyanazon órajeleket, ezért is emelték 1.2ghzre. Ha fel is tudod húzni a T nélkülit 1.2 ghzre, tuti többet fog fogyasztani mint a T-s. Valszeg ez pont ugyanannyit eszeget az akkuból 1.2-őn mint a másik 1.0-án.
-
Xabi78
aktív tag
válasz
Sir Riccio #15347 üzenetére
Szinte sohasem használtam még androidon a gyári felületet. Volt launcherpro, Go, Apex, Halo, meg egy csomó fajta. Úgyhogy a gyári kinézet nekem nem szempont
-
buca84
őstag
válasz
Sir Riccio #15163 üzenetére
Köszi!
Jöhet még!
-
attkaEOD
csendes tag
válasz
Sir Riccio #15037 üzenetére
én már tegnap óta xopok vele és már próbáltam 2 laptopon több féle driverrel de nem siker
nem értem
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Sir Riccio #15017 üzenetére
Ha jól emlékszem, kettőt rezdül bejövő SMS-nél.
-
LGyuri
tag
válasz
Sir Riccio #15000 üzenetére
Nos, én is SD-et használok a gépeimben (Class10-es 16GB-osokat Nikon DSLR-ekben, meg a telefonomban is). A Kingstonnal, A-Datával, Transcenddel stb... már többel is jártam úgy, hogy nem volt kompatibilis a géppel.... SD meg bevált mind...
-
Dominó85
addikt
válasz
Sir Riccio #14860 üzenetére
Voltak olyan kínai telefonok, amelyek szó szerint hívásindítást kezdeményeztek a gyártó felé, de tény hogy én is arra gondoltam, amit ti is írtatok. A Lewa OS adatokat halászik.
A gyári ROM-ok is elég jók a kínai telefonon, bár lehet csak én nem hallottam még rosszat róluk.
-
ff-thomas
aktív tag
válasz
Sir Riccio #14860 üzenetére
Köszönöm a választ.
Én csak szeretném anonim módon használni a készülékemet, erre jó megoldás az Orbot szoftver (és társai), ami minden forgalmat "tor" hálózaton keresztül bonyolít (guardianprojekt.info, pc-re torproject.org).
De még mindig aggódok a ROM miatt (->"hazatelefonálás"), meg mondjuk a gyárilag beépített titkosítást se használom, biztosan van backdoor.. stb. Kár, hogy a CM-ROM nem támogat két kártyásat, bár érthető, mert a dual-sim készülékek a kínai piacra készülnek..
-
hevizms
addikt
válasz
Sir Riccio #14377 üzenetére
Nincs semmi baj a telefon kamerájával, annyira használható amennyire egy telefonnak használhatónak kell lennie, lefényképezni a gyereket a tortájával, vagy ahogyan először mászik fel a mászóka tetejére, lefotózni a hülyét aki nekicsattant a kocsidnak és nem akarja elismerni, hogy Ő a hibás, vízóraállást fotózni tökéletes. Minden másra meg fényképezőgépet kell venni nem telefont.
Szerintem ezt senki nem is várja el.
Nem azt szeretném hogy kiváltson egy fényképezőgépet.Csupán csak azt hogy legalább olyan minőségű fotót csináljon a 8MP-es állitólag menő G3 mint a többi hasonló kategóriájú gépek.
Szerintem ezek a sötét tónusu képek nem éppen mondhatóak elfogadhatónak.Ennél sokkal élethűbb szineket produkált pld az 5MP-es Nokia6303-am.Vagy az előző HD7 kinai klón telefonom.
Elnézést a "disznó" képért,most hirtelen ezt találtam
Nekem fontos szempont volt a kamera is,többek közt ezért is rendeltem a G3-at,biztam benne hogy tényleg minden téren menő lesz.
Azért bizom benne hogy lesz majd később olyan ROM amiben már jobb lesz.Összességében nálam még mindig nyerő a telefon,elfogadom ezt a hibáját is,mert nem tehetek mást,de azért azt bekell látni hogy ebben a kategóriában a többi gép jobb fotókat csinál.Valamit ezen a téren kicsit elrontottak.Nemhiába van hozzá utólagos kamerajavitó zip is,bár az sem segit.
Viszont ebből is látszik hogy nem csak én látom ezt hibának. -
Dominó85
addikt
válasz
Sir Riccio #14380 üzenetére
Igen, lehetséges. Azért bevallom én is a képek legalább felét kitöröltem, mert az én szememnek azok nem feleltek meg. Eddig ez a második okostelóm, remélem hosszú ideig meglesz, mint a nyugdíjba vonultatott Blade (3 év után). A G3 olykor meglepően jó képeket csinált. A PC-n meg már azt csinál vele az ember amit akar. Én teljes mértékben hobbi fotós vagyok, mert számomra a Photoshop és a többi képszerkesztő progi ismeretlen fogalom. Aki már hozzányúl a képhez, azt művésznek nevezik, nem fotósnak. A Playboynak is művészei vannak, hogy azok mikre képesek...
-
hevizms
addikt
válasz
Sir Riccio #14369 üzenetére
"kiégnek a képek azon részei amelyek monitoron még bőven tartalmaznak részleteket"
Ez most nekem egy kicsit kinai.
Vagy pont forditva értetted amit irtam.
Vagy én érzem ezt most forditva?
Pont hogy inkább a telefonon részletesebb és színhűbb mint a pc-n nálam. -
Dominó85
addikt
válasz
Sir Riccio #14283 üzenetére
Szerintem picit erősen fogalmazott és lekezelően, de ha egy házigazda szerint OK volt, akkor OK volt.
Igen 200-ért, a vendéglátás már csak ilyen.Ha lesz is ilyen bolt, pont az általad említettek miatt nem lesz hosszú életű. Ha sok ember bízni fog az internetes rendelésekben és a vámon is kevés termék akad fent, akkor az a verzió olcsóbb lesz. És mint tudjuk a magyar embernél az árcédula igen előkellő helyen szerepel egy termék vásárlásakor.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Sir Riccio #14159 üzenetére
"de attól még nem ennyi az ára."
Hopp..izé...jólértem hogy a dhl szállítás tényleges díja lehet másabb ilyen áru-, ár- és szállításiköltség-nézegető szitációban?
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Sir Riccio #14137 üzenetére
Én kisforgalmú vagyok
én még sohase kerültem claim vagy ami több már refund szituációba:
Sem a paypal-os fizetési móddal sem pedig az Aliexpress-birodalmában szintén széleskörűen ismertetett buyer protection metódus kívülesik a saját bőrömön szerzett tapasztalati körömből..Egyébként én aznap egy $15-os kuponnal vásároltam, így volt $204.9
-
válasz
Sir Riccio #14137 üzenetére
Ne etesd a trollt.
Persze nem ÁrPi2-re gondoltam -
LámaZ
addikt
válasz
Sir Riccio #14091 üzenetére
"A 3G-t még nem teszteltem."
Ó, hát úgy könnyű. Talán még nem is telefonáltál vele rendesen.
-
minatomiray
csendes tag
válasz
Sir Riccio #14050 üzenetére
Köszi! Hány nap volt a rendelések átfutása DHL-el kb., rendeléstől kézhezvételig értem?
-
törölt tag
válasz
Sir Riccio #13921 üzenetére
Szerintem a csel ezekben a két simkártyás telefonokban ott van, hogy egyszerre nem tudnak működni egy frekin, az egyik sim 1800mhz-en a másik 900mhz-en "kell" működjön, valaki letesztelhetné ezt, a g-s slotban egy tmobile vagy telenor kari, a másikban egy voda kari ami ugye 1800-at használ, ez csak fikció a részemről, de egy próbát megér
Mindenképp 2 adó-vevő van bennük, a két különböző freki miatt.
-
LámaZ
addikt
válasz
Sir Riccio #13916 üzenetére
Tényleg egy IMEI-számom van, de azt mindkét SIM használja.
Abban lehet igazad, hogy a rádióvevője egyszerre csak egy jelet képes fogni, de akkor meg nem dual SIM-esek ezek a sz.rok, hanem egysimesek, csak két hely van ezeknek.Egyébként meg, a régi, 386-os gépek is tudtak multitaszkingot egyetlen procival.
Itt is lehet váltogatni a két sim között tizedmásodpercenként, ha muszáj, és ha valahol kapás van, akkor oda koncentrálni. -
Jazz
veterán
válasz
Sir Riccio #13823 üzenetére
Miért nem kapcsoljátok ki? Semmi értelme. Azután:
Elixir -> Widget az asztalra, 5 lépést beállítasz gombnyomásra: 1%, 25%, 50%, 75%, 100% fényerő és kész. Kedvedre állítod manuálisan.
-
feca81
aktív tag
válasz
Sir Riccio #13823 üzenetére
ez a fényerőváltozás érdekes dolog. Az Xperia Pro-m 2.3.4-gyel nem csinálta, majd amikor upgradeltem 4.0.4-re, attól kezdve folyamatosan variált. Azt hittem tönkre fog menni a szenzor vagy a háttérvilágítás...Tehát nm kínai telefonfüggő a dolog,inkább androidfüggő...
leweegee2: az uncle azt írja, hogy addig csináljam,míg 3 alá nem süllyed az érték. eddig 15 volt a max, amit kihoztam belőle. Neked sikerült 3 alá menni? Vagy ez elírás?
-
törölt tag
válasz
Sir Riccio #13817 üzenetére
Az az ablak valamilyen fényerősségmérő szenzor lehet, gondolom az lövi be a háttér világitás mértékét a külső fény fügvényében, esetleg még az előlapi kamera is használja szintén fényerőmérésre.
-
LámaZ
addikt
válasz
Sir Riccio #13812 üzenetére
Engem is zavar a kihelzőfény gyakori módosítása. Talán, ha lenne késleltetés...
Más:
Kipróbáljuk?
http://richpoi.com/cikkek/infotech/magyarul-is-azonnal-fordit-a-beszelo-tolmacsszoftver--video.html -
törölt tag
válasz
Sir Riccio #13812 üzenetére
Amikor megnyomod a start gombot rárakod a kezed a szenzorra, amíg ki nem írja hogy verify succeed. A szenzor kb az előlapi kamera és a hangszóró között van.
-
feca81
aktív tag
válasz
Sir Riccio #13744 üzenetére
érdekes videó. nem gondoltam volna,h ennyit kibír
a rezgést meg ki nem kapcsolnám,épp azt írtam,h tetszik! -
sasa311
veterán
válasz
Sir Riccio #13588 üzenetére
Nekem utsó 3 csomagom DHL-el jött, egyik sem lett felbontva. Az egyik bele volt téve egy DHL-es leragasztható zacsiba, de benne külön becsomagolva a doboz bontatlanul.
A másikon virított egy nagy "elhanyagolható vámértékű árú" matrica. A 3. pedig egy nagyobb csomag volt, azon semmi sem volt de meg sem volt bontva.Aztán lehet időnként kibontják...
-
sasa311
veterán
válasz
Sir Riccio #13582 üzenetére
A DHL / Vámos a legritkább esetben csomagolja ki a csomagodat.
Legtöbbször még kínában "tesztelés" címszóval bontják fel. Nekem pl. szinte minden eddig rendelt telefonba volt:
1., Kínai fénykép
2., Tárcsázott kínai telefonszám
3., Kínai SMS
4., Kínai wifi beállítvaLegalább egy gyári visszaállítást nyomhatnának, ha már "tesztelték"...
-
Simon02
tag
válasz
Sir Riccio #13575 üzenetére
És a hibás telefon már nem is számít... Nem tudom te mit szólnál ha 50-ért olyan telefont kapnál, amin egy ilyen paca van
nem a kiegészítőket hiányolom, hanem ezt. Mellesleg a telefon alatt volt eltörve a donoza...
-
törölt tag
válasz
Sir Riccio #13542 üzenetére
Látom biztosra mész
A Lewa romot próbáltad már? Gyors, nagyon szép, stabil, csak az a fránya magyar nyelv hiányzik
Bár ha sikerül felkínlódnom az apktools-t az ubuntu alá, lefordítom, ha addig élek is.
Egy kis vid róla: [link]
-
törölt tag
válasz
Sir Riccio #13539 üzenetére
Az se csinál egyebet mint letiltja, csak megcsinálja helyetted
De az általam vázolt megoldáshoz, nem kell root-olt telefon.
-
krics
tag
válasz
Sir Riccio #13316 üzenetére
ez nekem se mukodott:
"Emlékeim szerint én a címlistában egyenként állítgattam be a nevekhez a képeket az általam kiválasztott fotóalbumból.
"személyek" app.
névre kattintok
amikor feljönnek az adatok (telefonszáma, mélcíme stb) ott az arcocskára kattintok
feljön egy menü:
-fotó készítése
-fotó kiválsztása a galériából
és ennyi"De tegnap turkaltam a playstore-ban, es veletlenul rabukkantam erre az appra "Big! caller ID", ami megoldani latszik ezt a problemat, probaljatok ki, nalam mukodik. Az ingyenes verzioban csak 5 kontaktnal lehet a nagy kepeket beallitani, a fizetosben nincs ez a limit, de az tobb mint 800 pezo. Persze okosban is fel lehet tenni.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Sir Riccio #13314 üzenetére
(#13298) hun_gery válasza Sir Riccio (#13273) üzenetére
-
Nyiaz
aktív tag
válasz
Sir Riccio #13273 üzenetére
Android 4 alatt újra fel kell tölteni a képeket a contactokhoz a telefonon és akkor nem lesz pixeles. A 2.3 alatt kis méretben tárolta el.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Emlékeim szerint én a címlistában egyenként állítgattam be a nevekhez a képeket az általam kiválasztott fotóalbumból.
"személyek" app.
névre kattintok
amikor feljönnek az adatok (telefonszáma, mélcíme stb) ott az arcocskára kattintok
feljön egy menü:
-fotó készítése
-fotó kiválsztása a galériából
és ennyi -
peter76bp
aktív tag
válasz
Sir Riccio #13280 üzenetére
Elfogyott a térerő
-
csongi
veterán
válasz
Az 1280*720-as kijelzőn? -ne mondj ilyet mert el megy a kedvem a az 5" 800*480-as kijelzőtől .
-
sasa311
veterán
válasz
Sir Riccio #13239 üzenetére
Nincs benne sim, ergo nem zárt az áramkör, tehát nincs plusz fogyasztás sem.
-
b0bcat
addikt
válasz
Sir Riccio #13237 üzenetére
Miért jó az, ha letiltod? Zavar valami vizet, ha aktív, de nem teszel bele SIM-et?
(Komolyan kérdezem, nem "kötekedésből".)
-
Psychonaut
veterán
válasz
Sir Riccio #13233 üzenetére
Eredeti Sony? Persze, én írtam rá!
-
fPApi
őstag
válasz
Sir Riccio #13181 üzenetére
"Beta ROM nem mindennapi használatra való"
Ez a hivatalos sablonszöveg, ugyanakkor a custom rom-ok döntő többsége -a használható állapotban- béta rom (van rom készítő, aki ezt el is mondja és van, aki nem, de attól még az). Persze vannak alfának hívott rom verziók is, na azokhoz már tényleg bátorság kell!
-
törölt tag
válasz
Sir Riccio #13191 üzenetére
Köszönöm, majd kipróbálom ezt is
-
törölt tag
válasz
Sir Riccio #13185 üzenetére
Na igen van 2 verzió is, amit flashtool-al kel feltenni az kaka, de a cwm-es verzió kikezdhetetlen, nem tudom miért béta, de nem is érdekel amíg jól szuperál. A Sanyesz féle romot honnan lehet letölteni?
-
törölt tag
válasz
Sir Riccio #13181 üzenetére
Véleményt alkotni hallomásból elég érdekes, én a tapasztalat híve vagyok, de bocs ha durvának tűntem, csak örültem hogy végre találtam egy normálisan működő romot, gondoltam hátha más is örülne neki. De legközelebb visszafogom magam
-
törölt tag
válasz
Sir Riccio #13168 üzenetére
Inkább próbáld ki, és utána fikázzad, a billentyű 100%-ig kínai mentes, és tudja a magyar ékezeteket is! Igaz mindig könnyebb kritizálni mint kipróbálni valamit.
Innen letölthető amúgy: http://chinamobiles.org/showthread.php?32581-Jiayu-G3-Rooten-Recovery-Tools-amp-ROMs
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Sir Riccio #13168 üzenetére
A maradék egy százalékon már faragtam.
Az a helyzet pl. a MobileUncle által előcsalogatott "mérnöki módok"-at nem érdemes lefordítani (YGPS, EngineerMode, LocationEM stb.), mert annyi szakkifejezést tartalmaznak, hogy angolul még az is jobban érti, aki egyébként nem beszéli ezt a nyelvet. -
csepelball
tag
válasz
Sir Riccio #13076 üzenetére
Ez nálam is fent áll!
Hívnak és nézem, ki ez a 64x64px-es ember ?
-
ouzohuto
senior tag
válasz
Sir Riccio #13076 üzenetére
2.3nál nem de 4.0.4 nél igen :S
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Sir Riccio #12961 üzenetére
Nincs mit köszönni, hiszen saját érdek is.
Én csak némiképp tovább fejlesztettem a kapott repo anyagot a G3 által megkívánt adatokkal.
Továbbra is várom majd az észlelt "maradék" angol kifejezéseket. Mondjuk, nagyon babramunka összevetni, mi hiányzik a magyar repo-ból. -
válasz
Sir Riccio #12135 üzenetére
Én csak 230-ért látom a Zopo oldalán a 300+-ot
, amire rájön még az 50 dolláros futárköltség.
A hétvégén csak 192 zöldhasú lett volna a Pandáéknál a zp300+ (ha nem költöttem volna el a pénzem, berendeltem volna azt is a ZP900 mellé, valamelyik biztosan megmaradt volna), az valahogy szemnek kedvesebb ár volt. -
Bubcsi56
csendes tag
válasz
Sir Riccio #12135 üzenetére
Mielőtt vásároltam én is föltúrtam az egész netet, de semmi, csak átverések. Kérdeztem őket, hogyan lehet hozzájutni, hát ha majd törzsvásárló leszel és/vagy minden fórumon agyba-főbe dicséred őket... Én már elkezdtem
-
Szekaa
tag
válasz
Sir Riccio #11846 üzenetére
Angolul. Persze lehet hogy keverem a jiayushoppal, mert az nem a gyarto, de mar nem emlekszem mert kb. mindenkinek irtam akinek koze van a jiayuhoz...
-
mikrofon
veterán
válasz
A SA MU és IPO is hasonlítanak egymásra, akkor most melyiket lehet melyiket nem? -
beers
addikt
válasz
Úgy bírom ezt, szinte mind hasonlít valamelyik másikra.......!
Anno én is kaptam figyelmeztetést, mikor a 3 simes nokiára hasonlító telefont feltettem a hardverapró-ra! -
Szekaa
tag
válasz
Sir Riccio #11809 üzenetére
Ez nem teljesen igaz. Nekem valaszoltak a kerdesre, hogy hogy jutok hozza hivatalos magyar romhoz...-> sehogy... hehh...
-
Rawulf
őstag
válasz
Shenzhen-ből azt az infót kaptam, hogy 1200 yüan-tól árulják a kereskedők.
Ha van kínai ismerősöd, aki áldoz arra, hogy berendeljen neked egyet, akkor lehet 899yüan + dhl + paypal jatt megszerezni a telefont. (Haver még mindig nem kapott sms-t, ergo még nem nyitották meg a következő szállítmányt.) -
Vvarpi
tag
válasz
Hivatalos weblap:http://www.ejiayu.com/
Csak itt nem szolgálnak ki.
Egyébként az én telóm is drágább volt 400jüan-al Pekingben kereskedőtől mint a hivatalos ár.
De hát neki is élni kell valamiből: -
kiskatz
tag
válasz
Igen, kb ez lehet a reális gyári ár.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Sir Riccio #11466 üzenetére
Votez pour cet article
Rating: 3.2 out of 6 votes castGazduram
Többen vannak itt már g3 tulajok (természetesen mind wcdma-s, mt6577 -essel),
mint ahányan szavaztak ott a francia geek-nél a post-jára (november 13.óta!) . Megírja -e valaki elsőkommentként ezt a szummát, mert többnyire zéró a kommentek száma a blogposztjainál?Nem szellemképes a vacak, kijelzőhibás szellem-G3 -asotok? mer' akko' nem veszek!
-
válasz
Sir Riccio #11468 üzenetére
nem tudom van akinek már van itt (4-5 emberke) és nekik nem volt gondjuk én 1 hete rendeltem remélem még nekem se lesz ha igen akkor visszavonatom a fizetést
...
-
szabof1
őstag
válasz
Van itt már pár ember, akinek van. Csak kiderült volna mostanra, ha ez a hír igaz (mármint, hogy a G3 nem alkalmas az itthoni WCDMA használatára).
-
válasz
Sir Riccio #11468 üzenetére
Vagy olyan, amivel felvihetik az árat. Má' csakk kééccáz van raktáron! Siessé', adunk diszkáuntot!
Remélem nem igaz. -
Unsign
tag
válasz
..hogy hülyeségeket írnak?
-
berigazek
őstag
válasz
Sir Riccio #9534 üzenetére
Az a SoC nagyon el van írva sajnos,sok problémát jelentettek róla már több országból is :-(
-
devast
addikt
válasz
Sir Riccio #9367 üzenetére
No offense, de a magyar posta a nemzetközi leveleket kb kincsként kezeli, főleg az olyanokat amin van tracking. Csak aláírással veheted át.
-
hevizms
addikt
válasz
Hát benne van a pakliban az is.Mondjuk ez az egy ami miatt kicsit aggódom én is,de úgy gondolom mivel van csomagkövető szám,ami a posta oldalán és rendszerében is ott van,talán nem merik lenyúlni.Végülis nyomonkövethető,ugyanolyan mint belföldön az ajánlott küldemény.Na meg legvégső esetben ott a paypal.
-
hevizms
addikt
válasz
Hát benne van a pakliban az is.Mondjuk ez az egy ami miatt kicsit aggódom én is,de úgy gondolom mivel van csomagkövető szám,ami a posta oldalán és rendszerében is ott van,talán nem merik lenyúlni.Végülis nyomonkövethető,ugyanolyan mint belföldön az ajánlott küldemény.Na meg legvégső esetben ott a paypal.
-
hevizms
addikt
válasz
Sir Riccio #9365 üzenetére
Ez mindig előjövő téma.
Nincs róla értelemszerűen statisztika,de a fórum hozzászólásokból az szűrhető le,hogy a DHL-nél nagyobb az esély arra hogy nem csúszik át a csomag áfa fizetés nélkül.
Hangsúlyozom hogy NEM MINDEN ESETBEN.Ott is van ami simán megjön minden gond nélkül.Lásd Berigazek barátunkat,akinek sok csomagja jött DHL-el minden gond nélkül,a legutóbbi viszont megakadt.
A másik hogy a DHL nagyon sok esetben kéri be a számlát vagy az utalási bizonylatot,ami sok embernek nem áll a rendelkezésére.
A sima posta nem kér ilyet.
A másik amit irsz hogy mit számit az a 25$?
Hát pont annyit.Én azon inkább veszek memkarit vagy tokot vagy bármit,minthogy a DHL-nek adjam.
Simán kibirom azt a max 15 napot mig megjön free posttal.
Nekem legalábbis ennyi volt a legtöbb amit vártam. -
LámaZ
addikt
válasz
Sir Riccio #9362 üzenetére
+27% áfa!!!!!!
-
hevizms
addikt
válasz
Sir Riccio #9303 üzenetére
Valami itt nem stimmel.Ez a videó ez nem tegnapi az tuti.Ezt már régebben is láttam.
Legalábbis nagyon ismerős az a villódzás bekapcsolás után. -
GIJoe
addikt
válasz
Sir Riccio #9303 üzenetére
" Közzétette: chiribe, dátum: 2012.09.29. "
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #9085 üzenetére
No, egyelőre mégse eladó. Indítottam egy dispute-ot én is, a srác most is GPS-el hirdeti, ez meg pofátlanság.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #8946 üzenetére
Most megcsinálta ugyan, és el is indult, de mintha semmit sem csinált volna vele, ugyanaz a "gyári" recovery indult el (3e).
-
ouzohuto
senior tag
válasz
Sir Riccio #8911 üzenetére
vagy azt átírták azt a 720p-t :S
dualt probáltadmár?
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #8901 üzenetére
Az az érdekes, hogy az MT6515 elvileg nem tud DualSIM-et illetve 720p-ben felvenni, ez a cucc (x299i) viszont vidáman(persze a minőségéről kár volna beszélgetni, de értitek.).
(#8910) banderasz77:Clockworkmod Recovery
-
ouzohuto
senior tag
válasz
Sir Riccio #8879 üzenetére
Na de akkor az MTK tools miért nézi 75nek?
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Frontkamera 6515-ösben, amiben csak kinai 3g van ?
Ha Kínában vagy (vagy egyébként wifi-s zónában vagy, pl. netkávézó vagy intercity vagy bkv-hajóka
akkor videotelefonosan skypolhatsz viberolhatsz. Én életemben először egy ipodtouchon próbáltam ki a "mobilis" videoskypolást.
-
pmikloska
aktív tag
válasz
Skype-ra
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #8867 üzenetére
Egy dologra viszont rávilágított a youtube videómra kommentelő illető:
Nincs CDMA "label" az akku alatt..tehát jó eséllyel ez tényleg MT6515, még jó, hogy 6575-nek hirdetik.
Viszont ennek fényében, mi a rossebnek a frontkamera?(ami amúgy hibátlanul működik)
-
ouzohuto
senior tag
válasz
Sir Riccio #8864 üzenetére
azzal azért jobban kell vigyázni mint a rootal, de nyugi a gép akkor halott ha már nincs benne áram
-
tlac
nagyúr
válasz
Sir Riccio #8861 üzenetére
na látod, igaza volt a kínainak: internet
-
ouzohuto
senior tag
válasz
Sir Riccio #8858 üzenetére
Ügyes vagy!Csak így tovább!!!
addig is egy kis szórakoztató lazulásléntkatt
-
tlac
nagyúr
válasz
Sir Riccio #8858 üzenetére
akkor írd le a topikodban a megoldást
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #8840 üzenetére
Ennyi válasz érkezett az eladótól:
hey dear
are you there?
sorry for let you wait so long
you can go to the google or android market to download the new software what you want to install
for the phone cannot root, there have the software for root it,you may find on website and download it ,it will be ok
Mókásak. -
vicopapa
csendes tag
válasz
Sir Riccio #8840 üzenetére
Grat a fotókhoz!
Elmentettelek, ha megőrülnék jöhetsz az esküvőmre -
fecg21
aktív tag
válasz
Sir Riccio #8837 üzenetére
Most már értem, nagyon megtévesztő ez így. A lényeg hogy mt6575 alatt nem szabad megvenni semmit, ez a biztos.
-
baalco
tag
válasz
Sir Riccio #8837 üzenetére
pont akartam írni, hogy szépen elbeszéltek egymás mellett
-
fecg21
aktív tag
válasz
Sir Riccio #8835 üzenetére
?....hidd el hogy nem. Nekem volt egy Star A2000-es telefonom, abban 6516-os cpu volt...
-
pmikloska
aktív tag
válasz
Sir Riccio #8832 üzenetére
Írok már egy emailt a MediaTek-nek, mert ez nem állapot. Sehol sincs nekik egy összehas.ó tábl.zat.
-
pmikloska
aktív tag
válasz
Sir Riccio #8827 üzenetére
A MT6515-ből nem csak a 3G hiányzik?
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #8820 üzenetére
Azt mondja a srác, hogy az AnTuTu láthatja 6575-nek a 6515-öt ami egyébként ugyanaz csak GPS és 3G nélkül...tudom valahogy csekkolni, hogy melyik van benne?
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #8770 üzenetére
A youtube-ra feltöltött videó alá írták, hogy lehet, hogy fizikailag hiányzik belőle a GPS, de feltettem egy AnTuTu Benchmarkot és aszerint MT6575 van benne abban pedig ugye van GPS tehát csak a ROM-ból maradt ki, a 3G-vel és a videotelefonálással együtt. Ha lehetne rá ROM-ot főzni, akkor bestbuy lenne ez a cucc.
-
DJGABI
addikt
válasz
Sir Riccio #8737 üzenetére
Hmm erről álmodoztam kb egy hónapig, nem is tudtam hogy más oldalon is ennyi az ára... Hát jah, valamit valamiért, a GPS azért fura, a GAPPS kis gányolással szvsz megoldható.
sajna passzolom a dual simet egyelőre, vettem itthon használtba 30k-ért telót, de azért fél szemem a topicon lesz, zseniál hol tartanak már a Távol-Keleten.
-
ZaXXoN
tag
válasz
Sir Riccio #8767 üzenetére
Látod, ezért van nagy üzlet az iphone-ban és a jó supportban... Mert nem mindenki olyan türelmes és hekker jellem, hogy a félkész terméket befejezi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Plazma TV topic
- Mobil flották
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged