-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gps76
őstag
válasz
b0bcat #13159 üzenetére
Na ez az amire én is gondolok...(a gyári ajánlás)
Kár,hogy nem csináltam egy videót a G3 meg a ZP100 egymás mellettrõl,mert ott egyértelmüen látszik miröl is beszélek.
De mostmár mindegy,ne feszegessük,nincs értelme,majd a 6588-ra leszek kíváncsi mit müvel GPU szinten,mert abban már az SGX544 lesz,ami több mint dupla teljesítményü,nemcsak 3D-ben.B0bcat:Az akkut jó pontnak akartam írni,a RAM meg lehet annyi szabad van,de nyissál meg két-három komolyabb lapot,utána lépjél ki mert mondjuk csinálsz másvalamit,utána a böngészöt nembiztos hogy bevágja lapokkal együtt,hanem nekiáll újratöltögetni.Na ez 1 gigánál nincs,erre gondoltam,nemhiszem hogy 1000 Ft-nál többe kerülne a +512 MB.Csak hát direkt csinálják,legyen miért megvenni a következö tipust.Lásd Galaxy S,LED fény nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro max Pitaka Magez és gyári Apple tok
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest