Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pmikloska
üzenetére
Jaj, ne csináljátok már, LámaZ, pmikloska

Azért raktam be a linket is, hogy lássátok, hogy az A-GPS nem azt jelenti, amit írtok. A Nokia 5800-ban is van GPS ÉS hozzá asszisztens, meg a ZTEv970-ben is, a Neo NO2-M-ben is (most épp nem tudok többet kipróbálni.
SIM és WiFI nélkül is megtalálja a műholdakat, de jóval tovább tart. (A kocsiban már egy ideje egy régi Nokia 5230-ast használunk. WiFi nincs benne, ahogy SIM kártya sem. Kb 10 perc, mire műholdat talál, mert nem tudja használni az "aszisztens" funkciót.)
Nem értem, hogy lehet az, hogy még a linkelt leírás sem volt elegendő nektek

Kérlek, mondjátok el, miért nincs GPS a ti telefonotokban? Milyen készülék az, mert akkor azokat gyorsan ki kell venni az ajánlottak listájából.MOD
Ahogy a V970-ben is van GPS "aszisztens"-támogatással, úgy van a Galaxy SIII-ban is. -
pmikloska
aktív tag
válasz
pmikloska
üzenetére
Tudom, hogy ez vitás kérdés, de azért hogy így kint, mert azt viszont nem árt tudni, hogy bár offline navigációra így az adott chip-pel szerelt telefonok nem jók, de mobilnettel lehet használni. Azért írtam a GPS chip-pel szerelt processzorokhoz, hogy GPS, A-GPS, hogy lehessen érezni a különbséget, hogy azokban viszont van helymeghatározó egység.
Más vélemény esetleg az első hsz.ről? Azért dolgoztam vele, ne ragadjatok le ennél az egy részénél, amikor ez már jó ideje kint van.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest