- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pmikloska #13103 üzenetére
Jaj, ne csináljátok már, LámaZ, pmikloska
Azért raktam be a linket is, hogy lássátok, hogy az A-GPS nem azt jelenti, amit írtok. A Nokia 5800-ban is van GPS ÉS hozzá asszisztens, meg a ZTEv970-ben is, a Neo NO2-M-ben is (most épp nem tudok többet kipróbálni.
SIM és WiFI nélkül is megtalálja a műholdakat, de jóval tovább tart. (A kocsiban már egy ideje egy régi Nokia 5230-ast használunk. WiFi nincs benne, ahogy SIM kártya sem. Kb 10 perc, mire műholdat talál, mert nem tudja használni az "aszisztens" funkciót.)
Nem értem, hogy lehet az, hogy még a linkelt leírás sem volt elegendő nektek
Kérlek, mondjátok el, miért nincs GPS a ti telefonotokban? Milyen készülék az, mert akkor azokat gyorsan ki kell venni az ajánlottak listájából.MOD
Ahogy a V970-ben is van GPS "aszisztens"-támogatással, úgy van a Galaxy SIII-ban is. -
pmikloska
aktív tag
válasz
pmikloska #13103 üzenetére
Tudom, hogy ez vitás kérdés, de azért hogy így kint, mert azt viszont nem árt tudni, hogy bár offline navigációra így az adott chip-pel szerelt telefonok nem jók, de mobilnettel lehet használni. Azért írtam a GPS chip-pel szerelt processzorokhoz, hogy GPS, A-GPS, hogy lehessen érezni a különbséget, hogy azokban viszont van helymeghatározó egység.
Más vélemény esetleg az első hsz.ről? Azért dolgoztam vele, ne ragadjatok le ennél az egy részénél, amikor ez már jó ideje kint van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- ASUS routerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Diablo IV
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest