Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmikloska
aktív tag
válasz
b0bcat
üzenetére
Értem, hogy mit akarsz, hozzáértő vagyok, tudom, hogy az A-GPS eredendően a már meglévő GPS vevőegység dolgát segíti, erre lett kitalálva (azt nem tudom, hogy valami plusz hardveres egység van-e egyébként még ehhez, vagy kizárólag szoftveres megoldás, összhangba hozva a GSM és Wi-Fi modullal, én utóbbira tippelek), tehát logikusan gondolva akkor van A-GPS, ha már van GPS egység is.
Ha viszont azt a logikát követem, hogy az A-GPS funkció a GSM és Wi-Fi modullal van működtetve (úh, de csúnyán írtam ezt), akkor ez alapján igen, van benne A-GPS funkció, ezt bizonyítja az is, hogy a telefonom tudja, hol vagyok (Google Maps alapján ki is tudtam próbálni, még azt is kiírta, hogy pontosság 40m).Szóval értem, mire gondolsz, de lehet, hogy az elképzelést a fentiek miatt kicsit rugalmasabban kell kezelni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- EAFC 26
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest